Latex Spuiter Kudelstaart? Snel beschikbaar voor spuitwerkzaamheden

Latex spuiter Kudelstaart gezocht? Wij kunnen je snel van dienst zijn! Op deze pagina ontdek je hoe het komt dat het spuiten van wanden en plafonds erg populair is, welke materialen en apparatuur er gebruikt wordt, welke stappen wij doorlopen voor succes en wat de kosten voor het spuiten ongeveer is.

Het spuiten van wanden en plafonds is populair

Steeds meer mensen kiezen voor latex spuiter Kudelstaart. Eigenlijk niet zo heel gek, want het spuiten van plafonds en muren geeft een ontzettend strak eindresultaat. Een eindresultaat waar een roller of kwast absoluut niet tegen op kan! Daarnaast gaat het spuiten ook erg snel. Wanneer je dus snel in je woning terecht moet, is dit geen enkel probleem. Ook de kosten voor het laten uitvoeren van spuitwerkzaamheden zijn een stuk voordeliger dan rollen en kwasten!

Kwaliteit Materialen

Bij elke spuitopdracht die latex spuiter Kudelstaart uitvoerd, wordt er gewerkt met professioneel materiaal en apparatuur. Zo werken we meestal alleen met latex verf van Sigma en van schrobklasse 1. Deze verf is goed reinigbaar. De spuitwerkzaamheden worden uitgevoerd met een professionele Graco spuit installatie.

Stappen voor succes

Om een zo mooi eindresultaat te bereiken, werken we met een stappenplan. Eerst plakken we alles waar geen nevel op mag komen strak af. Daarna spuiten we indien er gestuct is een kwaliteit voorstrijklaagje. Als de voorstrijklaag droog is, kitten we alle openstaande hoeken en naden. Vaak spuiten we de volgende dag de woning helemaal strak af met 2 lagen kwaliteit latex! Daarna ruimen we al het afplakfolie/karton op en monteren we alle schakelaren weer.

Kosten spuitwerk

Bij latex spuiter Kudelstaart heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 2 opties. Optie 1 is ons alles van 1 tot z laten uitvoeren. Wij plakken dus alles af, spuiten voorstrijk als er gestuct is, kitten alle hoeken en naden en spuiten 2 lagen Sigma latex. Dit is onze duurste optie.

Kies je voor optie 2, dan plak je zelf alles goed af en doe je de verdere werkzaamheden. Wij komen alleen voor het spuiten en kitten van de hoeken en naden. Als je op de link hieronder klikt, kunt je de tarieven per optie/pakket bestuderen:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven