Latex Spuiter Bleiswijk? Wij zijn snel beschikbaar!

Een mooie strakke en nette muur wie wil dat nou niet? Dit is eenvoudig te realiseren met behulp van het latex spuiten van de muur. Latex spuiten is het aanbrengen van verf door middel van het erop vernevelen aangezien de verf door een heel klein spuitgaatje uit de machine komt wat ervoor zorgt dat er verf nevel ontstaat.

Het voordeel van deze nevel is dat je wanneer je hier bekend mee bent je de muur ontzettend netjes en strak kan spuiten waardoor je geen banen of vlekken ziet op de muur.

latex spuiter

Waarom de muur laten spuiten?

De muur laten spuiten is niet alleen een goed idee vanwege de mooie strakke verflaag die op de muur komt maar ook scheelt het jou een boel werk en tijd. Het spuiten neemt namelijk veel minder tijd in beslag dan dat het rollen of gewoon verven van de muur in beslag neemt. En daarbij krijg je dus geen banen of strepen op je muur.

Hoeveel kost het om je woning te laten spuiten door latex spuiter Bleiswijk?

Het is altijd een uitgave wanneer je een vakman inhuurt om klussen te doen maar gelukkig kan je bij ons meerdere pakketten kiezen en dankzij de snelheid zijn wij al snel een stuk goedkoper dan bij gewoon verven.

De pakketten die je kan kiezen zijn gebaseerd op grootte van de oppervlakte die geschilderd moet worden maar ook kan je kiezen of je alles zelf wil doen of dat je het al inclusief pakket neemt. Het all inclusief pakket betekend dat je niets zelf hoeft te doen en dat is natuurlijk altijd lekker.

Wanneer wij langskomen zorgen wij er zelf voor dat al jouw kozijnen, deuren, ramen en wat dan ook af geplakt wordt en daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw stopcontacten en lichtknoppen van de muur gehaald worden.

Natuurlijk vergeten wij niet de vloer af te dekken voor we beginnen met onze werkzaamheden. Eenmaal alles netjes en klaar gaan wij alles weer opruimen zodat jij ook hier geen omkijken naar hebt en dat je rustig kan genieten van je nieuwe muren. En niet geheel onbelangrijk wij kitten de randen ook nog eens netjes en strak af voor je.

Het goedkoopste pakket is het pakket waarbij jij in principe zelf de boven genoemde werkzaamheden zoals af plakken en stopcontacten verwijderen doet. Ook dien je bij dit pakket zelf de boel naderhand op de ruimen en eventueel af te voeren.

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

Prijzen Latex Spuiten

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Welke kwaliteit gebruiken jullie?

Latex spuiter Bleiswijk gebruikt enkel de naar onze mening beste kwaliteit en dat is de latexverf van Sigma. Deze verf is speciaal ontwikkeld om erg lang mooi te blijven en is zelfs zo sterk dat je hem kan schoonmaken. Met andere woorden kan je de muur die wij gespoten hebben reinigen wanneer er een vlek op is gekomen. Dat is natuurlijk superhandig vooral in ruimtes als een keuken kan immers erg snel vuil worden en dan is het wel fijn dat je deze plekken kan schoonmaken.

Sigma superlatex

Onze apparaten zijn ook uitermate geschikt en van goede kwaliteit waardoor wij de muren netjes en strak kunnen krijgen. Naast de gebruikelijk machines hebben we ook apparatuur die ervoor zorgt dat we het fijnere houtwerk kunnen spuiten.

Kleine hoekjes randjes of sierwerk is gemakkelijker te spuiten dan dat het is met een kwast want met een kwast krijg je wanneer je dit niet goed doet direct druipers die soms pas zichtbaar zijn na het drogen en dat is natuurlijk ontzettend zonde.. Kies daarom altijd voor het laten spuiten van latex zodat je niet voor verassingen staat achteraf!

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven