Latex spuiter Nieuwerkerk aan den IJssel

Je muren kan je tegenwoordig mooi strak laten spuiten met behulp van een professionele latex spuiter. Inmiddels zijn wij door de jaren heen zeer kundig geworden en kunnen wij de mooiste strakke muren en plafonds voor jouw spuiten.

Niet alleen muren en plafonds behoren tot de mogelijkheden maar ook houtwerk zowel groter bijvoorbeeld een trap maar ook het fijnere houtwerk is een optie.

latex spuiter nieuwerkerk aan den ijssel

Voordelen van spuit latex

Een heel groot voordeel is dat de latexverf altijd erg mooi op de muur komt wanneer je het spuit. Helemaal als je het gaat vergelijken met het rollen van de verf op de muur, bij het rollen kan je namelijk gemakkelijk lelijke banen of strepen krijgen die pas goed opvallen nadat de verf helemaal gedroogd is.

Niet alleen is het spuiten de beste optie om een mooie strakke muur te krijgen het is ook nog eens tijdbesparend! Het spuiten zelf is een erg vlotte klus en door onze snelheid scheelt het je ook qua kosten.

Dan is er nog het voordeel dat de muren goed schoon te maken zijn wanneer deze volledig gedroogd zijn. Dit komt omdat wij met hoogwaardig materiaal verven namelijk Sigma latex met schrobklasse 1 en dit zorgt ervoor dat je de muur gewoon kan schoonmaken wanneer er een vlek op gekomen is. Ook is schrobklasse 1 een aanduiding dat de muur een betere bestendigheid heeft en dus langer mooi zal blijven.

Wat zijn de werkzaamheden van latex spuiter Nieuwerkerk aan den IJssel?

Onze werkzaamheden zijn afhankelijk van de door jouw gekozen optie. Je kan bij ons namelijk kiezen uit verschillende opties wanneer je besloten hebt om onze service af te nemen. In het ene geval gaan wij zelf aan de slag om alles klaar te maken zodat we de boel kunnen gaan spuiten.

Bij alles klaar maken kan je denken aan af plakken met af plak tape van dingen die niet gespoten mogen worden of het verwijderen van stopcontacten of lichtknoppen. En na het spuiten zorgen wij ook weer dat alles weer opgeruimd is.

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

Wat zijn de kosten?

Bij ons kan je ervoor kiezen om het werk vooraf zelf al te doen. Je gaat dus zelf de kozijnen, ramen, deuren en wat nog meer niet gespoten mag worden afplakken. Vervolgens verwijder je de stopcontacten en lichtknoppen zelf, dit is belangrijk om een mooi resultaat te krijgen aangezien je niet een rare lijn wil zien als je ooit je lichtknop wil vervangen.

Ook de vloer moet worden bedekt, dit is erg belangrijk omdat je niet wil dat de verf op jouw vloer terecht komt en de tijd krijgt om te drogen.

Als je al de klusjes geklaard hebt kunnen wij beginnen met jouw muren voorzien van een nieuw jasje! Met een spuit brengen wij de verf aan waardoor jij een mooie gladde muur krijgt waarop je geen strepen of andere vlekken ziet. Als alles klaar ruim je zelf alles weer op en monteer je zelf de stopcontacten en lichtknoppen weer op hun plaats.

Om niet onverwachts veel kosten te maken kan je een offerte aanvragen bij ons. Op die manier heb je een idee van welke kosten je kan verwachten. Ook zie je bij de opties ook welke werkzaamheden erbij komen, hoeveel lagen verf en andere dingen die erbij horen.

Mocht je extra wensen hebben is dit altijd mogelijk maar dit dien je wel aan te geven want wat bij de opties beschreven staat is wat er behoort tot de prijs van het pakket. En op deze manier ben je volledig op de hoogte, voorbereidt en heb jij binnen korte tijd misschien wel een prachtige nieuwe muur dankzij latex spuiter Nieuwerkerk aan den IJssel!

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven