Schildersbedrijf nodig? Wij kunnen je huis professioneel schilderen of spuiten

Ben je op zoek naar een professionele gediplomeerde schilder? Een schildersbedrijf waarin kwaliteit een pre is? Welkom! Wij zijn een schildersbedrijf in Alphen aan den rijn en werken met de beste gereedschappen en materialen.

Op deze pagina kun je alles lezen over onze diensten, wat de kosten zijn, welke verf er precies gebruikt wordt etc. Tevens heb je natuurlijk de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen voor een vrijblijvende offerte.

Deze diensten kunnen we uitvoeren

Spuiten van latex

In het verleden rolde en kwaste we complete muren en plafonds. Vandaag de dag doen wij dat met een professionele airless spuit. Door gebruik te maken van airless spuiten, kunnen we latex mooi en strak op de banen spuiten. Geen lelijke banen achteraf, lagere kosten en sneller klaar met de opdracht. Op deze pagina kun je meer lezen over ons latex spuitwerk.

Voordat er latex gespoten kan worden moeten er wel eerst voorbereidende werkzaamheden perfect uitgevoerd worden. Werkzaamheden zoals afplakken, schakelaars demonteren, deuken repareren, hoeken kitten. Als er door de stukadoor is gestuct brengen wij altijd eerst een voorstrijklaag aan!

Buitenschilderwerk

In de omgeving van Alphen aan den Rijn kunnen we professioneel buitenschilderwerk uitvoeren. Al het houtwerk wordt professioneel geschuurd met topkwaliteit schuurmachines. Voor het gronden van kaal hout maken we gebruik van een goede primer en om een goed eindresultaat te krijgen maken we gebruik van Sigma lakverf. In dit artikel lees je alles over het buitenschilderwerk dat we voor je kunnen uitvoeren.

Binnenschilderwerk

Heb je houtwerk dat een nieuwe verflaag nodig heeft? Wij kunnen met een handpistool kleine houtwerk delen spuiten. Houtwerk zoals trappen, deuren en kozijnen. Hier vind je alles over ons binnenschilderwerk.

Schildersbedrijf kosten

De kosten voor het schilderen en spuiten verschillen per schildersbedrijf nogal. Hieronder ongeveer onze kosten voor diverse werkzaamheden.

Buitenschilderwerk. De kosten voor het schilderen van een rijtjeswoning komt vaak op 2000 euro exclusief btw. Heb je een 2 onder 1 kap dan is de prijs vaak rond de 4000 euro exclusief btw. Bij een vrijstaand huis kunnen de kosten oplopen tot 100000 euro exclusief btw.

Binnenschilderwerk. Voor het schilderen van houtwerk binnen wordt vaak 50 euro per uur gerekend. Dit bedrag is inclusief materiaal en btw.

Kosten spuitwerk. De prijs voor het spuiten van muren en plafonds word bepaald door het aantal vierkante meters. Hoe meer vierkante meter je hebt, hoe goedkoper je uit kan komen.

Klik op deze link voor de spuitwerk kosten.

Garantie

Om de kwaliteit als schildersbedrijf te garanderen geven we garantie op ons werk. Bij buitenschilderwerk is de garantie 4 jaar. De garantie van binnenschilderwerk is 5 jaar. Mocht het verf loslaten binnen de garantie, contact ons en we komen het gratis opknappen!

Scroll naar boven