Latex Spuiter Zandvoort? Vanaf 3 euro per m2:

Niet om op te scheppen, maar heel veel mensen kiezen vandaag de dag voor latex spuiter Zandvoort. De reden waarom veel mensen daarvoor kiezen komt omdat het spuiten van wanden en plafonds vele voordelen met zich mee brengt.

Zo geeft het spuiten een onwijs mooi eindresultaat. Kun je weer erg snel in je pand terecht, omdat het spuiten erg snel gaat en omdat het zo snel gaat zijn de kosten ook aanzienlijk voordeliger dan alles laten rollen.

Het enige nadeel voor latex spuiter Zandvoort is, het vele afplakwerk. Onderdelen waar absoluut geen spuitnevel op mag komen dienen erg goed afgeplakt te worden. Hier in dit artikel wil ik je vertellen welke latexverf wij gebruiken, hoe wij te werk gaan en wat de kosten per pakket zijn.

latex spuiter

Kwaliteit verf

Latex spuiter Zandvoort maakt alleen gebruik van kwalitatieve latexverf. Een latexverf van Sigma die goed te reinigen moet zijn. In woningen spuiten we meestal met schrobklasse 1 latexverf. De Sigma Sigmatex Superlatex.

Zodra we een bedrijfspand moeten spuiten, kiezen we voor een schrobklasse 2 latexverf, ook weer van Sigma. Hoger in schrobklasse gaan we niet, omdat we de beste kwaliteit willen blijven garanderen.

sigma superlatex

De stappen

Latex spuiter Zandvoort beschikt over 2 pakketten. Kies je voor pakket 2 dan doe je zelf alle voorbereidende werkzaamheden. Dit kan afplakken, stopcontacten demonteren of lampen weghalen zijn. De stappen die wij doorlopen bij pakket 2 zijn alleen latex spuiten en kitten.

Wanneer je voor pakket 1 kiest dan voeren wij alle stappen uit. Stappen zoals afplakken, kitten, deuken repareren, voorstrijk spuiten indien er is gestuukt en 2 lagen latex spuiten. Het afplakken doen wij overigens met afplaktape en folie van Progold. De openstaande hoeken kitten we met een elastische niet scheurbare acrylaatkit ook van Progold.

Plafond thuis bioscoop gespoten:

YouTube player

Ervaringen:

Kosten spuitwerk

De vierkante meterprijs per pakket zijn natuurlijk erg verschillend. Zo betaal je bij pakket 1 meer, omdat we meer arbeidsuren in het project moeten steken. Pakket 2 is onze goedkoopste optie en ideaal voor jou als je handig bent met klussen. Als je even op de link hieronder klikt, kun je de airless prijs per m2 bekijken.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven