Latex Spuiter Roelofarendsveen? Kies voor kwaliteit!

Ben je opzoek naar latex spuiter Roelofarendsveen? Zo ja, goed nieuws. Wij zijn een spuitbedrijf en komen ook bij u de woning strak spuiten. Wij garanderen je de beste kwaliteit! Het spuiten van wanden en plafonds heeft zich de laatste jaren zijn populariteit verkregen.

In dit artikel wil ik onthullen waarom mensen kiezen voor spuitwerk, welke latexverf en apparatuur we gebruiken en wat de kosten ongeveer zijn voor het spuiten. Voordat ik start met het artikel wil ik eerst nog een aantal projectfoto’s laten zien:

Waarom Spuiten Ipv Rollen?

Heel veel mensen die net hun huis opgeleverd krijgen of hun woonkamer hebben gestuukt, kiezen voor latex spuiter Roelofarendsveen. De reden waarom zij daar voor kiezen komt omdat het spuiten een erg mooi eindresultaat geeft, vaak snel uitgevoerd is, waardoor het snel mogelijk is om verdere stappen in de woning uit te voeren en de kosten een stuk lager zijn.

Wanneer je kiest voor latex spuiter Roelofarendsveen ipv rollen en kwasten kunnen de kosten tot wel 40% goedkoper uitpakken. Daarom raad ik aan om te kiezen voor het laten uitvoeren van spuitwerk ipv rollen!

Kwaliteit Verf

Latex spuiter Roelofarendsveen wilt de beste kwaliteit! Om de beste kwaliteit te krijgen werken we alleen met goede latexverf van Sigma. In woningen vinden wij dat de muren en plafonds goed reinigbaar moeten zijn, dus kiezen we voor een goede reinigbare latexverf. Schrobklasse 1 is de latexverf waar wij vaak mee werken. Het spuiten doen we overigens met een airless spuitmachine van Graco.

Voorstrijk spuiten + kitten

Zijn je muren en plafonds gestuukt door de stukadoor? Zo ja, dan spuiten we altijd eerst een voorstrijk laag. Dit doen we om de zuigkracht uit de muren en plafonds te krijgen, zodat de lagen latex die later gespoten worden goed en mooi strak vloeien. Nadat de voorstrijk laag droog is kitten we alle hoeken dicht met een sterke elastische kit. Anticrack van Den Brace is de kit waar wij het liefste mee werken.

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Spuitwerk Kosten

De kosten voor latex spuiter Roelofarendsveen kunnen nogal verschillen. Wanneer je zelf namelijk de voorbereindende taken tot je neemt, zijn de kosten al snel een stuk lager dan dat je ons alles laat doen. Bij pakket 1 voeren wij de gehele opdracht uit van afplakken tot het spuiten van 2 lagen kwaliteit latex van Sigma.

Dit is onze duurste pakket. Kies je voor pakket 2 dan zijn de kosten aanzienlijk lager per vierkante meter. Via de link hieronder kun je precies zijn wat de vierkante meterprijs is per pakket.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven