Latex Spuiter Bodegraven? Latex spuiten vanaf 3 euro per m2:

Op deze pagina ontdek je waarom het spuiten van latex zo populair is, welke kwaliteit latex wij gebruiken en wat de kosten ongeveer zijn voor het spuitwerk.

latex spuiter

Latex spuiten populairder dan ooit

Veel mensen kiezen vandaag de dag liever voor woning laten latex spuiten dan voor een woning rollen. Dat komt omdat latex spuiten een stuk strakker is, veel minder arbeidsuren kost en een stuk goedkoper is dan witten. Strepen en zichtbare banen kun je ook vergeten!

Wanneer afplakken meer tijd in beslag neemt dan rollen, rollen we alleen nog. Zoals bijvoorbeeld bij een kleine kamer waar onwijs veel afgeplakt moet worden en rollen zo gedaan is.

Latex spuiten met kwaliteit verf

Bij elke opdracht die latex spuiter Bodegraven uitvoerdt, maken we gebruik van kwaliteit verf van Sigma. De Sigma Superlatex Schrobklasse 1 is de verf die wij gebruiken in woningen. Bij bedrijfspanden maken we meestal gebruik van schrobklasse 2. Schrobklasse 3 gebruiken we nooit. Dit omdat wij kwaliteit willen garanderen.

Het spuitwerk uitvoeren doen we overigens met een spuitmachine van Graco. Met Graco apparatuur kunnen we de strakste wanden en plafonds afleveren.

Sigma Superlatex

Ervaringen:

Prijzen Latex Spuiten

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

De kosten

Latex spuiter bodegraven heeft verschillende opties om de kosten voor iedereen betaalbaar te houden. Kan je zelf redelijk veel dingen? Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor pakket 2. Bij pakket 2 voer je zelf alle voorbereidende werkzaamheden uit. Werkzaamheden zoals afplakken, stopcontacten en schakelaars demonteren, hoeken en naden strak kitten etc. Pakket 2 is dan een goedkoper pakket dan pakket 1.

Kies je voor pakket 1? Dan zal latex spuiter Bodegraven alles van a tot z uitvoeren. Als eerst wordt alles goed afgedekt en afgeplakt. Tijdens het spuiten willen wij namelijk niet dat er nevel op onderdelen komt waar geen nevel op mag komen!

Alle stopcontacten worden netjes gedemonteerd, plus alle schakelaars. Tevens kitten we alle hoeken en naden super strak en laten we de kit goed drogen. Zodra alles goed voorbereid is, starten we met het spuiten van kwaliteit latex.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven