Latex spuiter Oegstgeest nodig? Wij spuiten snel, voordelig en mooi

Ben jij op zoek naar een latex spuiter Oegstgeest? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij helpen je graag bij het latex spuiten van je wanden en plafonds, zowel in nieuwbouwwoningen als in bestaande woningen.

De laatste jaren wordt er steeds meer gekozen voor latex spuiten en dat is niet voor niets. Het is snel gebeurd, het is scherp geprijsd en het levert een prachtig resultaat op. Wij vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden om in Oegstgeest en omstreken latex te laten spuiten.

Voordat ik begin met het artikel, wil ik graag wat projectfoto’s laten zien:

Latex spuiten erg populair

Er is de laatste tijd veel vraag naar een latex spuiter Oegstgeest. Als je een woning ziet waar latex gespoten is, zul je zelf snappen waarom dat is. Het resultaat aan de muur en het plafond is namelijk prachtig. Het is een snelle manier van je huis voorzien van een likje verf, het gaat namelijk veel sneller dan ouderwets schilderen met roller en kwast.

Hierdoor gaan er minder uren in zitten en vallen de kosten ook lager uit. Het allerbelangrijkste is echter het eindresultaat. Geen banen of strepen als de verf is opgedroogd en geen moeilijk bereikbare plekken. Latex spuiten is daarom erg populair, ook in regio Oegstgeest.

latex spuiter oegstgeest

Topkwaliteit verf en materiaal

Om te zorgen voor dit prachtige eindresultaat, werken wij alleen met materiaal van topkwaliteit. Voorbeeld daarvan is de verf. Wij gebruiken Sigma Superlatex Schrobklasse 1 en spuiten deze met een airless verfspuit van een van de beste merken op de markt, namelijk Graco. Door te werken met deze hoogwaardige materialen ben je verzekerd dat wij een prachtige laag verf op je muren en plafonds kunnen spuiten.

Ervaringen:

Klik op de plaatjes hieronder om de ervaringen goed te kunnen lezen:

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Kosten latex spuiten in Oegstgeest

Wil jij een latex spuiter Oegstgeest jouw woning laten spuiten, dan doen wij dit graag voor je. Wij bieden verschillende pakketten aan waar je uit kunt kiezen. Het eerste pakket is het meest complete pakket. Alles wordt door ons afgedekt en afgeplakt, achteraf wordt alles gekit en alles wordt netjes afgevoerd en opgeruimd.

Dit totaalpakket kunnen we al aanbieden voor het scherpe tarief van 7 tot 9 euro per vierkante meter, afhankelijk van de totale oppervlakte. Als je zelf alles afplakt, kit en opruimt dan kunnen we al spuiten voor 4 tot 6 euro per vierkante meter.

Twijfel je nog welk pakket het beste bij jouw klus in Oegstgeest past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we geven je graag een passend advies:

Klik hier voor de prijzen per vierkante meter

Scroll naar boven