Airless Spuiter Gezocht? Snel beschikbaar voor wanden en plafonds spuiten:

Trek je binnenkort je nieuwe woning in of ga je je huidige woning verbouwen of helemaal opnieuw aankleden? Grote kans dat je aan latex spuiten denk en de muren of plafonds van een nieuw laagje verf wil voorzien. Hoe groter het huis, hoe groter de klus zou je denken.

Toch is er tegenwoordig om manier om razendsnel een prachtige verflaag op je muur te krijgen. Door te kiezen voor airless latex spuiten heb je een prachtig resultaat tegen een scherpe prijs.

Wat is airless latex spuiten?

Wanneer je gebruik maakt van airless latex spuiten op muren of plafonds wordt er gewerkt met een professionele airless spuitmachine. Deze spuitmachine werkt anders dan een reguliere verfspuit.

Met een airless spuitmachine wordt de verf onder hoge druk en zonder gebruik te maken van lucht door de opening van de spuit geperst. Omdat de verf door de smalle spuitopening geperst wordt, wordt de verf verneveld.

Op deze manier kan de latex spuiter in een korte tijd een groot oppervlak latex spuiten. Om te zorgen voor een hoogwaardig resultaat is het van belang dat de het oppervlakte dat je wil spuiten glad en egaal is.

Daarom is het aan te raden om stucwerk met een grove structuur voorafgaand te (laten) schuren. Zo kan de verf op de wanden gespoten worden met een prachtig eindresultaat.

Hoge druk latex spuiten

Met een airless latex spuitmachine wordt er onder een druk van tussen de 150 en 200 bar gespoten. Door deze druk te gebruiken wordt de latex heel nauwkeurig en egaal verspoten. Hiermee voorkom je dat er zichtbare plekken ontstaan waar meer verf zit dan op andere delen van het oppervlak.

Voor een optimaal resultaat worden er altijd twee latexverf gespoten. De eerste laag heeft tijd nodig om te drogen. Zodra deze laag droog is volgt de tweede laag.

Goede voorbereiding voordat er gespoten wordt

Hoewel je met airless latex spuiten enorm secuur en precies te werk kan gaan, is het erg belangrijk om de ruimte goed voor te bereiden voordat er gespoten gaat worden. De hele ruimte zal dan ook goed afgeplakt moeten worden.

Kozijnen, deuren, radiatoren en vloeren wil je natuurlijk niet beschadigen, waardoor strak langs de randen afplakken erg secuur werk is, maar zeker ook belangrijk.

Voordelen van airless latex spuiten

Het is niet voor niets dat de laatste tijd steeds meer mensen kiezen voor een professionele latex spuiter. Ten opzichte van verf rollen geeft het airless latex spuiten niet alleen een mooier en strakker resultaat, airless latex spuiten is bovendien vaak ook een veel snellere manier van de kamer van verf voorzien.

Omdat er minder uren in gaan zitten, is het goedkoper dan wanneer je een schilder laat komen om de hele ruimte te rollen. Dus twijfel je nog tussen om te kiezen voor airless latex spuiten? Het levert een mooier resultaat op, gaat sneller dan rollen en is bovendien vaak goedkoper.

=> Klik op deze link voor alle prijzen

Nieuwbouwwoning laten spuitenWanden laten spuiten of rollen?Binnen SchilderwerkBuitenschilderwerkTrap laten spuiten?Huisschilder Nodig?Renovlies Behang
Airless VerfspuitOppervlakte Opmeten M2Deuren SpuitenPlafond Laten SpuitenMuren Laten SpuitenMuren SchilderenVerf SpuiterPrijzen Latex SpuitenSpuitwerkHuis laten spuiten?Gestucte muur schilderen?
Muren SauzenStucwerk SpuitenAirless SpuiterSpuitwerk LocatiesSchildersbedrijfSitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleidAlblasserdamAlphen aan den RijnBarendrechtBodegravenCapelle aan den IjsselDelftDordrechtHarmelenHellevoetsluisHilversumKatwijkLeiden LeiderdorpMaarssennieuwegeinNijkerkOegstgeestVinkeveenWateringen Roelofarendsveen Rotterdam Ter Aar Zoetermeer Zoeterwoude Aalsmeer Amstelveen Amsterdam Haarlem Heemstede Hoofddorp Kudelstaart Nieuw-Vennep Purmerend ZandvoortAmersfoortBilthovenHoutenMontfoortNieuwegeinUtrechtWoerdenAlmereDrontenLelystadZeewoldeBredaOosterhoutRoosendaalTilburgWaalwijkZeistApeldoornBarneveldBussumGorinchemHarderwijkPuttenSoestZaandamZwijndrecht