Latex Spuiter Nieuwegein? Snel beschikbaar:

Latex Spuiter Nieuwegein? Welkom, ik ben Kevin en kan je wanden en plafonds strak latex spuiten. Je kunt op deze pagina lezen waarom latex spuiten zo populair is, welke werf wij gebruiken en wat de prijzen voor het spuiten ongeveer zijn.

Bekijk hieronder alvast verschillende foto’s van het uitgevoerde spuitwerk. Klik op de foto’s om de foto’s in het groot te bekijken:

Spuiten van wanden en plafonds is populair

Wanneer je een nieuwe woning opgeleverd krijgt of de wanden en plafonds in je woning gewoon een nieuwe frisse laag latex wil geven, wordt er al snel aan latex spuiten gedacht. Wat ik overigens ook heel goed snap. Wanden en plafonds latex spuiten geeft met een airless spuitmachine geeft een onwijs mooi resultaat. Strepen en zichtbare banen? Een goede latex spuiter zorgt dat deze niet zichtbaar zijn.

Naast dat het latex spuiten op wanden en plafonds erg mooi is, is het spuiten ook erg snel klaar. Doordat het zo snel klaar is zijn de kosten ook een stuk minder. De kosten voor het spuiten kunnen vaak 30 tot 40% goedkoper uitpakken, dan dat je alles laat witten.

Goede latexverf

Bij elk project dat we uitvoeren maken we gebruik van professionele latexverf. De latexverf is van Sigma en we maken in woningen gebruik van Schrobklasse 1. Schrobklasse 1 is erg goede kwaliteit latexverf. Om de latexverf mooi op de wanden te spuiten maken we gebruik van een airless spuitmachine. Een professionele spuitmachine van Graco.

sigma superlatex

Latex spuiter Nieuwegein, Kosten

De kosten voor latex spuiter Nieuwegein kunnen nogal verschillen in wat je precies wilt. Wil je dat wij alle werkzaamheden van a tot z uitvoeren? Kies dan voor pakket 1. Pakket 1 is onze all in pakket en daarina voeren we alle werkzaamheden uit zoals afplakken, kitten, demonteren en latex spuiten. Dit pakket is onze duurste pakket.

Kun je zelf klussen? Dan kun je kiezen uit pakket 2. Bij pakket 2 doe je zelf alle voorbereidende werkzaamheden. Dit pakket is een stuk goedkoper dan pakket 1.

Klik hier voor de spuitwerk prijzen per m2.

Scroll naar boven