Latex Spuiter Den Haag? V.A 3 Euro Per M2 Inclusief Latex:

latex spuiter den haagLatex spuiter Den Haag gezocht? Leuk dat je deze pagina gevonden hebt! Is het dan eindelijk zo ver? Is je nieuwbouwwoning eindelijk opgeleverd? Of heb je een bestaande woning gekocht/gehuurd en wil je de wanden weer lekker fris hebben? Wat de reden ook mag zijn, wij kunnen snel terecht voor het latex spuiten in Den haag!

Ik ben Kevin en je kunt mij zien op de foto hierboven. Op dit moment ben ik alweer 34 jaar oud en alweer 16 jaar schilder. Time flies when you have fun! Wanneer ik geen wanden en plafonds strak aan het spuiten ben, dan ben ik wel kozijnen, deuren, ramen buiten aan het lakken met een goede kwalitatieve buitenlak.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met bodybuilding, bachata dansen en guppen kweken! Heerlijk. op deze pagina wil ik vertellen welke verf ik gebruik, ervaringen laten lezen, waarom latex spuiten in Den Haag zo populair is, wil ik je diverse project foto’s laten zien en nog veel meer. Zie hieronder een aantal project foto’s, door op de foto’s te klikken kunh je ze in het groot bekijken:

Spuitwerk is populair omdat:

Veel mensen kiezen vandaag de dag eerder voor het spuiten van wanden, dan voor het ouderwets rollen en kwasten van wanden en plafonds. Dit heeft te maken met het feit dat latex spuiten 3 goede voordelen met zich mee brengt.

Zo is latex spuiten erg snel. Jouw complete woning kan in 1 of 2 dagen compleet gespoten zijn! Het is ons zelfs gelukt om 1500 vierkante meter wanden in 4 dagen te spuiten. Straks laat latex spuiter Den Haag je een video zien van deze spuitwerk opdrachten.

Omdat het latex spuiten zo snel gaat, zijn de kosten ook een stuk lager dan alles door de schilder laten rollen. Vaak is het mogelijk om met spuitwerk tot wel 40% te besparen op de kosten. Kies je bij ons voor pakket 2 dan word het kosten plaatje helemaal laag.

Het spuiten van latex is dus een stuk goedkoper dan schilderen met kwast en roller. Daarnaast is het spuitwerk snel klaar en zijn de kosten ook veel lager. Wat ook belangrijk is om te weten en dan zijn we meteen bij voordeel nummer 3 aangekomen is, is dat spuitwerk een ontzettend mooi strak eind resultaat geeft.

De latex word namelijk doormiddel het gebruik van een spuitmachine super strak om de muren aangebracht. Omdat dit zo strak gebeurt door de spuitmachine, zijn er na het spuiten geen zichtbare banen of lelijke strepen te zien.

Kwaliteit latex

Zodra wij de mogelijkheid krijgen om een complete woning te spuiten, maken wij altijd gebruik van een goede latexverf van schrobklasse 1. Sigma Superlatex Sigmatexx is de latex die wij in woningen gebruiken. Deze verf is erg goed te spuiten en goed te reinigen. Hoe hoger de schrobklasse, hoe minder de kwaliteit!

In woningen spuiten wij dus altijd gebruik van schrobklasse 1. Als we de wanden en plafonds in een bedrijfspand moeten spuiten, dan werken we af en toe met schrobklasse 2 latexverf van Sigma. Dit doen wij alleen als we te horen krijgen dat er stellingen of kasten voor de wanden komen te staan.

sigma superlatex

Muren en plafonds strak gestuukt?

Wanneer de stukadoor de wanden en plafonds in je woning strak heeft gestuukt, kunnen wij niet direct na het afplakken starten met latex spuiten. Doen wij dat wel, dan kunnen er problemen ontstaan na een aantal maanden. Om deze problemen te voorkomen spuiten wij altijd eerst 1 laag voorstrijk op de wanden en plafonds.

De voorstrijk die wij gebruiken is ook weer van uitmuntend goede kwaliteit. Wanneer de muren en plafonds goed droog zijn, kitten we alle hoeken en naden die open staan met een goede anti crack kit. Wanneer alles goed droog is starten we met het spuiten van de kwaliteit Sigma latex.

Plafond thuis bioscoop gespoten:

De eigenaar van deze thuis biosscoop is een persoon dat graag zelf klust. Zo had hij ook zelf eerst geprobeerd om zijn plafond mooi te schilderen. Achteraf was hij toch niet tevreden met het resultaat en besloot hij latex spuiter Den Haag in te schakelen. Wij hebben toen alles in 1 dag voor hem geregeld.

Bekijk in de video hoe strak het spuitwerk geworden is:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

Spuitwerk prijzen per pakket:

Wij bieden 2 spuitwerk pakketten aan. Wil je dat wij alles uitvoeren van begin tot eind? Dan is pakket ideaal daarvoor. Wij plakken alles af, kitten alle openstaande hoeken en spuiten 2 lagen latex. Pakket 1 is onze duurste pakket.

Wanneer je zelf handig bent of van een uitdaging houd, dan kun je kosten besparen en is pakket 2 ideaal voor jou. Bij pakket 2 plak je zelf alles waar geen nevel op mag komen af, demonteer je alle stopcontacten/lampen etc. Je zorgt ervoor dat wij direct kunnen starten met de spuitwerkzaamheden.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven