Latex Spuiter Rotterdam? Snel Beschikbaar – Kwaliteit Materiaal

Latex Spuiter Rotterdam gezocht? Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van muren, plafonds maar ook houtwerk zoals trappen en deuren. Op deze pagina vind je informatie over waarom veel mensen voor spuitwerk kiezen, de materialen die wij gebruiken en wat de kosten ongeveer zijn voor het laten uitvoeren van spuitwerk.

Waarom kiezen voor spuitwerk ipv rollen en dergelijke?

Met een professionele spuitapparaat wordt er latex met nevel strak op de muren gespoten. Met de roller is dit nooit zo strak voor elkaar te krijgen dan machinaal. Daarom kiezen veel mensen liever voor latex spuiter Rotterdam dan voor muren laten rollen of kwasten. Zeker op net opgeleverde gestucte wanden is het eindresultaat ontzettend mooi. Het spuitwerk gaat ook erg snel waardoor je minder kosten kwijt bent aan arbeid.

Goede kwaliteit latexverf

Latex spuiter Rotterdam komt alleen spuiten als er kwaliteit geleverd mag worden! Wij werken alleen met de beste latexverf en daar zit een prijskaartje aan. De latexverf waar wij vaak mee werken is van het merk Sigma. Op gestucte wanden spuiten we altijd eerst een kwaliteit laag voorstrijk en na de kitwerkzaamheden 2 lagen Sigma Schrobklasse 1 latexverf. De reden dat wij iets duurder kunnen zijn dan andere spuiters komt omdat wij met een duurzame reinigbare verf spuiten. Latexverf van schrobklasse 3 zullen wij bijvoorbeeld nooit gebruiken!

Werkzaamheden

Voordat er gespoten kan worden, moet eerst alles zorgvuldig afgeplakt worden. We willen namelijk in één keer door kunnen spuiten, zonder bezig te zijn met schoonmaken. Deuren, kozijnen etc worden dus eerst goed afgeplakt. Zijn de wanden en of plafonds in je woning glad gemaakt door de stukadoor, dan spuiten we altijd eerst een kwaliteit voorstrijklaag.

Zodra de voorstrijklaag goed droog is, starten we met de kitwerkzaamheden. Alle wanden en plafonds worden netjes strak gekit om zo een nog mooier eindresultaat te krijgen. Om ervoor te zorgen dat de kit niet gaat scheuren na een aantaal jaar, maken we gebruik van de progold NON CRACK acrylaatkit. Dit is een kwalitatieve goed verwerkbare kit. Is de kit eenmaal droog, dan spuiten we 2 kwaliteit lagen latex op de wanden en of plafonds.

Als latex spuiter Rotterdam klaar is, wordt alles netjes opgeruimd. Stopcontacten en schakelaren weer gemonteerd en gaan we pas weer naar huis zodra je helemaal tevreden bent!

Prijzen per pakket

Wil je alles door latex spuiter Rotterdam laten uitvoeren? Dus de complete spuitwerkopdracht van a tot z, dan kun je kiezen voor pakket 1. Zodra je erg handig bent en zelf de voorbereidende taken op je kunt nemen, is pakket 2 ideaal voor je. Via de link hieronder kun je de 2 pakketten bekijken en een keuze maken:

=> Spuitwerk Prijzen

Scroll naar boven