Latex Spuiten? Wij spuiten graag je wanden en plafonds!

Hi! Kevin de spuiter hier, op deze pagina ga ik je vertellen hoe wij voor jou kunnen latex spuiten. Zo zal ik je straks onthullen waarom het erg slim is om te kiezen voor spuitwerk ipv alles laten rollen.

Welke latexverf wij precies gebruiken voor het spuiten en waarom. Wat precies de airless prijs per m2 is en hoe je eventueel kosten kunt besparen op spuitwerk. Daarnaast laat ik je ook verschillende foto’s zien, want een foto zegt meer dan duizenden woorden. Kortom, ik heb je een hoop te vertellen en te laten zien.

Vergeet rolwerk en kies voor spuiten!

Heb je net de sleutels gekregen van je net opgeleverde nieuwbouwwoning of wil je gewoon je bestaande muren op pimpen met een nieuwe laag latexverf? Zo ja, dan kies je waarschijnlijk al snel voor rollen en kwasten. Ik raad je aan om rollen en kwasten gewoon goed te vergeten.

Rollen en kwasten kan er namelijk voor zorgen dat er zichtbare banen na het sauzen te zien zijn. Daarnaast kost een gehele woning netjes sauzen ook heel veel werkuren en omdat er ook veel werkuren nodig zijn voor het rollen van een complete woning, is het prijskaartje ook een stuk hoger dan dat je alles laat latex spuiten.

Maar zodra we het over spuitwerk gaan hebben, dan zijn er eigenlijk alleen maar voordelen te benoemen. Zo is spuitwerk erg snel uit te voeren en daardoor is het prijskaartje ook een stuk lager. Wanneer je weer snel in je woning terecht moet kan dit dus makkelijk na een aantal dagen gerealiseerd worden.

Stel je hebt een drukke agenda en je moet al gaan verhuizen na je nieuwe woning, maar de schilders zijn nog helemaal niet klaar? Of je nieuwe keuken en kasten worden snel geplaatst wat dan? Wanneer je kiest voor latex spuitwerk is dit allemaal geen probleem!

Dan wil ik het met je hebben over het laatste voordeel en dat is dat spuitwerk super strak is. De banen worden onder druk overlappend gespoten en daardoor is het eindresultaat onwijs mooi. Er zullen absoluut geen zichtbare banen of strijkstrepen te zien zijn.

Wij gebruiken alleen deze latexverf en waarom ga ik je nu onthullen:

Om te garanderen dat mensen het mooiste en strakste eindresultaat krijgen, hebben wij besloten om alleen nog met een duurzame latexverf van schrobklasse 1 te spuiten. Sigma Superlatexverf Sigmatex is van deze goede kwaliteit. Af en toe wil mijn verfleverancier mij nog weleens een andere/goedkopere latexverf aansmeren en dan zeg ik duidelijk tegen diegene, nee! Ik wil Sigma Superlatexverf en ik ga niet met een andere verf spuiten.

sigma superlatex

Wat belangrijk om te weten is, is dat hoe hoger je gaat in schrobklasse, hoe minder de kwaliteit en hoe minder deze te reinigen is. Daarnaast is een schrobklasse van een hoger nummer zoals 2 of 3 wel stukken goedkoper dan schrobklasse 1 latexverf.

Belangrijk om te weten voordat je een offerte aanvraag doet:

Tijd is geld zeggen de grote directeuren altijd. Zo geld dat ook bij ons en natuurlijk willen we jouw tijd ook niet verdoen! Voordat je een offerte voor het latex spuiten aanvraagt, is het belangrijk om te weten dat de latex spuiter niet altijd komt.

De airless spuiter komt namelijk niet als er in kamers nog behang zit en daarover gespoten moet worden. Zodra de spuiter niet meer dan 100 vierkante meter kan spuiten of als het pand/woning niet helemaal leegstaat.

Wanneer dus één van de bovenstaande dingen bij jou het geval is, dan is het eigenlijk zonde van je tijd om een offerte aan te vragen. Is het bovenstaande allemaal niet het geval, dan komen we graag bij jou spuiten als het uitkomt op de datum dat je wilt dat we komen spuiten.

Kosten latex per m2

Wat de kosten voor het spuiten van jouw woning of bedrijfspand precies zijn heb je zelf in de hand. Wanneer het om het spuiten van een woning betreft, wil je deze dan compleet door ons laten uitvoeren of ga je zelf taken uitvoeren zoals afplakken? Indien jezelf de voorbereidende taken gaat uitvoeren is pakket 2 ideaal voor jou. Wil je liever zeker weten da het goed gebeurt, dan is pakket 1 weer goed, maar deze is dan natuurlijk wel prijziger per m2.

Daarnaast wil je alles in een wittint gespoten hebben of moeten bepaalde wanden een kleur hebben? Als je wanden een kleur wilt laten geven duurt het latex spuiten natuurlijk weer langer waardoor het kosten plaatje weer omhoog gaat. Via de link hieronder kun je zelf bekijken/berekenen wat de kosten voor het spuiten van jouw project zijn:

=> Latex spuit prijzen

Scroll naar boven