Latex Spuiter Zoetermeer? Snel beschikbaar:

Latex spuiter Zoetermeer gezocht? Laat je wanden en plafonds professioneel door ons latex spuiten met kwaliteit latexverf. Op deze pagina kun je alles lezen over mijn spuitwerkzaamheden, wat de kosten zijn en meer.

Hieronder wil ik je eerst even wat foto’s laten zien van mijn recente spuitwerk opdrachten:

Wanden en plafonds laten spuiten ipv muren rollen

Muren rollen is vandaag een arbeid dat wij alleen nog doen in kleine ruimtes. Ruimtes waarin het sneller schilderen met een roller en kwast is dan met latex spuiten. Latex spuiten is de laatste tijd erg populair geworden, eigenlijk niet zo gek omdat het een erg mooie resultaat geeft. Zodra latex spuiter Zoetermeer klaar is, zijn er geen zichtbare strepen of banen op de muren te zien.

Het latex spuiten gaat erg snel, hierdoor zijn de kosten ook een stuk lager. Een spuitopdracht kan tot wel 40% goedkoper uitpakken dan alle muren schilderen met de roller. Meer over de spuitwerk kosten later.

Goede latexverf

Om klanten de beste kwaliteit te geven, werken we met kwaliteit latex en professioneel apparatuur. De latex waar vaak mee gespoten wordt, is de kwaliteit latexverf van Sigma. In woningen moet de verf nog beter zijn dan in bedrijfspanden etc, dus maken we gebruik van schrobklasse 1 verf. De Sigma Sigmatex Superlatex is de latexverf van schrobklasse 1.

Het spuiten van kwaliteit latex banen wordt gedaan met een Graco airless spuitmachine. Airless spuiten is de nieuwe trend op het gebied van muren spuiten. Airless spuiten zorgt ervoor dat er nevel zonder lucht op de muren gespoten wordt. Eerst wordt de verf met druk naar het pistool gedrukt, wanneer de trekker van het pistool overgehaald, komt er uit een piepklein gaatje nevel.

Ervaringen:

Klik op de plaatjes hieronder om de ervaringen goed te kunnen lezen:

2 Verschillende opties:

Zodra je de gehele klus van a tot z door ons wilt laten uitvoeren heb je de mogelijkheid om te kiezen voor optie 1. Optie 1/pakket 1 is onze alles in 1 pakket. Zodra jij kiest voor optie 1 plakken wij alles waar geen nevel op mag komen goed af, demonteren we stopcontacten/lampen zodra dat nodig is, spuiten we voorstrijk, kitten we alle openstaande naden en kieren en spuiten we 2 lagen kwaliteit latex.

Wil je zelf de voorbereidende werkzaamheden uitvoeren? Dan is optie 2 ideaal voor jou. Je gaat dan zelf de kozijnen, deuren etc afplakken en zorgt dat wij alleen hoeven te komen voor kit en spuitwerkzaamheden.

latex spuiter zoetermeer

Kosten spuitwerk

De kosten van het spuitwerk kunnen duurder en wat goedkoper uitpakken. Kies je ervoor dat wij alle werkzaamheden uitvoeren zoals afplakken, kitten, andere voorbereidende werkzaamheden en latex spuiten dan ben je duurder uit dan dat je zelf alle voorbereidende werkzaamheden doet.

=> Klik op deze link om alle kosten te zien per pakket.

Scroll naar boven