Latex Spuiter Soest nodig? Snel beschikbaar:

latex spuiter soestBen jij van plan om binnenkort je muren of wanden te laten doen en heb je latex spuiter Soest nodig die je hierbij kan helpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een latex spuiter en wij hebben daar jarenlange ervaring mee.

Wij werken snel, hanteren een scherp tarief per vierkante meter en zorgen voor een verbluffend mooi eindresultaat. Meer weten? Lees op deze pagina meer over latex spuiten en wat wij voor je kunnen betekenen.

Bekijk hieronder recente spuitwerk foto’s. Klik op de foto’s om de foto’s in het groot te zien:

Latex spuiten erg populair

Latex spuiter Soest hoeft tegenwoordig niet stil te zitten. De vraag naar professionals op het gebied van latex spuiten in de omgeving van Soest blijft erg hoog. De reden waarom veel mensen hiervoor kiezen is omdat het veel voordelen biedt ten opzichte van traditionele schilders.

Het werk kan vaak veel sneller gedaan worden en is daarom ook voordeliger. Bovendien is het resultaat ook veel strakker. Met onze spuitmachine kunnen wij de verf namelijk heel nauwkeurig verdelen over de muur of het plafond, waardoor je geen banen of strepen ziet als de verf droog is.

Wij werken met de beste spullen

Latex spuiten is werk waarbij het belangrijk is om met hoogwaardige spullen te werken. Wij gebruiken dan ook alleen maar spullen van de beste merken om er voor te zorgen dat jouw wanden en plafonds netjes afgewerkt worden. We gebruiken als verf altijd Sigma Superlatex Schrobklasse 1, een van de beste verfsoorten die er is. De verf wordt gespoten met een verfspuit van Graco, wat al jarenlang een merk is dat door veel professionals gebruikt wordt.

sigma superlatex

1500M2 Wanden Spuitwerk:

YouTube player

Houten plafond:

YouTube player

Ervaringen:

Klik op één van de plaatjes hieronder om de ervaringen in het groot te lezen:

Tarieven latex spuiten Soest

Wij bieden verschillende pakketten met verschillende tarieven aan, zodat we iedereen de beste prijs kunnen bieden. De latex spuiter Soest neem graag alles voor je uit handen. Kies je voor pakket 1, dan kies je voor ons complete aanbod. Wij regelen alles voor je, van het afplakken en afdekken, tot het spuiten, opruimen en afvoeren.

Zo hoef je zelf nergens naar om te kijken. Bij dit pakket hanteren we een tarief van 7 tot 9 euro per vierkante meter. Kies je ervoor om alleen het spuitwerk door ons te laten doen, en doe je de rest zelf? Dan is het tarief slechts 4 tot 6 euro per vierkante meter. Het exacte tarief is afhankelijk van het totale aantal vierkante meters.

Neem voor meer informatie voor latex spuiten in Soest geheel vrijblijvend contact met ons op. Via de link hieronder kun je onze prijzen per vierkante meter bekijken:

Bekijk spuitwerk prijzen en vraag offerte aan

Scroll naar boven