Latex Spuiter Oosterhout Gezocht? Wij kunnen snel aan de slag!

Zoek je professionele latex spuiter Oosterhout? Goed nieuws! Wij zijn snel beschikbaar voor het spuiten van wanden en plafonds! In dit artikel ontdek je waarom het slim is om wanden en plafonds te laten spuiten, welke materialen wij gebruiken en wat de kosten ongeveer kunnen zijn voor het spuiten.

Waarom wanden en plafonds laten spuiten?

Waarom kiezen voor latex spuiter Oosterhout? Dat heeft zo zijn vele voordelen. Het spuiten van muren en plafonds is namelijk super strak, het spuiten gaat erg snel, waardoor je weer snel in je pand terecht kunt en de kosten zijn veel goedkoper dan alles laten rollen.

Kwaliteit materiaal

Latex spuiter Oosterhout wilt altijd het beste eindresultaat, dus zodoende werken wij alleen met kwalitatieve materialen en apparatuur. De verf die wij bijvoorbeeld gebruiken bij het spuiten van wanden en plafonds is van schrobklasse 1. Schrobklasse 1 van het merk Sigma. Deze latexverf is goed reinigbaar! Het spuiten doen wij met professionele machines van Graco.

De stappen

De stappen die wij doorlopen om zo het beste eindresultaat te krijgen, doen we erg zorgvuldig. Zo plakken we eerst alles waar geen nevel op mag komen goed af. Nadat alles afgeplakt is, checken we nog een keer of alles wel goed zit. Het is namelijk niet de bedoeling dat als we aan het spuiten zijn we continu moeten schoonmaken. Zodra we zeker weten dat het afplakwerk goed is gelukt, gaan we beginnen met spuiten. Zodra de wanden en of plafonds gestuct zijn, spuiten we altijd eerst een voorstrijklaag.

Nadat we een voorstrijklaag netjes hebben gespoten, gaan we alle hoeken en naden langs en kitten we deze strak met een kwalitatieve kit. De Progold noncrack kit, is de kit die wij gebruiken. Meestal de volgende dag gaan we verder met de spuitwerkzaamheden en spuiten we 2 lagen kwaliteit latex. Aan het einde van de opdracht, ruimen we alles netjes op en loopt latex spuiter Oosterhout samen met je alles na.

Kosten spuitwerk

De kosten voor het spuitwerk kunnen erg verschillen van elkaar. Wij bieden namelijk een all in pakket aan en een pakket waarin je zelf alle voorbereidende werkzaamheden doet. Wanneer je op de link hieronder klikt kun je zelf kijken wat je latex spuiter Oosterhout wilt laten doen:

Spuitwerk Prijzen

Scroll naar boven