Schilder Pijnacker Gezocht?? Wij zijn snel beschikbaar!

schilder pijnackerSchilder Pijnacker nodig? Leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Hoi, mijn naam is Kevin en ik ben een allround schilder. Buiten schilderwerk, binnen schilderwerk en zelfs latex spuiten kan schildersbedrijf Pijnacker voor je uitvoeren.

Kevin is schilder vanaf 2005

In 2005 begon ik op een speciale school leren schilderen. Waarom op een speciale school? Ik zal dat even snel onthullen. Vroeger kreeg je standaard schilderen op de middelbare school als je koos voor de bouw kant. Maar omdat jonge lui steeds mindere animo kregen voor het schildersvak, stopte de middelbare school in het les van schilderen.

Zodoende ben ik naar een speciale school gegaan en heb ik daar 2 jaar les gehad in het schildersvak. Naast dat ik naar school ging heb ik ervaring op gedaan bij een schildersbedrijf. Ik heb het geweten hoor! Mijn leermeester is zo streng voor mij geweest, dat het schilderwerk sinds een lange tijd erg kwalitatief is! Toen de 2 jaren voorbij waren mocht ik mijn schilders examen doen en deze behaalde ik dan ook met gemak!

Ik was eind 2006 een goede gediplomeerde schilder en in de loop der jaren heb ik bij diverse schildersbedrijven gezeten. Omdat ik het zelf klussen aan woningen het leukste vind, heb ik in 2018 de stap genomen om schildersbedrijf Pijnacker te starten.

Buitenschilderwerk laten uitvoeren:

Buitenschilderwerk is erg noodzakelijk om het houtwerk buiten te beschermen. Om ervoor te zorgen dat wij zeker weten dat het schilderwerk goed uitgevoerd is werken we uitsluitend met professionele verf op terpentine basis. Een water basis verf zullen wij buiten absoluut niet gebruiken!

Sigma S2u Allure Gloss is de hoogglans verf waarmee wij al het houtwerk buiten verwennen! Moet houtwerk eerst gegrond worden? Dan gebruiken we Sigma S2u Allure Primer. Deze primer achtige terpentine verf laten we door de verfleverancier vaak direct in de eindkleur mengen, zodat we bij het aflakken geen problemen krijgen met of de verf wel goed dekt.

Schilder Pijnacker gebruikt professioneel schuur apparatuur om er zeker van te zijn dat het schuren goed gebeurt. Schuurmachines van het Duitse merk Festool schuren wij mee. Festool is marktleider op het gebied van schuurmachines en dat zullen zij voorlopig nog wel blijven! Hoezo? De schuurmachines schuren fantastisch en zij blijven zichzelf ook verder ontwikkelen!

Last van rottende delen in het houtwerk?

Heb je last van houtrot in de hoeken van kozijnen? Of zijn complete zijkanten van dakkapellen aan het wegrotten? Geen enkel probleem! Kleine rot plekken kunnen we gemakkelijk herstellen met een kwalitatieve 2 componenten plamuur. Grote onderdelen kunnen we weer herstellen door een nieuw stuk hout te monteren.

Van vernis naar een kleurrijke woning?

Vroeger in 1970/1980 werden de huizen opgeleverd met bruine vernis/blanke lak op het houtwerk. Dit was toen namelijk erg hot en makkelijk te schilderen + ook een goedkope oplossing.

Mocht het zo zijn dat het huis waarin je woont ook nog bestaat uit oude vernis lagen en je deze een kleur wilt laten geven, dan is dit geen probleem. Wij kunnen al het houtwerk kaal branden met de föhn en ervoor zorgen dat er 3 kwalitatieve verflagen op komen. 1 Grondlaag en 2 lagen lak. Alle zichtbare openstaande hoeken worden natuurlijk netjes dicht gekit met een kwalitatieve acrylaat kit voordat er afgelakt wordt.

Klik op deze link om contact op te nemen voor een schilderwerk offerte

Scroll naar boven