Latex Spuiter houten? Snel Beschikbaar – Kwaliteit Latex!

Latex spuiter houten gezocht? Wij zijn beschikbaar voor al je spuitwerkzaamheden. Wij kunnen wanden, plafonds en zelfs houten onderdelen spuiten. Straks op deze pagina kun je alles lezen over waarom veel mensen kiezen voor spuiten ipv rollen, welke verf en machines wij gebruiken en wat de kosten ongeveer zijn voor het spuitwerk.

latex spuiter houten

Spuitwerk laten uitvoeren is erg populair!

Vroeger was er alleen de mogelijkheid om wanden en muren te rollen en kwasten, maar vandaag de dag komt dat bijna niet meer voor. Latex spuiter Houten spuit alleen nog wanden en plafonds met een professionele verfspuitmachine.

Omdat het spuiten van latex namelijk een veel strakker resultaat geeft. Daarnaast is een project ook snel afgerond, waardoor je weer snel in je pand terecht kunt en de kosten zijn een stuk lager dan alles laten rollen of kwasten.

Topmateriaal en apparatuur!

Latex spuiter Houten kiest altijd voor kwaliteit! Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend met professioneel kwalitatieve latexverf en apparatuur. De latexverf waar wij vaak mee werken is van het merk Sigma. De Sigma Superlatex Schrobklasse 1 is de latexverf waar wij fanatiek gebruik van maken. De verf is namelijk erg goed reinigbaar.

Zit er spachtelputz op de wanden dan werken we met schrobklasse nummer 2. De verf wordt verspoten met een professionele spuitmachine van Graco. Graco is wereldleider op het gebied van spuitmachines en dergelijke. Eigenlijk niet zo heel vreemd, want het eindresultaat van het spuitwerk is echt super strak!

sigma superlatex

Plafond thuis bioscoop gespoten:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

Zo gaan wij te werk:

Latex spuiter Houten kan het beste resultaat behalen, door een bepaald stappenplan op te volgen. Als eerst wordt alles waar geen nevel op mag komen goed afgedekt of afgeplakt met folietape/tape papier. Zoals radiatoren, keukens, trappen etc.

Zijn de muren en plafonds strak gestuukt door de stukadoor, dan spuiten wij altijd eerst een voorstrijk laag. Dit doen wij om zo de zuigkracht uit de muren te krijgen, zodat de volgende 2 lagen latex die wij spuiten mooi op de muren en plafonds drogen. Wij willen namelijk geen zichtbare strepen of banen zien aan het einde van de klus!

Nadat de voorstrijklaag een aantal uur heeft kunnen drogen, starten we met de kitwerkzaamheden. Latex spuiter Houten kit altijd alle hoeken en naden, omdat dit het spuitwerk nog strakker maakt! Kitten doen wij overigens met een niet scheurende kit. De progold Noncrack kit om precies te zijn.

Meestal de volgende dag spuiten wij 2 lagen kwaliteit latex. Na de spuitwerkzaamheden ruimen wij alles netjes op en controleren we samen of alles perfect is geregeld!

Kosten voor de spuitwerkzaamheden

Wil je latex spuiter Houten alles laten doen? Zo ja, dan ben je wat duurder uit dan als je zelf de voorbereidende werkzaamheden doet. Pakket 1 is onze all in pakket en werken wij de totale opdracht af van a tot z.

Als je zelf veel kan, is pakket 2 ideaal voor je. In dit pakket doe je zelf alle voorbereidende werkzaamheden. Werkzaamheden zoals afplakken, stopcontacten demonteren etc. Door de link hieronder te volgen kom je bij de prijzen per pakket uit.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven