Latex Spuiter Waalwijk? Vanaf 7 Euro Per Vierkante Meter – Snel Beschikbaar

Wanneer je opzoek bent naar latex spuiter Waalwijk, ben je hier goed. Het spuiten van wanden en plafonds geeft een erg mooi resultaat. Dit komt door de airless spuit techniek. Latexverf wordt met druk door een kleine opening geperst en zo komt er nevel vrij. Wat ook belangrijk om te weten is, is dat het spuiten van wanden en plafonds erg snel gaat en daardoor de kosten aanzienlijk lager zijn dan ouderwets schilderen.

Ik ga je op deze pagina onthullen met welke latexverf en andere materialen wij werken. Ook vertel ik je de stappen die wij vaak doorlopen en wat de kosten ongeveer zijn voor je project.

Materialen

Om een zo strak mogelijk eindresultaat te krijgen wordt er alleen gewerkt met kwaliteit materialen. Zo spuiten we in woningen alleen met een goed reinigbare latexverf van Sigma. Vaak is dit dan ook schrobklasse 1 latexverf. Hebben je muren alleen een opfrisbeurt nodig, dan is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor Sigma schrobklasse 2 latexverf.

De afplakwerkzaamheden doen we met goed afplakmateriaal van het merk Progold. Zo weten we zeker dat het afplakmateriaal blijft zitten, terwijl latex spuiter Waalwijk aan het spuiten is.

Stappenplan

De stappen die latex spuiter Waalwijk zorgvuldig voor je kan uitvoeren zijn bij pakket 1, afplakken, voorstrijken (indien de muren en plafonds strak zijn gemaakt door de stukadoor), openstaande naden kitten met een elastische niet scheurbare kit van Progold en 2 lagen kwaliteit latex spuiten.

Prijzen per pakket

Bij latex spuiter Waalwijk heb je de keuze om te kiezen uit 2 verschillende pakketten. Kies je voor pakket 1 dan laat je ons alles uitvoeren. Dit pakket is dan ook een stuk duurder dan pakket 2. Kun je zelf een hoop en is afplakken voor jou geen probleem? Dan is pakket 2 zeker ideaal voor jou en kan je kosten besparen. Klik op de link hieronder om de tarieven te zien per pakket:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven