Woning Spuiten? Vanaf 3 euro per M2:

Hi Kevin de latex spuiter hier! In dit artikel wil ik je alles vertellen over mijn dienst woning spuiten. Hoe het komt dat woning laten spuiten zo populair is. Welke materialen wij gebruiken om de beste kwaliteit te krijgen en natuurlijk wat de muren spuitwerk kosten zijn.

Woning laten spuiten waarom?

Waarom is het spuiten van een woning populair? Nou ik kan je vertellen, het spuiten gebeurt super snel en daardoor drogen de banen geleidelijk mooi/strak op. Wij spuiten altijd 2 lagen van kwaliteit latex, meestal schrobklasse 1 en dat maakt de wanden en plafonds in een woning nog mooier! 3 Woorden dus, mooi, snel, voordeliger.

Het sauzen van woningen doen wij bijna niet meer. Gewoon omdat het veel tijd in beslag neemt en erg fysiek voor het lichaam kan zijn. Moet er een klein kamertje gesaust worden, waar spuiten geen doen is, dan maken we wel gebruik van een roller en kwast.

Wil je zien hoe strak spuitwerk wel niet is? Bekijk de video hieronder dan maar eens. In de video zie je mij een plafond in een woning spuiten. Niet zomaar een kamer, maar een plafond van een thuis bioscoop:

YouTube player

Kwaliteit Materiaal

Om tot een super strak eindresultaat te komen, spuiten we altijd met een professionele latex van Sigma. De Sigma Superlatex Sigmatex is de latex die wij gebruiken als we een woning spuiten. Deze latex is van schrobklasse 1. Dat wil dus zeggen, goed te reinigen. De reden dat onze latex spuiten prijs dus wat hoger kan uitvallen is omdat we niet met goedkope verf werken of met een schrobklasse 2 latexverf.

Wanneer we op bezoek komen en de kans krijgen om een mooi bedrijfspand te mogen komen spuiten, werken wij wel vaak met een goedkopere latex van schrobklasse 2 verf. Maar alleen als er voor de wanden stellingen en dergelijke komen te staan. Waar vaak gewerkt wordt achter een bureau, zoals in een kantoor, spuiten we wel weer met schrobklasse 1 latex verf.

Wanden en plafonds in de woning strak gestuukt?

Is de stukadoor bij je langs geweest en heeft diegene strakke wanden en plafonds opgeleverd? Zo ja, dan kunnen wij niet direct latex in de woning spuiten. Na het afplakken spuiten we dan eerst een goede dekkende voorstrijk laag, om zo de zuigkracht uit de muur te krijgen en om ervoor te zorgen dat de 2 latex lagen die later aangebracht worden, goed hechten.

Ook is de voorstrijk die wij gebruiken weer van goede kwaliteit. Wij gebruiken bij gestuukte wanden en plafonds voorstrijk van het merk Glidden. Dit is een dekkende voorstrijk, die zijn werk goed doet! Nadat de voorstrijk is gespoten kitten we alle openstaande hoeken en naden met een professionele kit. Om ervoor te zorgen dat de kit niet scheurt, maken we gebruik van een anti crack kit. Kwaliteit, dat is waar wij voor gaan!

Wat kost woning spuiten:

Bij ons heb je de mogelijkheid om zelf de kosten te bepalen, maar dan is het wel belangrijk dat je handig bent. Zodra je zelf lampen kan demonteren, kozijnen en ramen goed kan afplakken, dan is pakket 2 ideaal voor jou. Woning laten spuiten is dan een stuk voordeliger. Wil je liever ons alles laten uitvoeren, dan heb je de keuze om te kiezen voor pakket 1. Door op de link hieronder te klikken kun je zien wat de woning spuiten kosten zijn:

Klik hier voor de latex spuiten prijs

Scroll naar boven