Schilder Zoetermeer Gezocht? Wij zijn snel beschikbaar

Ben jij op zoek naar een schilder in Zoetermeer of omgeving die ervoor kan zorgen dat jouw wanden en plafonds weer voorzien zijn van een mooie strakke laag verf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk aan de hand voor dat jij een glad en strak resultaat krijgt en zelf geen omkijken hebt naar het schilderwerk. Dankzij onze werkmethode namelijk het spuiten van de verf in plaats van het rollen zorgen wij ervoor de jij het best mogelijke resultaat krijgt.

Waarom kiezen voor spuiten in plaats van rollen?

Het spuiten van de verf wordt steeds populairder en dit is niet geheel zonder reden uiteraard! Het is namelijk zo dat het aanbrengen van verf doormiddel van het spuiten ervoor zorgt dat je geen vlekken of strepen krijgt op de muur of het plafond. De nevel is namelijk makkelijker te verdelen, wanneer dit aangebracht wordt door een vakkundig schilder zal je een strak eindresultaat krijgen. Daarnaast zorg het spuiten van de verf er ook voor dat je minder tijd kwijt bent aan de klus in verhouding tot het rollen van de verf en afwerken van de randen met een kwast.

Voorbereidende werk

Het is helaas niet zo dat we aankomen met onze machine en direct gaan spuiten. Er zal ook wat voorbereiding aan vooraf gaan, zeker wanneer je gekozen hebt voor het pakket waarbij wij al het werk doen. In dat geval beginnen wij met het afplakken van kozijnen, ramen en deuren en zorgen wij ervoor dat alles afgedekt is. Ook stopcontacten worden dan door ons verwijderd zodat we alles netjes kunnen gaan spuiten met latex verf.

Je kan er ook voor kiezen om zelf het voorbereidende werk te doen zodat wij enkel hoeven te komen voor het advies en daarna ons werk namelijk het spuiten van jouw plafonds of jouw wanden. In dit geval is het wel van belang dat je alles goed afplakt want de verf op de kozijnen is niet wenselijk.

Bij ieder pakket is het de bedoeling dat de ruimte zo leeg mogelijk is. Het is namelijk niet praktisch voor de schilder om tegen tafels of stoelen aan te lopen tijdens het werken. Tevens is het risico op verf spetters op de meubelen groter. Om ons werk dus gemakkelijker te maken en veiliger dienen de meubels zoveel mogelijk uit de kamer te zijn gehaald.

Kosten van het laten spuiten van wanden of plafonds

De kosten per vierkante meter kunnen ontzettend verschillen omdat dit van meerdere factoren afhangt. Zo zijn de kosten lager wanneer je veel oppervlakte hebt om te spuiten maar ook kan je de kosten van het spuiten drukken door de voorbereiding zelf te doen.

De kosten kunnen echter ook iets hoger uit vallen en dit kan komen door bijvoorbeeld een plafond of muur met nicotine vlekken te laten spuiten. Wanneer er nicotine vlekken of andere grote donkere vlekken op het oppervlakte aanwezig zijn dan zal er een beter dekkende verf gebruikt moeten worden. De verf die we dan gebruiken is speciaal voor deze klussen omdat deze ervoor kan zorgen dat de vlekken niet alsnog zichtbaar blijven.

Ook kunnen de kosten stijgen wanneer je een plafond of wand hebt die eerst met primer behandeld dient te worden. De primer is echter wel van belang omdat deze ervoor zorgt dat de verf netjes en egaal op de muur komt. Wanneer je een muur onbehandeld schildert kan het namelijk zijn dat door de zuigende werking van de muur jouw verflaag erg lelijk op de muur terecht komt.

Mocht je interesse hebben in ons aanbod kan je gerust een offerte op maat aanvragen. Hierin kan je al enkele situaties doorgeven zoals een plafond met nicotine aanslag of dat het om een nieuwbouwwoning gaat. Wanneer jij alle informatie juist hebt doorgegeven zal je een offerte krijgen waarin je een indicatie hebt van de kosten. Mocht er tijdens het adviesgesprek uitkomen dat er meerdere laagjes verf nodig zijn of dat er iets afwijkt van de offerte krijg je dit voor tijd te horen zodat je niet achteraf voor vervelende verassingen komt te staan. Wij willen immers dat u tevreden bent en gaan ook pas weg wanneer we er zeker van zijn dat u ook blij bent met het door ons geleverde werk.

Welke verf wordt er gebruikt?

Schilder Zoetermeer gebruikt enkel verf van de kwaliteit waarvan wij denken dat dit de beste is. Na vele opties geprobeerd te hebben zijn wij het meest tevreden over de sigma latex verf. Deze verf die we gebruiken bij woningen heeft schrobklasse 1 en is heirdoor goed te reinigen. Bij bedrijfspanden of magazijnen werken we vaak met schrobklasse 2, deze verf is nog steeds van uitstekende kwaliteit maar hierbij is het niet nodig om de muren af te nemen en daardoor is een hogere schrobklasse geen must. Zoals al eerder genoemd in dit artikel wordt er bij heftige vlekken of bij nicotine aanslag gebruik gemaakt van Sigma Stainaway. Ook onze primer is van het merk Sigma, simpelweg omdat wij ontzettend enthousiast zijn over dit merk en erg blij met de kwaliteit die deze verf met zich meebrengt.

Het is zelfs zo dat wij garantie bieden op ons schilderwerk. Omdat wij enkel de beste kwaliteit willen bieden en ervoor willen zorgen dat u tevreden bent bieden wij u een garantietermijn van 5 jaar aan. Mocht de verf binnen dit termijn loslaten zonder duidelijke redenen bijvoorbeeld lekkage dan komen wij de muur weer herstellen zodat hij weer mooi en strak eruit ziet.
Welke apparaten gebruiken wij voor onze verfklussen?

Om ervoor te zorgen dat onze verf op een mooie manier op de muren wordt gespoten maken wij gebruik van apparaten van goede kwaliteit. Onze apparaten zijn van het merk Graco, de grotere oppervlaktes worden gedaan met de Graco St Max PC Pro. Bij grotere oppervlaktes kun je denken aan de plafonds of wanden. Kleinere oppervlaktes zoals deurkozijnen, raamkozijnen, trappen en ander houtwerk wordt gedaan met de Graco Ultra Handheld. Deze apparaten zorgen voor de juiste verneveling van de verf waardoor jouw eindresultaat mooi en netjes word.

=> Klik hier voor de prijzen

Nieuwbouwwoning laten spuitenWanden laten spuiten of rollen?Binnen SchilderwerkBuitenschilderwerkTrap laten spuiten?Huisschilder Nodig?Renovlies Behang
Airless VerfspuitOppervlakte Opmeten M2Deuren SpuitenPlafond Laten SpuitenMuren Laten SpuitenMuren SchilderenVerf SpuiterPrijzen Latex SpuitenSpuitwerkHuis laten spuiten?Gestucte muur schilderen?
Muren SauzenStucwerk SpuitenAirless SpuiterSpuitwerk LocatiesSchildersbedrijfSitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleidAlblasserdamAlphen aan den RijnBarendrechtBodegravenCapelle aan den IjsselDelftDordrechtHarmelenHellevoetsluisHilversumKatwijkLeiden LeiderdorpMaarssennieuwegeinNijkerkOegstgeestVinkeveenWaddinxveenWateringen Roelofarendsveen Rotterdam Ter Aar Zoetermeer Zoeterwoude Aalsmeer Amstelveen Amsterdam Haarlem Heemstede Hoofddorp Kudelstaart Nieuw-Vennep Purmerend ZandvoortAmersfoortBilthovenHoutenMontfoortNieuwegeinUtrechtWoerdenAlmereDrontenLelystadZeewoldeBredaOosterhoutRoosendaalTilburgWaalwijkZeistApeldoornBarneveldBussumGorinchemHarderwijkPuttenSoestZaandamZwijndrechtKamerikBleiswijkNieuwerkerk aan den ijsselVoorschotenBerkel en RodenrijsBunnikDe MeernSassenheimZevenhuizenSchilder ZoetermeerSchilder Berkel en RodenrijsSchilder Bergschenhoek