Latex Spuiter Bussum? Beschikbaar vanaf 3 euro per m2:

In en rond Bussum is er veel vraag naar een latex spuiter Bussum. Dat komt omdat latex spuiten tegenwoordig een veel betere keuze is dan traditioneel schilderen met roller en kwast.

Of je nu een simpel muurtje moet doen of je hele huis wil voorzien van een nieuwe laag verf, wij staan dan ook graag voor je klaar. Wij leveren kwalitatief vakwerk, we werken tegen een scherp tarief en nemen alles voor je uit handen. Meer weten. Lees verder op deze pagina.

latex spuiter

Veel vraag naar latex spuiters

De afgelopen jaren is de vraag naar latex spuiters erg gestegen, en dus ook de vraag naar een latex spuiter Bussum. Zeker wanneer je een nieuwbouwhuis hebt laten bouwen, zijn het schilderen van de muren en wanden vaak iets wat je zelf nog moet doen. Een tijdrovend karwei, en een schilder inhuren is vaak duur omdat hij hier dagen mee bezig is.

Daarom is latex spuiten zo populair. Het kan veel sneller dan schilderen, en is daarom ook veel voordeliger. Bovendien is het eindresultaat vaak beter, omdat er met latex spuiten geen banen of strepen te zien zijn als de verf droog is.

We werken met de beste merken

Om er voor te zorgen dat jij helemaal tevreden bent als wij weer gaan, werken wij alleen maar met de allerbeste merken. Zo gebruiken we een verfspuit van het bekende merk Graco, en daarbij spuiten we met de verf van Sigma, om precies te zijn de Sigma Superlatex Schrobklasse 1. We hebben jarenlange ervaring met het werken met deze hoogwaardige merken, en dat zul je zien aan het prachtige resultaat.

sigma superlatex

Ervaringen:

Prijzen Latex Spuiten

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Als jij ons als latex spuiter Bussum wil inhuren, dan staan wij voor je klaar. We passen ons werk helemaal aan op jouw wensen. Daarom werken we met twee pakketten. Het eerste pakket betekent dat we alles voor je doen, van afplakken en spuiten tot afkitten en opruimen.

In dat geval hanteren we een tarief van 7 tot 9 euro per vierkante meter. Soms kiezen mensen ervoor om zelf alles voor te bereiden en achteraf op te ruimen. In dat geval zullen wij alleen het spuitwerk doen, en is het tarief 4 tot 6 euro per vierkante meter.

Voor welk pakket je ook kiest, je zult er geen spijt van krijgen. Neem voor meer info of het beantwoorden van je vragen vrijblijvend contact met ons op. Klik op de link hieronder voor de spuitwerk prijzen:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven