Latex Spuiter Rotterdam? V.A 3 Euro Per M2 Inclusief Latex:

Latex Spuiter Rotterdam gezocht? Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van muren, plafonds maar ook houtwerk zoals trappen en deuren.

Op deze pagina vind je informatie over waarom veel mensen voor spuitwerk kiezen, de materialen die wij gebruiken en wat de kosten ongeveer zijn voor het laten uitvoeren van spuitwerk.

latex spuiter

Waarom kiezen voor spuitwerk ipv rollen?

Met een professionele spuitapparaat wordt er latex met nevel strak op de muren gespoten. Met de roller is dit nooit zo strak voor elkaar te krijgen dan machinaal.

Daarom kiezen veel mensen liever voor latex spuiter Rotterdam dan voor muren laten rollen of kwasten. Zeker op net opgeleverde gestucte wanden is het eindresultaat ontzettend mooi. Het spuitwerk gaat ook erg snel waardoor je minder kosten kwijt bent aan arbeid. Kun je zelf veel dingen uitvoeren zoals stopcontacten weghalen, afplakken etc? Dan is pakket 2 ideaal voor jou!

Goede kwaliteit latexverf

Latex spuiter Rotterdam komt alleen spuiten als er kwaliteit geleverd mag worden! Wij werken alleen met de beste latexverf. De latexverf waar wij vaak mee werken is van het merk Sigma.

Op gestucte wanden spuiten we altijd eerst een kwaliteit laag voorstrijk en na de kitwerkzaamheden 2 lagen Sigma Schrobklasse 1 latexverf. De reden dat wij iets duurder kunnen zijn dan andere spuiters komt omdat wij met een duurzame reinigbare verf spuiten. Latexverf van schrobklasse 3 zullen wij bijvoorbeeld nooit gebruiken!

In bedrijfspanden komt het vaak voor dat er aan het einde stellingen of kasten voor de wanden worden geplaatst. Daarom spuiten we de wanden dan in overleg met de eigenaar van het pand met schrobklasse 2 latexverf.

Het is namelijk zonde om een dure reinigbare schrobklasse 1 latexverf te gebruiken op wanden, als er stellingen voor komen te staan, toch? In kantoren, wc’s, waar mensen vaak aanwezig zijn, spuiten we natuurlijk wel de wanden en plafonds met Sigma schrobklasse 1 latexverf.

sigma superlatex

Plafond thuis bioscoop gespoten:

Dit was een speciale opdracht om uit te voeren. Wij moesten het plafond + wanden spuiten in een thuis bioscoop. De eigenaar had eerst zelf het plafond en muren gesaust, maar was erg ontevreden. Na een dag afplakken/spuiten was het ons gelukt om een mooie kamer op te leveren.

Bekijk in de video hoe strak het spuitwerk geworden is:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

Werkzaamheden

Voordat er gespoten kan worden, moet eerst alles zorgvuldig afgeplakt worden. We willen namelijk in één keer door kunnen spuiten, zonder bezig te zijn met schoonmaken. Deuren, kozijnen etc worden dus eerst goed afgeplakt. Afplakken zit standaard bij pakket 1. Kies je voor pakket 2, dan plak je zelf alles af. Zijn de wanden en of plafonds in je woning glad gemaakt door de stukadoor, dan spuiten we altijd eerst een kwaliteit voorstrijk laag.

Zodra de voorstrijk laag goed droog is, starten we met de kitwerkzaamheden. Alle wanden en plafonds worden netjes strak gekit om zo een nog mooier eindresultaat te krijgen. Om ervoor te zorgen dat de kit niet gaat scheuren na een aantal jaar, maken we gebruik van de Progold NON CRACK acrylaatkit. Dit is een kwalitatieve goed verwerkbare kit. Is de kit eenmaal droog, dan spuiten we 2 kwaliteit lagen latex op de wanden en of plafonds.

Als latex spuiter Rotterdam klaar is, wordt alles netjes opgeruimd. Stopcontacten en schakelaren weer gemonteerd en gaan we pas weer naar huis zodra je helemaal tevreden bent!

Prijzen per pakket

Wil je alles door latex spuiter Rotterdam laten uitvoeren? Dus de complete spuitwerkopdracht van a tot z, dan kun je kiezen voor pakket 1. Zodra je erg handig bent en zelf de voorbereidende taken op je kunt nemen, is pakket 2 ideaal voor je. Via de link hieronder kun je de 2 pakketten bekijken en een keuze maken:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven