Prijzen latex spuiten per vierkante meter

Als je er voor kiest om je muren te laten spuiten, ben je natuurlijk erg benieuwd naar de kosten. Over het algemeen is het bekend dat verf laten spuiten voordeliger is dan schilderen. Toch willen de meeste mensen vooraf weten wat het kost om je muren te laten spuiten.

Dit is echter afhankelijk van meerdere factoren. Wij geven dan ook graag inzicht in de tarieven van verf spuiten, wat er inbegrepen in het tarief is en op welke manier we graag met de klant meedenken.

Oppervlakte

De prijs die betaald wordt voor het spuiten van verf wordt vaak berekend per vierkante meter. Hoe groter het oppervlakte is dat gespoten moet worden, hoe lager de prijs per vierkante meter is. Voor klussen van 150 tot 250 vierkante meter wordt een tarief vanaf € 10,00 per vierkante meter berekend.

Voor grotere klussen van 250 tot 500 vierkante meter geldt een tarief vanaf € 9,00 per vierkante meter. Het kan ook mogelijk zijn dat je een groter oppervlak dan dat wil laten spuiten, dus meer dan 500 vierkante meter, en in dat geval wordt een tarief vanaf € 8,00 per vierkante meter berekend. Om precies te weten wat de kosten zullen zijn voor jouw project, is het aan te raden om een persoonlijke offerte op maat aan te vragen, om inzicht in het kostenplaatje te krijgen.

Wat krijg je voor die prijs?

Hoe groot of hoe klein de prijs ook is, in het berekende tarief zijn een aantal zaken altijd inbegrepen. Volgens ons zijn dit zaken die noodzakelijk te zijn om de klant te helpen aan het ideale eindresultaat.

Dit begint natuurlijk met een advies op maat. Op locatie wordt de ruimte geïnspecteerd en wordt er een persoonlijk advies gegeven. In het tarief is zijn ook de materiaalkosten berekend. Zo wordt er gewerkt met schrobklasse 1 latex en twee lagen Sigma latex.

Ook het afplakken van de hele ruimte is onderdeel van het totale tarief. Zeker bij grotere ruimtes is het afplakken een tijdrovend maar belangrijk karwei. Het afplakken van zowel ramen en kozijnen, als deuren en vloeren is bij pakket 1 inbegrepen in het tarief.

Heb je in jouw ruimte ook een aantal hoeken en naden die dan nog gekit moeten worden, ook dat zit in het totaaltarief die van te voren met elkaar afgesproken wordt. Naast het advies, de voorbereidingen en het spuiten wordt na afloop van de klus ook alles opgeruimd, de spullen die weg kunnen zullen worden afgevoerd en wordt alles voor de zekerheid nog één keer goed nagekeken of alles naar wens is.

Prijzen verf spuiten met btw

De tarieven die gehanteerd worden zijn exclusief btw. Het btw percentage dat berekend wordt is afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt er bij woningen die ouder dan twee jaar zijn een btw percentage van 9% gerekend. Wanneer het om een nieuwe woning die minder dan twee jaar oud is, dan geldt er een btw tarief van 21%.

Maatwerk

Hoe groot of klein de klus ook is, verf spuiten is altijd maatwerk. Elke klus is namelijk verschillend. Zo kan het zijn dat een klus met één kleur gedaan wordt, en daarom minder tijd kost. Een andere klant kan een wens hebben om met meerdere kleuren te werken.

In dat geval moet er vaker gespoten worden en duurt de opdracht wat langer omdat er meer droogtijd nodig zal zijn. Mede daarom vinden we het belangrijk dat we altijd met de klant meedenken en proberen een zo goed mogelijk aanbod neer te leggen. Zo denken we ook graag mee over eenlager tarief wanneer de klant zelf alles kan afplakken bijvoorbeeld.

=> Klik op deze link om meer over mijn latex spuitwerk te lezen

Nieuwbouwwoning laten spuitenWanden laten spuiten of rollen?Binnen SchilderwerkTrap laten spuiten?
Deuren SpuitenPlafond SpuitenMuren SpuitenVerf SpuiterPrijzen Latex Spuiten
SitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleid