Schilder Zoetermeer Gezocht? Wij zijn snel beschikbaar

schilder zoetermeerBen je opzoek naar schilder Zoetermeer? Dan ben je hier op deze pagina goed. Hi, ten eerste fijn dat je op dit artikel terecht bent gekomen en ten tweede raad ik je aan om snel door te lezen. In dit artikel ga ik je namelijk alles delen over ons schildersbedrijf Zoetermeer.

Mijn naam is Kevin, 34 jaar en ik ben met de schildersopleiding begonnen toen ik 16 jaar oud was. Op de foto hiernaast kun je zien wie ik ben. Na bij diverse schildersbedrijven geschilderd te hebben besloot ik om voor schildersbedrijf Zoetermeer te starten en dat is de beste keuze van mijn leven geweest! Ik kan nu namelijk zelf mijn tijden bepalen, verdien wat meer geld en als ik schilder krijg ik de complimenten ipv mijn oude werkgevers.

In mijn vrije tijd bezoek ik regelmatig diverse dansfeesten en beoefen ik de dans bachata. Als ik op bezoek ben zal ik meer vertellen over bachata en eventueel een filmpje laten zien, gezellig! Tijdens het uitvoeren van het schilderwerk zet ik dan ook speciale Spaans talige muziek op, indien dat natuurlijk mag. Niet iedereen houd namelijk van deze muziek. Naast dansen heb ik een grote liefde voor vissen kweken en sporten.

Oke, het is tijd om het te hebben over de schilderwerkzaamheden die ik voor je kan uitvoeren.

Buiten schilderwerk

Als eerst zal ik het hebben over het onderwerp buiten schilderwerk en daarna binnen schilderwerk. Ook deel ik later op deze pagina diverse ervaringen en projectfoto’s. De buitenkozijnen, deuren, rabatdelen, boei delen, ik kan het allemaal voor je schilderen.

– Schuurwerkzaamheden. Voordat ik start met de lakwerkzaamheden word er eerst flink gesleutels aan al het houtwerk. Zo word eerst al het houtwerk goed schoongemaakt en daarna geschuurd. Het schuren gebeurt altijd met kwaliteit schuurpapier van het merk Festool of Progold. De apparatuur om het schuurwerk goed uit te voeren is ook van het merk Festool.

– Houtrotreparaties. Wanneer we rotte plekken in de kozijnen of andere houtdelen tegenkomen, worden deze eerst vakkundig weggehaald. Daarna word de kale plek goed gegrond. Is de kale plek van binnen droog dan word deze opgevuld met een 2 componenten plamuur. Deze 2 componenten plamuur is van uitstekende kwaliteit en scheurt absoluut niet!

– Kitwerkzaamheden. Openstaande naden of kleine gaten worden netjes dichtgekit. Het kitten gebeurt met een goede acrylaatkit van het merk Den Brave.

– De verf. De verf die gebruikt word om buiten houtwerk te schilderen is een terpentine verf. Het merk waar wij het liefste mee schilderen is Sigma. Sigma S2u Allure primer is de grondverf waarmee wij gronden. Sigma S2u Allure Gloss is de lak waar wij graag het houtwerk mee verwennen.

Contactpagina

Binnen schilderwerk

Naast het uitvoeren van buitenschilderwerkzaamheden kan schilder Zoetermeer ook binnen schilderwerk uitvoeren. Wij kunnen bijvoorbeeld kozijnen, ramen, trappen en deuren lakken. Naast diverse lakwerkzaamheden is het sauzen/rollen van een muur of plafond ook geen enkel probleem. Moeten er een hoop vierkante meters een laag latex krijgen? Dan kunnen we de plafonds en muren spuiten met onze airless spuit machine. Straks meer over latex spuiten.

– Schuurwerk. Net als bij het houtwerk buiten, schuren wij natuurlijk ook al het houtwerk netjes binnen dat geschilderd moet worden! Tijdens het schuren werken we met goede Festool stofzuigers, zodat er geen stof door heel de woning te vinden is! Nadat alles goed geschuurd is, wordt al het houtwerk nog eens grondig gereinigd met een natte doek.

– Kitwerkzaamheden. Ook binnen worden alle openstaande naden, kieren en kleine gaten gevuld met een goede kwalitatieve kit! De reden waarom wij niet besparen op kit, is omdat we niet willen dat de kit gaat scheuren!

– De verf. Binnen maken wij gebruik van een hele andere soort verf dan buiten. Binnen wordt er gebruikt gemaakt van een water gedragen verf. Deze verf laat geen dampen achter. Dat is gezonder werken voor ons en gezonder voor jou. De water gedragen verf waarmee het houtwerk gronden is ook van Sigma en heet Sigma S2u Nova Primer. Het lakken doen we met Sigma Nova Satin, dit is een zijdeglans verf en indien gewenst de Sigma Nova Gloss dit is een hoogglans verf.

binnen schilderwerk

Latex Spuiten?

Zodra je muren en plafonds gestuukt zijn, dan raad ik je aan om absoluut niet alles te laten sauzen! Met sauswerk is de kans vaak nog aanwezig dat er zichtbare banen te zien zijn aan het einde en dat is natuurlijk erg zonde!

Schilder Zoetermeer raad je aan om alles te laten spuiten met latex! Omdat er in een korte tijd fijna nevel op de plafonds en muren gespoten kan worden met airless spuit apparatuur, zijn er aan het einde absoluut geen zichtbare banen te zien. Omdat het latex spuiten ontzettend snel uitgevoerd kan worden, betekent dit ook direct minder kosten voor jou! Dus je kan weer zeer snel in je woning terecht voor andere wachtende projecten.

Kies je voor alles met de hand laten rollen of kwasten, dan is dit niet het geval. Latex spuiten kan wel tot 40% goedkoper uitpakken dan alles arbeidsintensief laten sauzen.

Contactpagina

Sigma Superlatex Schrobklasse 1:

Natuurlijk wil schildersbedrijf Zoetermeer het strakste/mooiste eindresultaat! Daarnaast willen wij ook dat de muren na de opdracht goed te reinigen zijn, daarom maken we gebruik van goede latexverf van Sigma. Sigma Superlatex Schrobklasse 1 is de latexverf die wij gebruiken in woningen.

Wanneer wanden en plafonds gestuukt zijn moet er eerst voorstrijk gespoten worden. We kunnen dan dus niet meteen Sigma Superlatex spuiten. Om de zuigkracht uit de muur te krijgen spuiten we dan eerst met voorstrijk van het merk Glidden. Dit merk is een bijproduct van Sigma en van uitmuntende kwaliteit!

1500M2 Latex gespoten in pand:

YouTube player

Plafond thuis bioscoop gespoten:

Voordat de eigenaar van deze unieke thuisbioscoop mij een bericht stuurde, had hij eerst zelf zijn plafond gerold. Achteraf was hij erg ontevreden over het rolwerk, dus nam diegene met mij contact op.

Bekijk in de video hoe strak het spuitwerk geworden is:

YouTube player

Houten plafond:

YouTube player

Ervaringen:

Contactpagina

Scroll naar boven