Schilder Bergschenhoek Nodig?

Wanneer je je huis opnieuw gaat schilderen kan je tegen onverwachtse verassingen lopen wanneer je dit zelf doet. Het is namelijk zo dat het verven als dit met rollen en kwast gebeurt lang niet zo netjes is als wanneer je dit laat doen door een ervaren schilder met verfspuit apparatuur. Een veel voorkomend probleem van een roller en kwast is namelijk dat je ontzettend veel strepen en vlekken kan krijgen die je tijdens het schilderen amper ziet maar pas naderhand als de muur of het plafond droog is.

Voordelen van plafond of muur laten spuiten

Zoals hierboven al genoemd is, is de netheid van de klus een heel groot voordeel. Met de spuit kan je namelijk de latexverf heel mooi en egaal verspreiden over de muur of over het plafond waardoor er geen vlekken of strepen ontstaan. Niet alleen de netheid van de klus zorgt ervoor dat steeds meer mensen kiezen voor het laten spuiten van de klus maar ook de tijd die het spuiten in beslag neemt is een stuk gunstiger dan dat het is met roller en kwast. Want zoals je wellicht nog wel weet neemt het verven van een muur met roller en kwast veel tijd in beslag en dat is met spuiten niet meer het geval. Plafonds zelf doen met roller is ook niet ideaal voor je lichaam en veel mensen krijgen hier last van schouders, nek en rug van.

Wat voor kwaliteit biedt schilder Bergschenhoek

Wij bieden enkel de beste kwaliteit en dit doen wij door middel van goede apparatuur aan te bieden namelijk van het merk Graco. Deze apparatuur zorgt voor een mooie en egale verdeling van de latexverf die wij gebruiken. De grotere klussen doen we met de Graco St Max 595 pc pro en de fijnere klussen worden uitgevoerd met de Graco ultra handheld. Onze verf is van het merk Sigma. Na vele soorten verf geprobeerd te hebben was deze verf het meest geschikt en paste het beste bij onze visie met betrekking tot kwaliteit. Deze verf is namelijk zeer goed dekkend en wij werken dan ook met veel plezier met Sigma latexverf.

Wij zijn er zeker van dat wij kwaliteit bieden door onze verf, apparatuur maar ook door de ervaring van de schilder. Om dit te bevestigen bieden wij 5 jaar garantie op het schilderwerk binnen en 4 jaar garantie op ons schilderwerk buiten het huis. Mocht er binnen dat termijn iets gebeuren met het schilderwerk wat niet door externe factoren is ontstaan dan komen wij het schilderwerk herstellen. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer onze klant dat ook is en daarom zorgen wij er ook voor dat wij na de klus nog een controle rondje doen om er zeker van te zijn dat we ons werk goed hebben gedaan en of er eventueel nog dingen zijn waar we niet tevreden mee zijn.

Wat zijn de kosten per vierkante meter

De kosten van het laten schilderen van je plafonds of van je muren hangt af van het pakket dat jij hebt gekozen. Er zijn namelijk verschillende pakketten waarbij je een verschil hebt in prijs. Allereerst kan je ervoor kiezen om zelf het voorbereidende werk te doen of dit werk door ons te laten doen. Bij voorbereidend werk kan je denken aan afplakken van kozijnen, deuren en ramen maar ook het demonteren van lampen, stopcontacten en lichtknopjes zijn taken die onder voorbereidend werk vallen. Ook is het opruimen van het afval dan voor jou eigen rekening in plaats van dat wij dit werk voor jou doen.

Ten tweede heb je dan de oppervlakte van de klus welke bepalend is voor de prijs. Zo hebben wij drie categorieën waaruit je kan kiezen. Je hebt 50 vierkante meter tot 250 vierkante meter, 250 vierkante meter tot 500 vierkante meter en alles boven de 500 vierkante meter. Hoe groter de oppervlakte hoe goedkoper de prijs wordt.

De door jou gekozen kleur speelt ook een rol in de prijsbepaling. Wanneer jij kiest voor een standaard witkleur dan zal de prijs van de pakketten nauwkeurig zijn maar wanneer jij kiest voor een andere kleur dan wit zal je een extra toeslag moeten betalen. De reden hiervoor is dat onze machine dan weer helemaal gereinigd moet worden van binnenuit. Ook is de latex verf die wij gebruiken in de wit tint goedkoper dan dat de verf is in een andere kleur zoals blauw, rood etc.

En als laatst heb je factoren buiten de pakketten om. Denk hierbij aan nicotine aanslag of nieuwe muren waarop eerst een laag voorstrijk op gedaan moet worden. Wanneer je bij ons een persoonlijke offerte aanvraagt is het dan ook raadzaam om dergelijke situaties tijdig en duidelijk door te geven zodat je niet voor verassingen komt te staan wanneer wij langskomen voor het adviesgesprek. Dit adviesgesprek zit bij de prijs van onze werkzaamheden in en mochten wij tegen situaties aanlopen waarvan wij verwachten dat je wellicht een iets duurdere prijs moet betalen dan hoor je deze ook meteen van ons.

Wat is jullie werkgebied en wat voor klussen doen jullie?

Ons werkgebied ligt vooral in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Echter is het zo dat wanneer je daar een stukje vandaan woont maar toch graag van onze diensten gebruik wil maken je rustig een berichtje kan doen. Wij willen namelijk ook rustig een stukje buiten ons werkgebied klussen doen.

Je kan ons inschakelen voor vele soorten schilder werk. De meeste klussen van ons bestaan uit het spuiten van plafonds en spuiten van muren in zowel bedrijfsruimtes als woningen. Naast het spuiten van woningen en bedrijfspanden kan je ons ook inschakelen voor kozijnen, deuren en ander kleiner schilderwerk binnenshuis maar ook buitenshuis.
Heb jij een andere klus maar twijfel je of dit binnen ons takenpakket valt? Stuur ons rustig een berichtje zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Zorg dat je op tijd de klus doorgeeft, wij zijn doorgaans vrij vlot beschikbaar maar toch is het raadzaam de afspraak op tijd in te plannen zodat je niet te lang blijft zitten met je klus.

=> Prijzen Latex Spuiten

Nieuwbouwwoning laten spuitenWanden laten spuiten of rollen?Binnen SchilderwerkBuitenschilderwerkTrap laten spuiten?Huisschilder Nodig?Renovlies Behang
Airless VerfspuitOppervlakte Opmeten M2Deuren SpuitenPlafond Laten SpuitenMuren Laten SpuitenMuren SchilderenVerf SpuiterPrijzen Latex SpuitenSpuitwerkHuis laten spuiten?Gestucte muur schilderen?
Muren SauzenStucwerk SpuitenAirless SpuiterSpuitwerk LocatiesSchildersbedrijfSitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleidAlblasserdamAlphen aan den RijnBarendrechtBodegravenCapelle aan den IjsselDelftDordrechtHarmelenHellevoetsluisHilversumKatwijkLeiden LeiderdorpMaarssennieuwegeinNijkerkOegstgeestVinkeveenWaddinxveenWateringen Roelofarendsveen Rotterdam Ter Aar Zoetermeer Zoeterwoude Aalsmeer Amstelveen Amsterdam Haarlem Heemstede Hoofddorp Kudelstaart Nieuw-Vennep Purmerend ZandvoortAmersfoortBilthovenHoutenMontfoortNieuwegeinUtrechtWoerdenAlmereDrontenLelystadZeewoldeBredaOosterhoutRoosendaalTilburgWaalwijkZeistApeldoornBarneveldBussumGorinchemHarderwijkPuttenSoestZaandamZwijndrechtKamerikBleiswijkNieuwerkerk aan den ijsselVoorschotenBerkel en RodenrijsBunnikDe MeernSassenheimZevenhuizenSchilder ZoetermeerSchilder Berkel en RodenrijsSchilder Bergschenhoek