Latex spuiter Putten? Snel Beschikbaar:

De diensten van een latex spuiter Putten zijn de laatste jaren erg populair. Wij staan ook voor je klaar om jou te helpen met het spuiten van je muren of plafonds.

Waarom zelf dagenlang ploeteren om al je muren netjes te schilderen en af te werken, als je het ook door ons kan doen? Scherp geprijsd, snel afgerond en het resultaat zal prachtig zijn. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen in en rond Putten kiezen voor onze diensten. We vertellen je er graag meer over.

latex spuiter

Voordelen van latex spuiten

Natuurlijk is het mogelijk om alles zelf te doen en aan de slag te gaan met een roller en kwast. Het is echter een tijdrovende klus, en wij helpen je er graag bij.

De grootste voordelen van het werk van de latex spuiter Putten is dat de klus heel snel afgerond kan worden, het tegen een scherpe prijs uitgevoerd kan worden en dat het resultaat van hoge kwaliteit zal zijn.

Wat wil je nog meer? Bovendien bekijken we graag samen met jou wat je wil laten spuiten, zodat we samen een plan kunnen maken hoe we het aan gaan pakken.

Wij gebruiken de beste materialen

Als je gebruikt maakt van de diensten van de latex spuiter Putten, dan beloven wij jou het allerbeste eindresultaat. Daarmee bedoelen we een strakke muur met een nette laag verf, zonder strepen of banen als de verf is opgedroogd. Dat krijgen wij voor elkaar omdat we werken met de beste materialen.

Denk daarbij aan verf van de beste kwaliteit (Sigma Superlatex Schrobklasse 1) en een verfspuit van het kwalitatieve merk Graco. De beste spullen in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt voor een prachtig resultaat.

sigma superlatex

Plafond thuis bioscoop gespoten:

De eigenaar van deze unieke thuis bioscoop had zelf zijn akoestische plafondplaten gerold, maar was erg ontevreden over het eindresultaat. Daarom besloot de eigenaar om ons in te schakelen.

Bekijk in de video hoe strak het spuitwerk geworden is:

YouTube player

Ervaringen:

Tarief latex spuiten in Putten

Wij denken graag met je mee en nemen ook zonder problemen al het werk uit handen. Als je kiest voor ons meest complete pakket, dan betaal je een tarief van 7 tot 9 euro per vierkante meter, en zullen wij alles van A tot Z voor je regelen.

Wij zullen vooraf alles afplakken en afdekken, en na het spuiten zal alles worden afgekit en wordt alles netjes opgeruimd. Je kunt ook kiezen voor het andere pakket, waarbij wij alleen het spuitwerk doen. In dat geval betaal je slechts 4 tot 6 euro per vierkante meter, afhankelijk van het totale aantal vierkante meters.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op. Door op de linker hieronder te klikken kom je op de prijzen pagina terecht:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven