Latex Spuiter Voorschoten

Het laten verven van een woning kan op verschillende manieren. Een van de oudere bekende manieren is het rollen van de muur, deze methode ken je vast nog wel.

Het nadeel van deze methode is dat het veel tijd in beslag neemt en je met het rollen soms onverwachts na het drogen van de verf ineens lelijke banen op de muur had waardoor je weer opnieuw een laag aan kon brengen als je een goed eindresultaat wil hebben.

Gelukkig is er tegenwoordig een mogelijkheid die ervoor zorgt dat de verf wel mooi op de muur komt en dit is aan de hand van het spuiten van latex verf.

Het laten spuiten is een methode waarbij de verf uit een klein gaatje van het apparaat komt en dit zorgt voor nevel. Die nevel die eruit komt wordt gelijkmatig verdeeld en dit is wel iets waarbij je goed moet opletten. Het spuiten van verf kan namelijk ook erg lelijk worden wanneer je het laat doen door iemand die niet weet wat hij of zij doet.

Zie spuitwerk foto’s:

Wat zijn de voordelen van het latex spuiten?

Een groot voordeel is dat het dus mooi en netjes op de muur komt. De verf kan in meerdere lagen worden aangebracht en je hebt altijd een mooi eindresultaat. Niet alleen daarom is deze optie steeds populairder aan het worden onder de mensen maar ook omdat het niet een eeuwigheid duurt zoals dat wel zo was bij het aanbrengen van verf met een roller.

Dankzij het snelle werk kan je ook geld besparen en wordt het dus extra aantrekkelijk om jou muur, plafond of trap aan te laten pakken door ons! Daarnaast kan je ook nog kiezen om extra geld te besparen door onze goedkoopste optie te kiezen.

Waarom je huis laten spuiten door latex spuiter Voorschoten?

Wij hebben al geruime tijd ervaring met het spuiten van woningen en bedrijfspanden en hebben al veel muren voorzien van een schitterende egale laag. Ook jouw muren kunnen wij weer fris en mooi krijgen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Wellicht dat een van de onderstaande opties een idee is voor jou en jij misschien binnenkort wel kan genieten van een strakke muur of een mooi egaal plafond. Het enige wat jij hoeft te doen is een offerte aanvragen, wanneer we een overeenstemming hebben kunnen wij beginnen!

Welke werkzaamheden voeren jullie uit?

Bij ons heb je twee verschillende opties en afhankelijk van jouw keuze hebben wij onze taken. We hebben optie één waarbij wij al het werk doen, dit betekent dat jij helemaal niets hoeft te doen! Wij beginnen dan met de voorbereiding van de muren en de vloer, denk hierbij aan het afdekken en afplakken van plinten, kozijnen en ga zo maar door. Ook halen wij stopcontacten van de muur en andere dingen die verwijderd dienen te worden voor het spuiten aan.

Wanneer wij dit hebben gedaan beginnen wij met het aanbrengen van de verf. Latex spuiter Voorschoten zorgt er altijd voor dat het eindresultaat naar wens is en als dat het geval is zullen wij dan ook weer alles opruimen en alle rommel afvoeren. Jij hebt op deze manier geen omkijken en geen werk van onze aanwezigheid. Het enige wat jij nog moet doen is genieten van je nieuwe interieur.

Vind je dit niet nodig en hou je er juist wel van om zelf het voorbereidende werk te doen? Dan kan je kiezen voor optie twee en dat is de optie waarbij je zelf het werk voor en na tijd doet. Deze optie is de goedkoopste optie die we hebben en dit is omdat we er zelf dan ook minder werk van hebben.

Klik hier om de prijzen per pakket te zien

Scroll naar boven