Latex Spuiter Bunnik Gezocht?

Wanneer jij interesse hebt in het vernieuwen van jouw woning of bedrijfspand ben je bij latex spuiter Bunnik aan het juiste adres! Wij zorgen er namelijk voor dat jouw plafonds, trappen, muren of andere houtwerken een strak en nieuwe uiterlijk krijgen.

Op deze pagina lees je meer over de voordelen van het spuiten in plaats van het rollen, onze verf en apparatuur en welke diensten wij leveren.

latex spuiter

Waarom spuiten in plaats van rollen?

Iedereen heeft vast een keer een roller in zijn handen gehad toen ze een nieuwe kleur op de muur wilden. Dan herinner je je vast ook hoeveel werk dit eigenlijk was.

Wanneer je een schilder inhuurt om de muur te laten rollen is het nog steeds een klus die redelijk wat tijd kost in verhouding tot het laten spuiten van de muren en daarom is het laten spuiten steeds populairder aan het worden.

Niet alleen op gebied van tijd maar daardoor ook op gebied van kosten kan het spuiten jou wat besparen. Doordat het rollen meer tijd kost kan dit snel een stuk duurder uitpakken dan het spuiten.

En natuurlijk ook een groot voordeel dan wel niet de belangrijkste is dat het eindresultaat een stuk mooier is dan wanneer je met de roller en kwast te werk gaat omdat de kans dat je strepen of banen krijgt veel groter is.

Echter is het wel belangrijk dat je een professionele spuiter inhuurt want ook met spuiten kan je lelijke fouten maken als je geen idee hebt wat je aan het doen bent. Het herstellen van deze fouten kost veel tijd en is zonde van het werk.

Onze verf en apparatuur

Wij maken gebruik van Sigma verf. Omdat wij enkel met de beste kwaliteit willen werken was ons oog na vele andere soorten verf gevallen op Sigma. Dit merk gaf volgens ons het beste resultaat en heeft ook een goede schrobklasse waardoor je de muren gemakkelijk kan reinigen.

Bedrijfspanden worden vaak gespoten met schrobklasse 2 even als de muren met een korrelig textuur omdat deze muren vaak minder snel vuil worden dan de keukenmuur bijvoorbeeld.

Onze verfspuit is van het merk Graco, dit is een professionele Airless verfspuit die een mooi resultaat geeft. Een Airless verfspuit is een spuit waarmee de verf zonder lucht uit het apparaat wordt gespoten doormiddel van hoge druk.

De verf wordt dan door de slang geduwd en komt uiteindelijk uit het kleine gaatje in de tip die ervoor zorgt dat de verf veranderd in nevel. De nevel zorgt er op zijn beurt weer voor dat het mooie strakke banen worden. Op die manier zijn wij van latex spuiter Bunnik gegarandeerd van een mooi resultaat.

sigma superlatex

Prijzen Latex Spuiten

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Overige werkzaamheden

Wij doen natuurlijk meer dan enkel muren en plafonds spuiten met de latexverf want ook voor overig binnen en buiten schilderwerk kan je bij ons terecht. Deuren, trappen en kozijnen kunnen ook gespoten worden door latex spuiter Bunnik. Het is echter wel zo dat de prijs van het spuiten van lakverf hoger ligt omdat het voorbereidende werk veel groter is.

Wij beginnen namelijk met het schuren van de gekozen klus, hierna nemen wij de boel af en moeten we afplakken en wanneer dit gedaan is zullen wij kijken of er geplamuurd moet worden alleen deze klussen nemen al veel tijd in beslag.

Als er geen plamuur nodig is of als er al geplamuurd is kijken wij of er ook grondverf gebruikt moet worden. De grondverf moet uiteraard even drogen voor er weer overheen gespoten mag worden maar daarna is het kozijn klaar om gespoten te worden met de lak die jij hebt uitgekozen voor jou kozijnen of deuren.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven