Latex spuiter Vinkeveen voor jouw spuitklus

Ben jij op zoek naar een latex spuiter Vinkeveen? Wij zijn gespecialiseerd in latex spuiten en nu ook beschikbaar voor klussen in en rond Vinkeveen. De laatste jaren is latex spuiten erg populair geworden en dat is niet voor niets.

Traditioneel schilderen met roller en kwast kent meer nadelen dan voordelen, en voor jouw klus is latex spuiten vaak de beste mogelijkheid. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van latex spuiten.

latex spuiter

Latex spuiten in en rond Vinkeveen

Of je nu een nieuwbouwhuis in Vinkeveen laat bouwen of je hebt hier een bestaande woning, kans is groot dat jij op een gegeven moment een nieuwe laag verf op je muren of plafonds wil. Wij helpen je daar graag bij. De laatste jaren kiezen veel mensen voor een latex spuiter Vinkeveen omdat dit een hele snelle, voordelige en mooie manier is om je huis te voorzien van een likje verf.

Omdat spuiten erg snel gaat, gaan hier minder uren in zitten en pakken de kosten lager uit. Bovendien is het resultaat veel mooier dan ouderwets schilderen. Geen banen of strepen, alleen maar een hele strakke muur of plafond.

Latex spuiten met de beste materialen

Wij hebben jarenlange ervaring met latex spuiten, en staan klaar om jou te helpen met je klus. Om er zeker van te zijn dat we je het mooiste eindresultaat kunnen bieden werken wij alleen met de beste materialen.

Zo spuiten we met een airless verfspuit van het bekende merk Graco, een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit verfspuit die ze maken. Daarnaast spuiten we altijd Sigma Superlatex Schrobklasse 1, een van de beste verfsoorten die er beschikbaar is. Alles om jou het resultaat te geven waar je naar op zoek bent.

sigma superlatex

Ervaringen:

Prijzen Latex Spuiten

Houten plafond:

YouTube player

Lage tarieven voor latex spuiten

Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor traditioneel schilderen, dan is een latex spuiter Vinkeveen precies wat je zoekt. Wij helpen je bij het hele proces, dus ook het afplakken en afdekken zullen wij voor je doen, net als het kitten en afvoeren van afval achteraf. In dat geval kies je voor pakket 1, waarbij je tussen de 7 en 9 euro per vierkante meter betaalt.

Als wij alleen het spuitwerk doen en je zelf gaat afplakken en kitten, dan is het tarief 4 tot 6 euro. De exacte prijs hangt af van hoeveel vierkante meter je wil laten spuiten.

Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je met jouw klus in Vinkeveen! Klik op de link hieronder voor de spuitwerk kosten:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven