Latex Spuiter Ter Aar? Met Spoed Beschikbaar!

Latex Spuiter Ter Aar? In het verleden kwam het nog weleens voor dat we zichtbare banen op de wanden en plafonds te zien kregen, nadat we klaar waren met schilderen. Waardoor we nog beter moesten schilderen. Sinds een aantal jaar werken wij met professionele latexspuitapparaten, waarmee we de latex strak op muren en plafonds kunnen spuiten.

Veel mensen kiezen er dan ook voor om de muren te laten spuiten ipv te rollen. Wat ook belangrijk om te weten is, is dat het spuiten van latex erg snel gaat. Dus dat betekend minder arbeidskosten.

Goede materialen en klasse apparatuur

Bij elke spuitwerk opdracht is het de bedoeling dat de latex zo mooi mogelijk op de muren gespoten moet worden. Daarnaast werken we ook met een erg kwalitatieve verspuitbare verf van Sigma om dit voor elkaar te krijgen. Sigma Schrobklasse 1, is de latexverf waar vaak mee gewerkt wordt. Is de wand na een aantal maanden vies geworden? Deze verf is makkelijk te reinigen. Latex Spuiter Ter Aar heeft in de modernste apparatuur van Graco geinvesteerd om zo de beste kwaliteit te garanderen!

Het proces van a tot z

Als eerst komt latex spuiter Ter Aar bij je langs om alles door te nemen. Welke kleuren er gespoten moeten worden. Of je alles door ons wilt laten uitvoeren of zelf de voorbereidende taken wilt doen. Zodra we daaruit zijn gekomen en je de offerte voor het spuitwerk goed heb gekeurd, plannen we een afspraak en gaan we aan de slag op de gekozen datum. Zodra de wanden strak opgeleverd zijn door de stukadoor, werken we altijd eerst met een grondlaag.

Deze grondlaag wordt ook voorstrijken genoemd. Nadat de voorstrijk droog is starten we met kitten en het spuiten van 2 lagen latex. Deze 2e laag is gratis.

Kosten spuitwerk

De kosten voor Latex Spuiter Ter Aar kunnen erg afwijken van welk pakket je precies afneemt. Zodra je ons de gehele klus wilt laten uitvoeren zijn de kosten hoger dan zodra jezelf taken tot je neemt. Wanneer je even op de link hieronder klikt, kun je alle tarieven per vierkante meter inzien:

Spuitwerk Kosten

Scroll naar boven