Latex Spuiter Nieuw-Vennep? Vanaf 3 euro per m2:

Zoek je een latex spuiter in Nieuw-Vennep? Wij zijn een professioneel spuitbedrijf en kunnen je wanden strak latex spuiten. Op deze pagina vertel ik de grote voordelen van het spuiten, welke verf en machines wij gebruiken en de kosten die je ongeveerd kwijt ben voor het spuiten van je huis.

latex spuiter nieuw vennep

Spuiten is populair

Latex spuiter Nieuw-Vennep laten komen is erg populair. Het spuiten van latex geeft namelijk een erg mooi eindresultaat en geen zichtbare banen na afloop. Het spuiten van een woning is vaak snel gebeurt waardoor de kosten een stuk lager zijn dan bij alles witten. De kosten kunnen vaak 40% goedkoper uitpakken. Straks meer over de spuitwerk kosten.

Latex spuiter Nieuw-Vennep gebruikt goede verf en machines

Voor het verspuiten van latex gebruiken we en goede machines en professionele latexverf. De latexverf waar wij vaak een woning mee spuiten is van Sigma. Sigmaverf is naar mijn mening de beste verf waarmee je de wanden en plafonds in je woning mee kan verwennen. In woningen gebruiken we een goede reinigbare verf van schrobklasse 1. De machines waar wij me werken zijn van Graco en leveren topresultaat.

De verf word airless door de slang gedrukt. Aan het einde komt de verf door een piepklein gaatje wat voor nevel zorgt. Met deze nevel kun je mooie banen latex spuiten.

sigma superlatex

Werkzaamheden

Wij kunnen verschillende werkzaamheden uitvoeren betreft spuiten. Zijn je muren glad gestuct? Zo ja, dan kunnen spuiten we de muren eerst met voorstrijk. Tevens beschikken we ook over apparatuur waarmee we klein houtwerk kunnen spuiten. Houtwerk zoals trappen, kasten of deuren.

Wanneer je muren niet gestuct zijn en de beton nog te zien is, is het verstandig deze eers te laten stuccen of te behangen met renovlies. Renovlies is een sterke behang waarover gespoten kan worden.

Stukadoor langs geweest?

Zodra de stukadoor je muren en plafonds heeft gestuukt, spuiten wij eerst een laag voorstrijk. Dit doen we zodat de zuigkracht uit de net opgeleverde muur of plafond gaat.

Nadat de voorstrijk laag goed droog is, kitten we alle openingen. Neem een voorbeeld aan openstaande hoeken of andere openingen bij kozijnen. Het kitten doen we met een professionele rekbare elastische kit. Wij hebben diverse kitten geprobeerd en zijn het enthousiaste over de anti crack kit van Den brave.

Zodra het voorstrijken is gebeurt. Alle hoeken dicht zitten, starten we met het spuiten van de 2 lagen kwaliteit latexverf.

Ervaringen:

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Kosten

Je hebt de mogelijkheid om ons alles te laten doen, dan kies je voor het all in pakket. Dit is wel het duurste pakket omdat wij daarin ook de voorbereidende werkzaamheden uitvoeren. Het all in pakket valt onder pakket 1.

Heb je zelf de mogelijkheid om alles goed af te plakken en kan je zelf stopcontacten demonteren, dan is pakket 2 ideaal. Je doet bij pakket zelf alle voorbereidende werkzaamheden en wij komen alleen voor het spuiten van de muren en of plafonds. Als wij klaar zijn met het spuiten van latex ruim je zelf alle rommel op en monteer je de stopcontacten en schakelaars.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven