Latex spuiter Dordrecht? Wij kunnen je wanden met spoed latex spuiten

Latex spuiter Dordrecht Gezocht? Wanneer je je wanden en plafonds professioneel wilt laten spuiten ben je bij ons goed. Op deze pagina geef ik je informatie over waarom latex spuiten zo populair is, de latex die wij gebruiken en wat de kosten ongeveer kunnen zijn.

Voordat ik start met het artikel wil ik even een aantal spuitwerk foto’s laten zien. Zie hieroder de foto’s:

Kies voor latex spuiten

Zijn de wanden in je woning net strak opgeleverd door de stukadoor? Of heb je net een nieuwe woning gekregen en moeten de wanden nog geschilderd worden? Ik raad je aan om voor latex spuiten te kiezen. Latex spuiten zorgt er namelijk voor dat er strakke banen latex op de muren gespoten worden.

Aan het einde van de klus zie je geen zichtbare banen en het is tenslotte veel goedkoper dan alles laten rollen/kwasten. De grote reden waarom het spuiten van latex goedkoper is, komt omdat er minder arbeidsuren nodig zijn om de opdracht af te ronden.

latex spuiter dordrecht

Spuiten met professioneel apparatuur

Latex spuiter Dordrecht gebruikt professineel apparatuur om mooie strakke banen te spuiten. Graco machines zijn de machines die wij gebruiken.

Ervaringen:

Klik op de plaatjes hieronder om de ervaringen in het groot te lezen:

Kwaliteit latexverf

Alle wanden en plafonds van de woning krijgen een professionele kwaliteit latexlaag. De latexverf waar wij vaak mee werken is Sigma. Voor woningen gebruiken we een goede reinigbare latexverf. Schrobklasse 1. Een goede latex spuiter gebruikt overigens schrobklasse 1 of 2.

sigma superlatex

Latex spuiter Dordrecht kosten

De kosten voor het spuitwerk kunnen nogal verschillen. Wij kunnen de spuitwerk opdracht van a tot z voor je regelen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden: Afplakken, stopcontacten demonteren/monteren, naden kitten en latex spuiten. Deze werkzaamheden vallen onder pakket 1. Pakket 1 is onze all in pakket en tevens de duurste.

Ben je zelf handig? Of valt er niet veel af te plakken? Dan heb je de keuze om te kiezen voor pakket 2. Je doet zelf alle voorbereidende werkzaamheden. Dit pakket is een stuk goedkoper omdat wij alleen hoeven te focussen op het spuiten van latex.

Klik op deze link om de kosten te bekijken.

Scroll naar boven