Latex Spuiter Delft Gezocht? Vanaf 3 euro per m2:

Latex Spuiter Delft gezocht? Eindelijk! Je kan beginnen met het opknappen van je net opgeleverde woning of je bent van plan om je woonkamer te schilderen. Al snel kom je erachter dat je geen zin/tijd hebt voor het schilderen dus ben je opzoek naar iemand die je woning kan schilderen.

Wanneer je het mooiste resultaat wilt in je woning, is het verstandig om te kiezen voor het laten spuiten van je wanden en plafonds. Het is namelijk super strak, redelijk snel klaar en veel goedkoper dan rolwerk. Ik ga je in dit artikel vertellen welke materialen er gebruikt worden als wij komen spuiten, hoe we te werk gaan en wat de kosten zijn.

latex spuiter

Kwaliteit bereiken met kwaliteit materialen!

Elk project dat latex spuiter Delft uitvoerd, moet gewoon kwaliteit zijn. Om dit te bereiken werken we alleen met a kwaliteit latexverf en a kwaliteit apparatuur. Zo verwennen wij je muren met schrobklasse 1 latexverf van Sigma.

Het spuiten doen we met een professionele airless spuitmachine van het amerikaan bedrijf Graco. Graco levert top apparatuur en dat is zeer goed te zien aan de wanden zodra deze opgedroogd zijn. Afplakken doen we voornamelijk met afplakmateriaal van Progold. De tape en folie kleven goed vast aan bijvoorbeeld de kozijnen, trappen en of deuren.

sigma superlatex

Stappen

Voordat latex spuiter Delft kan starten met het leukste werk, spuiten, dient eerst waar geen nevel op mag komen goed afgedekt/afgeplakt te worden. Daarna worden alle wanden en plafonds indien deze gestuct zijn eerst voor gespoten met voorstrijk. Wij doen dit om zo de zuigkracht uit de muur te krijgen.

Daarna worden alle openstaande kieren netjes dichtgekit. Bij het kitten gebruiken we tevens kwaliteit kit van Progold. Wanneer alles goed gespoten is en je akkoord gaat, ruimen we netjes alles op. Alle taken bij elkaar horen bij pakket 1.

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

Kosten spuitwerk

Wanneer je latex spuiter Delft laat komen voor alle taken van a tot z dan betaal je meer dan dat je zelf aan de slag gaat met afplakken, stopcontacten demonteren, etc. Wanneer je op de link hieronder klikt, zie je de prijzen per pakket:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven