Latex Spuiter Zevenhuizen. Vanaf 3 euro per m2:

Latex spuiter Zevenhuizen gezocht? Je hoort tegenwoordig steeds meer mensen over het laten spuiten met latexverf van hun woning dit is niet gek, want het sausen van de muur zoals veel mensen het nog kennen met een roller is tijdrovend. Ook is de kans groot dat je banen op de muur krijgt.

Het laten spuiten geeft dankzij de verneveling van de verf een veel mooier eindresultaat en daardoor dus een perfect gladde muur. Het is wel van belang dat je een goede latex spuiter aanschrijft vanwege de kwaliteit van de verf of de apparatuur.

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Wij snappen dat je een lange tijd wil genieten van de mooie gladde muren die wij hebben gespoten en daarom gebruiken wij enkel de verf waarvan wij denken dat het de beste kwaliteit is die er is. Deze verf heet Sigma en word veelal op professioneel niveau gebruikt.

Ook ons apparatuur is van goede kwaliteit waardoor wij jou kunnen verzorgen van super strakke muren. Omdat de muren niet altijd goed schoon blijven is het fijn dat deze af en toe ook gereinigd kunnen worden en gelukkig kan dit met de verf van Sigma die wij gebruiken.

sigma superlatex

Onze verf heeft schrobklasse 1 en dit betekend dat het lang meegaat maar ook eenvoudig gereinigd kan worden. Verf met deze schrobklasse wordt voornamelijk gebruikt op ruimtes die snel vies kunnen worden zoals een keuken.

Ervaringen:

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Wat zijn de kosten van het laten spuiten door latex spuiter Zevenhuizen?

De kosten van het laten spuiten kunnen verschillen en dat komt omdat de grootte van de oppervlakte een rol speelt maar ook is de keuze van het soort pakket van belang want je kan een all-in pakket kiezen maar je kan er ook voor kiezen om de goedkoopste keuze te nemen.

Het all-in pakket omvat verschillende zaken namelijk de latex van schrobklasse 1, 2 lagen in een wit tint, de hoeken en naden worden door ons strak gekit, het voorbereidende werk zoals afplakken en vloeren afdekken doen wij voor jou en wij ruimen na afloop al onze rommel weer op.

Liever wat extra kosten besparen? In dat geval kan je ervoor kiezen om het goedkoopste pakket te nemen. Bij dit pakket moet je zelf het werk voor tijd doen zoals afplakken van kozijnen of het verwijderen van jouw stopcontacten. Wij kunnen beginnen met spuiten als jij alles klaar hebt gemaakt en zodra wij klaar zijn zorg jij dat alle tape weer wordt verwijderd en de boel weer opgeruimd wordt.

Wat zijn de voordelen van het laten spuiten?

Er zijn veel voordelen als je het hebt over het laten aanbrengen van latexverf door middel van het laten spuiten. Het laten spuiten is namelijk een stuk minder tijdrovend dan het aanbrengen van de verf met een roller.

Daarnaast is het aanbrengen van de verf met een spuit ook veel mooier omdat je met behulp van de nevel een mooie strakke maar ook egale laag kan creëren. Je ziet dan geen lelijke banen of patronen die je wel zou kunnen zien als je een roller had gebruikt. En nog een voordeel is dat ongelukjes zoals het botsen met de roller tegen een verkeerde muur niet gebeurt!

Omdat we een vaste prijs per m2 aanbieden die afhangt van jouw pakketkeuze krijg je ook geen vervelende verassingen achteraf maar weet je direct waar je aan toe bent en wat je kan verwachten aangezien dit allemaal beschreven staat bij het pakket dat jij kiest.

Je kan dus zelf uitrekenen wat de totale kosten zullen zijn maar nog gemakkelijk is dat je bij latex spuiter Zevenhuizen een offerte kan aanvragen waardoor je direct kan ontdekken wat de rekening zal worden van jouw strakke muren en plafonds.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven