Latex Spuiter Harderwijk Nodig? Snel Beschikbaar

Wil jij je wanden en plafonds van een nieuwe laag verf voorzien en ben je daarom op zoek naar een latex spuiter Harderwijk? Wij helpen je graag met deze mooie klus. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen er voor kiezen om hun woning te laten spuiten, in plaats van te laten schilderen met roller en kwast.

Latex spuiten is namelijk een snellere en goedkopere manier, die vaak ook een mooier eindresultaat oplevert. Deze voordelen zorgen ervoor dat de vraag naar latex spuiters in en rond Harderwijk hard groeit. Lees hier wat wij voor jou kunnen doen.

latex spuiter

Vraag naar latex spuiters groeit

Wij kunnen ons voorstellen dat het schilderen van je woning niet je leukste klus is. Het is tijdrovend werk, en fysiek zwaar. Deze tijd zou je liever aan andere klussen in huis besteden. Daarom kiest men vaak voor een latex spuiter Harderwijk. Wij werken met hele specifieke apparatuur waarmee we grote ruimtes in korte tijd kunnen spuiten.

Daarnaast is de afwerking van een latex spuiter erg mooi. Wij kunnen met onze airless verfspuit de latex heel nauwkeurig en netjes over de hele wand verdelen, zodat je achteraf geen banen of strepen ziet staan.

De beste materialen

Jouw latex spuiter Harderwijk werkt alleen met de beste spullen. Wij vinden het belangrijk om er voor te zorgen dat jij tevreden bent met het resultaat. Daarom gebruiken wij een airless verfspuit van het merk Graco. Graco is namelijk al jaren een van de beste merken die veel gebruikt wordt door professionals.

De latex die we spuiten is de Sigma Superlatex Schrobklasse 1. Wij hebben jarenlang ervaring met het werken met deze topmerken en hierdoor ben je verzekerd van een prachtige laag verf op de muur of op het plafond.

sigma superlatex

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Kosten latex spuiten Harderwijk

Wij staan voor je klaar om jou te helpen met jouw spuitklus. Wanneer wij dit voor je komen doen, stellen we samen een plan op. Wij bieden namelijk meerdere pakketten aan die goed bij je zouden kunnen passen. In pakket 1 helpen wij je met het hele proces van A tot Z. Dat houdt in dat we vooraf alles afplakken en afdekken, vervolgens alles spuiten, en achteraf alles afkitten en de hele ruimte zullen opruimen.

In dat geval hanteren we een tarief van 7 tot 9 euro per vierkante meter. Ga je liever zelf afplakken en opruimen en wil je ons alleen het spuitwerk laten doen? Ook dat kan! In dat geval is het tarief 4 tot 6 euro per vierkante meter.

Wil je graag meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven