Latex spuiter Gorinchem voor al je spuitklussen

latex spuiter kevinNieuw huis gekocht en op zoek naar een latex spuiter Gorinchem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Latex spuiten is erg populair de laatste tijd en daarom zijn steeds meer mensen op zoek naar een echte expert.

Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een bestaande woning, wij helpen je graag. Wij leveren hoge kwaliteit, werken snel, hanteren een laag tarief en nemen alles voor je uit handen? Meer over latex spuiten in Gorinchem weten? Lees snel verder.

Waarom is latex spuiten zo populair?

Niet alleen in Gorinchem maar eigenlijk in heel Nederland is er veel vraag naar latex spuiters. Voorheen liet iedereen zijn of haar huis traditioneel schilderen met roller en kwast, maar dat verandert snel. Met een verfspuit kan er namelijk veel sneller gewerkt worden.

Wij kunnen in één dag jouw hele woning spuiten. Omdat latex spuiten sneller is dan ouderwets schilderen, worden er minder uren gewerkt en zijn de kosten voor jou lager. Bovendien is het resultaat vaak veel mooier. Een verfspuit laat geen lelijke banen of strepen achter, in tegenstelling tot een roller.

Kwaliteit latex en verfspuit

Om te zorgen voor tevreden klanten werken wij alleen met de allerbeste materialen. Zo spuiten wij alleen latex van hoge kwaliteit. De verf die wij gebruiken is Sigma Superlatex Schrobklasse 1, verf die door veel professionals wordt gebruikt. Op het gebied van verfspuiten zijn er veel spuiten te krijgen. Verschillende merken bieden verschillende types aan.

Latex spuiter Gorinchem werkt alleen met een verfspuit van het kwalitatieve merk Graco. De combinatie Sigma en Graco zorgt voor een prachtige laag verf op jouw muren en plafonds.

sigma superlatex

Tarieven latex spuiten Gorinchem

Wij werken precies zoals jij het wil. Je kunt er voor kiezen om alles door ons te laten doen. Daarmee bedoelen we ook echt álles. Wij zullen voorafgaand aan het spuiten zorgen dat alles netjes afgedekt is afgeplakt is.

Na afloop zal de latex spuiter Gorinchem alles netjes kitten en de spullen die niet meer nodig zijn afvoeren en opruimen. In dit complete pakket betaal je een tarief van 7 a 9 euro per vierkante meter, afhankelijk van het aantal vierkante meters. Laat je ons alleen het spuiten doen, dan betaal je slechts 4 a 6 euro per vierkante meter.

Overtuigd van onze werkwijze en wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer. Klik op de linker hieronder voor de spuitwerk kosten:

Spuitwerk kosten per vierkante meter

Scroll naar boven