Latex Spuiter Zoetermeer? Snel beschikbaar:

Latex spuiter Zoetermeer gezocht? Laat je wanden en plafonds professioneel door ons latex spuiten met kwaliteit latexverf. Op deze pagina kun je alles lezen over mijn spuitwerkzaamheden, wat de kosten zijn en meer.

Wanden en plafonds laten spuiten ipv muren rollen

Muren rollen is vandaag een arbeid dat wij alleen nog doen in kleine ruimtes. Ruimtes waarin het sneller schilderen met een roller en kwast is dan met latex spuiten. Latex spuiten is de laatste tijd erg populair geworden, eigenlijk niet zo gek omdat het een erg mooie resultaat geeft. Zodra latex spuiter Zoetermeer klaar is, zijn er geen zichtbare strepen of banen op de muren te zien.

Het latex spuiten gaat erg snel, hierdoor zijn de kosten ook een stuk lager. Een spuitopdracht kan tot wel 40% goedkoper uitpakken dan alle muren schilderen met de roller. Meer over de spuitwerk kosten later.

Goede latexverf

Om klanten de beste kwaliteit te geven, werken we met kwaliteit latex en professioneel apparatuur. De latex waar vaak mee gespoten wordt, is de kwaliteit latexverf van Sigma. In woningen moet de verf nog beter zijn dan in bedrijfspanden etc, dus maken we gebruik van schrobklasse 1 verf. De Sigma Sigmatex Superlatex is de latexverf van schrobklasse 1.

Krijgen we de kans om een groot bedrijfspand te mogen spuiten, dan werken we vaak met een goedkopere latexverf. Sigma Sigmatin Dgl is de latexverf die wij dan gebruiken voor wanden en plafonds. Wij spuiten alleen met deze verf als we te horen krijgen dat er voor de wanden kasten, stellingen of andere objecten komen te staan. Waar mensen heel de dag actief zijn, spuiten we altijd weer met de Sigma Superlatex. Dit word tijdens het gesprek allemaal besproken en goed beschreven in de spuitwerk offerte.

Het spuiten van kwaliteit latex banen wordt gedaan met een Graco airless 595 pc pro spuitmachine. Airless spuiten is de nieuwe trend op het gebied van muren spuiten. Airless spuiten zorgt ervoor dat er nevel zonder lucht op de muren gespoten wordt. Eerst wordt de verf met druk naar het pistool gedrukt, wanneer de trekker van het pistool overgehaald, komt er uit een piepklein gaatje nevel.

Ervaringen:

2 Verschillende opties:

Zodra je de gehele klus van a tot z door ons wilt laten uitvoeren heb je de mogelijkheid om te kiezen voor optie 1. Optie 1/pakket 1 is onze alles in 1 pakket. Zodra jij kiest voor optie 1 plakken wij alles waar geen nevel op mag komen goed af, demonteren we stopcontacten/lampen zodra dat nodig is, spuiten we voorstrijk, kitten we alle openstaande naden en kieren en spuiten we 2 lagen kwaliteit latex.

Wil je zelf de voorbereidende werkzaamheden uitvoeren? Dan is optie 2 ideaal voor jou. Je gaat dan zelf de kozijnen, deuren etc afplakken en zorgt dat wij alleen hoeven te komen voor kit en spuitwerkzaamheden.

latex spuiter zoetermeer

Kosten spuitwerk

De kosten van het spuitwerk kunnen duurder en wat goedkoper uitpakken. Kies je ervoor dat wij alle werkzaamheden uitvoeren zoals afplakken, kitten, andere voorbereidende werkzaamheden en latex spuiten dan ben je duurder uit dan dat je zelf alle voorbereidende werkzaamheden doet.

Prijzen Latex Spuiten

Buiten schilderwerk laten uitvoeren?

Latex spuiten Zoetermeer voert ook in deze regio schilderwerkzaamheden uit. Mocht je dus bijvoorbeeld je deuren, kozijnen, dakkapellen willen laten schilderen, dan is dit geen enkel probleem. Wel moeten wij er natuurlijk tijd voor hebben, maar daar kunnen we altijd een oplossing voor bedenken.

Houtwerk word overigens met een professionele schuurmachine van Festool geschuurd. Om stof op het houtwerk en ramen te voorkomen word er aan de professionele schuurmachine ook een professionele stofzuiger gekoppeld. Zo zijn wij er zeker van dat er geen stof door het schilderwerk komt!

Het schuurpapier dat gebruikt word is ook van Festool en deze bevat aluminium korrels ipv zandkorrels. Omdat dit speciale schuurpapier aluminium korrels bevat, word het houtwerk erg glad en is de hechting van de verf uitstekend!

De verf die wij buiten gebruiken is ook van Sigma en dit is een terpentine basis verf. Voor het gronden wordt de Sigma S2u Allure Gloss verf gebruikt en voor het aflakken de Sigma S2u Allure Gloss Verf. Gloss betekent hoogglans. Wil je liever zijdeglans buiten op je houtwerk geschilderd hebben? Dan maken we gebruik van Sigma Satin. Eigenlijk raden wij buiten aan om geen zijdeglans op het houtwerk te schilderen, omdat hoogglans verf veel sterker is en dus langer mee gaat.

Prijzen Latex Spuiten

Project 1500M2 latex spuiten:

In de video hieronder kun je zien hoe wij in een groot bedrijfspand maar liefst 1500 vierkante meter aan wanden in een bedrijfspand hebben gespoten. Tot nu toe is dit onze grootste project geweest en we zijn erg blij dat wij deze opdracht hebben gekregen! Op de wanden hebben wij een schrobklasse 2 latexverf gespoten, omdat er stellingen voor de wanden kwamen te staan en in de wc, kantoorruimtes hebben we met goede kwalitatieve latexverf gespoten.

YouTube player

Belangrijk om te weten:

Veel klanten kiezen dus voor latex spuitwerk omdat het een woning erg snel gespoten kan worden en daardoor de kosten een stuk goedkoper zijn dan alles langdurig te laten rollen. Daarnaast is spuitwerk ook ontzettend strak en zal je absoluut aan het einde van het project geen strepen zien.

Waarom kiezen voor latex spuiten Zoetermeer? Bij ons krijg je maar liefst 5 jaar garantie op binnen schilderwerk. Wij gebruiken bij het spuiten van woningen echt alleen goede kwalitatieve latexverf van schrobklasse 1. Zodra je snel verder moet met andere projecten in de woning of bedrijfspand, dan kan ik in de avond door werken of ik zorg dat er op het project meer mensen komen werken. Naast dit alles gaan wij pas naar huis nadat alles goed gekeurd is!

Wat ook erg belangrijk om te weten is, is dat wij een project niet kunnen aannemen als: de woning nog vol staat met meubelen. Zodra wij over een behang moeten spuiten of als de wanden niet mooi glad gestuukt zijn en als wij niet meer dan 100 vierkante meter latex kunnen spuiten! Klik op de link hieronder om de vierkante meterprijs per pakket te zien:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven