Plafond Laten witten? Wij zijn snel beschikbaar!

Hi, Kevin de latex spuiter hier,

Ik ben blij dat je dit artikel over plafond witten hebt gevonden en raad je aan om direct door te lezen! Ik ga je namelijk mijn plafond rol verhaal onthullen. De minder leuke dingen, de leuke dingen en hoe ik uiteindelijk erg goed ben geworden in het witten van plafonds.

Het was 2005 en na de bouwklas besloot ik om schilder te worden. Goed, ik begon met mijn opleiding schilder en zat bij een leerbedrijf. Dit leerbedrijf was erg streng voor mij, maar het strenge gedeelte hield op nadat ik het schildersvak redelijk onder de knie begon te krijgen en bijna geen fouten meer maakte.

Regelmatig ging ik met mijn leermeester op pad naar verschillende locaties om mooie en strakke plafonds en muren op te leveren. Verschillende bazen verder besloot ik om voormijzelf te beginnen en dit is één van mijn beste keuzes geweest in mijn leven!! Nu bepaal ik namelijk zelf mijn eigen tijden, staat er geen baas meer in mijn nek te hijgen met je gaat te langzaam etc en verdien je aan het einde van de maand wat meer centen.

Bodybuilding

Op dit moment werk ik dus alweer 5 jaar voormijzelf en ga ik elke dag met veel plezier naar mijn schilderopdracht. Maar helaas is dat niet altijd zo geweest. In het verleden kreeg ik namelijk erge last van mijn schouders als ik plafonds ging rollen. Dat komt omdat ik ook fanatiek aan bodybuilding doe.

Ik moest een oplossing verzinnen om ervoor te zorgen dat ik en plafonds strak kan blijven opleveren en nogsteeds fanatiek aan bodybuilding kon blijven doen zonder mijn schouders te overbelasten.

De beste oplossing die ik kon bedenken was latex spuiten. Met latex spuiten ben je namelijk veel sneller klaar, krijg je minder last van je schouders en is een gespoten plafond of muur veel strakker dan rolwerk.

Professioneel spuitapparatuur

Ik besloot dus om een dure spuitapparaat te kopen en ging ermee aan de slag. Nu jaren later ben ik gespecialiseerd in het spuiten van plafonds en muren.

Scroll naar boven