Latex Spuiter Heemstede? Vanaf 4 euro per M2 – snel beschikbaar!

Latex spuiter Heemstede kan je huis snel en kwalitatief latex spuiten. Het spuiten van latex op wanden en plafonds is de laatste tijd erg populair geworden. Niet zo heel vreemd, want de airless spuittechniek van tegenwoordig geeft een erg mooi eindresultaat.

Zichtbare banen die je in het verleden met rollen kreeg zijn verleden tijd. Daarnaast gaat het spuiten van wanden en plafonds ook erg snel. Dat betekent dat de kosten voor het spuiten al snel een stuk voordeliger kunnen uitpakken dan alles laten rollen en kwasten.

Bij ons is er ook de mogelijkheid om je kozijnen, trappen, kasten eventueel te laten spuiten. Dit kan allemaal in het contactformulier doorgegeven worden.

Zie spuitwerk foto’s. Door op de foto’s te klikken kun je de foto’s in het groot bekijken:

Beste Kwaliteit

Om de beste kwaliteit op de wanden en plafonds te realiseren werkt latex spuiter Heemstede alleen met professioneel materiaal en apparatuur. De latex die wij bijvoorbeeld gebruiken is van schrobklasse 1 en het merk Sigma. Schrobklasse 1 betekent dat de verf goed reinigbaar is. Het spuiten van latex doen we met een professionele airlessspuitinstallatie.

Doordat we gebruik maken van airless apparatuur komt de latex nog strakker op de wanden en plafonds terecht. Het afplakken en kitten van openstaande hoeken doen we overigens met materiaal van het merk Progold.

sigma superlatex

Werkwijze

Voordat latex spuiter Heemstede bij je langs komt is het eerst belangrijk dat het contactformulier goed ingevuld wordt. Ligt er bij je in huis bijvoorbeeld wel of geen vloer? Kies je ervoor om ons alles van a tot z uit te laten voeren of ga je zelf de voorbereidende taken uitvoeren? Hoeveel vierkante meter latex moet er ongeveer gespoten worden? Dat zijn allemaal belangrijke informatie punten die even via het contactformulier doorgegeven moeten worden.

Na het ontvangen van de aanvraag stuurt latex spuiter Heemstede een offerte. Na akkoord plannen we een datum in en komen we latex spuiten.

Kosten spuitwerk

Je kunt kosten op het spuitwerk besparen door zelf de voorbereidende taken op je te nemen. Wil je veel zelf gaan uitvoeren kies dan voor pakket 2. Zodra je latex spuiter Heemstede alles wilt laten doen, kies dan voor pakket 1. Door op de link hieronder te klikken kun je de prijs per vierkante meter inzien:

Spuitwerk Prijzen

Scroll naar boven