Latex Spuiter Breda? Snel beschikbaar:

Latex spuiter Breda gezocht? Wij kunnen je wanden en plafonds voorzien van een goede en strakke kwaliteit latexlaag. Hier op deze pagina ontdek je waarom het spuiten van latex aan te raden is, welke verf er gebruikt wordt en wat de kosten ongeveer zijn voor de spuitwerkzaamheden.

latex spuiter

Kies voor latex spuiter Breda ipv muren rollen!

Door gebruik te maken van latex spuiten, kunnen er strakke banen latex in een record tempo gespoten worden. Aan het einde van de opdracht zie je geen zichtbare banen en daarnaast kost het spuiten van latex ook minder dan muren rollen.

Vaak kunnen de kosten voor het spuiten 40% goedkoper uitpakken dan bij alle muren rollen en kwasten. Want de latex spuiter is dus sneller klaar met het project.

Werkzaamheden:

Wij bieden diverse werkzaamheden aan om tot een uitstekend eindresultaat te komen. De diensten die wij uitvoeren zijn onder andere afplakken, schakelaren demonteren, kitten en latex spuiten. Deze diensten zitten standaard in pakket 1.

Sigma Verf

De verf waarmee wij op de wanden en plafonds spuiten is van Sigma. Sigma Superlatex Schrobklasse 1, is de latex. Een goede reinigbare latexverf en perfect voor woningen. Het spuiten doen we met een professionele airless spuitmachine van het bedrijf Graco. Graco is de marktleider in de wereld op het gebied van diverse spuitapparatuur.

Vinden wij overigens ook niet heel gek. Het resultaat dat je met de machine kunt behalen is fantastisch! Daarnaast werkt het ook snel en is het makkelijk te gebruiken voor latex spuiter Breda.

sigma superlatex

Ervaringen:

Prijzen Latex Spuiten

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Prijzen airless spuiten:

Zodra je wilt dat wij alle werkzaamheden van a tot z uitvoeren, kun je kiezen uit pakket 1. Pakket 1 is het duurste pakket omdat we veel langer met het project bezig zijn. Je kunt flink op de kosten besparen wanneer je zelf de voorbereidende werkzaamheden doet.

Dus zelf afplakken, zelf stopcontacten demonteren, zelf kitten etc. Wij komen bij pakket 2 alleen voor het latex spuiten. Pakket 2 is dan wel weer een stuk goedkoper dan pakket 1.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven