Latex spuiter Harmelen? Snel beschikbaar:

Ben jij op zoek naar een latex spuiter Harmelen die jou kan helpen om je wanden en plafonds van een nieuw laagje verf te voorzien? Zoek dan niet verder. Wij kunnen latex spuiten in jouw woning, en daarbij al jouw werk uit handen nemen.

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen om hun wanden en plafonds met latex te laten spuiten, omdat deze manier erg veel voordelen kent. Het is een snelle en goedkope manier, en bovendien is het resultaat indrukwekkender dan wanneer er traditioneel met roller en kwast geverfd wordt. Meer weten? Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Hieronder kun je spuitwerk foto’s bekijken. Klik op de foto’s om de foto’s in het groot te zien:

Latex spuiten erg populair

Verven is voor velen niet het fijnste klusje om uit te voeren. Het is fysiek zwaar werk en het duurt lang, terwijl men liever hun tijd besteed aan andere klusjes in huis. Met een latex spuiter Harmelen zijn die problemen opgelost.

Een latex spuiter werkt namelijk met speciale apparatuur waardoor een grote ruimte in korte tijd voorzien kan worden van een nieuwe laag verf. Bijkomend voordeel is dat de afwerking met van een latex spuiter vaak mooier is dan traditioneel verven. Bij verven is de kans aanwezig dat er banen en strepen te zien blijven, dat is bij latex spuiten niet het geval.

Hoogwaardig materiaal

De latex spuiter Harmelen die bij jou komt werken, neemt uiteraard het beste van het beste materiaal mee. Dat houdt in dat er gespoten wordt met een airless verfspuit van een van de beste merken die er beschikbaar zijn, namelijk Graco. Daarnaast is de verf die gebruikt wordt van Sigma. De Sigma Superlatex Schrobklasse 1 is een van de meest gebruikte verf onder verfspuiters en staat garant voor een prachtig eindresultaat.

sigma superlatex

Prijs van latex spuiten

Latex spuiten is een goedkopere optie dan een schilder laten komen. Omdat er met een verfspuit snel gewerkt kan worden gaan er minder uren in zitten, en zijn de kosten dus lager. Een latex spuiter kan al het werk voor je uit handen nemen. Dat betekent dat hij alles afdekt, afplakt en na afloop alles opruimt en afvoert.

In dit geval kies je voor pakket 1 en betaal je 7 tot 9 euro per vierkante meter, afhankelijk van het aantal vierkante meter. Zorg je zelf voor het afplakken, kitten en opruimen, dan betaal je slechts 4 tot 6 euro per vierkante meter. Deze prijzen zijn beschikbaar voor iedereen in en rond Harmelen.

Spuitwerk kosten per vierkante meter

Scroll naar boven