Latex Spuiter Capelle aan den Ijssel? Vanaf 3 euro per m2:

Zoek je latex spuiter Capelle aan den Ijssel? Goed nieuws, wij zijn beschikbaar voor het kwaliteit spuiten van je muren en plafonds. Tevens is het mogelijk om je trappen, deuren en kozijnen te laten spuiten.

Hier op deze pagina ga ik je onthullen met welke materialen wij werken, waarom het laten uitvoeren van spuitwerk vandaag de dag erg populair is, hoe wij stap voor stap te werk gaan en wat de kosten ongeveer zijn per vierkante meter.

latex spuiter capelle aan den ijssel

Het latex spuiten van muren en plafonds is erg strak! Het geeft een veel strakker eindresultaat dan met roller en kwast. Zeker op pas gestucte muren is het resultaat extra mooi. Dat is dus 1 van de redenen waarom mensen kiezen voor latex spuiter Capelle aan den Ijssel. Daarnaast gaat het spuiten ook erg snel, waardoor de kosten een stuk lager zijn dan bij rollen en kwasten.

Goede latexverf van Sigma

Om de beste kwaliteit latexverf te garanderen op wanden en plafonds, werken wij met Sigma Latexverf. In woningen moeten de wanden goed reinig baar zijn, dus maken we gebruik van schrobklasse 1 latexverf.

Openstaande naden/kieren worden netjes door latex spuiter Capelle aan den Ijssel dicht gekit met een kwaliteit kit van het merk Progold. Om scheuren tegen te gaan in de hoeken, gebruiken we noncrack progold kit.

Heb je jouw woning strak laten stuken door de stukadoor? Dan spuiten we altijd eerst 1 laag kwaliteit voorstrijk. We mengen deze voorstrijk NIET met latex, maar gebruiken echt pure voorstrijk! We willen namelijk 100% geen zuigende wanden en plafonds. Nadat de voorstrijk droog is starten we pas met het kitten van alle openstaande hoeken en kieren. Nadat alle voorbereidende werkzaamheden goed zijn uitgevoerd, spuiten we de plafonds en wanden af.

sigma superlatex

Het proces:

Voordat latex spuiter Capelle aan den Ijssel bij je langskomt is het de bedoeling dat er eerst duidelijk in het contactformulier aangevinkt wordt wat er allemaal moet gebeuren. Heb je dat eenmaal gedaan dan maken we een offerte en plannen we een datum om te komen spuiten.

Wanneer je voor pakket 2 hebt gekozen, doe je zelf de afplak en overige werkzaamheden. Zodra je voor pakket 1 hebt gekozen doen wij alles. Zo worden eerst alle kozijnen, trappen etc afgeplakt, voorstrijk gespoten indien er gestuukt is, openstaande naden netjes dichtgekit en 2 lagen sigma latexverf gespoten. Nadat latex spuiter Capelle aan den Ijssel klaar is met de spuitwerkzaamheden, lopen we alles even na om te kijken of het allemaal in orde is.

muren spuiten

Video plafond bioscoop gespoten:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

De Prijzen:

Je hebt dus de mogelijkheid om zelf de voorbereidende taken tot je te nemen en zo geld te besparen. Pakket 2 is dus goedkoper dan pakket 1. Via de link hieronder kun je de prijzen per pakket inzien:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven