Latex Spuiter Roosendaal Gezocht? Beschikbaar vanaf 3 euro per m2:

Op deze pagina lees je wat latex spuiter Roosendaal voor je kan betekenen. Waarom het spuiten van plafonds en wanden erg populair is, welke verf wij gebruiken en wat de kosten ongeveer zijn voor het spuiten van je woning of pand.

latex spuiter

Wanden en plafonds laten spuiten is erg populair:

Het laten spuiten van wanden en plafonds is vandaag erg populair. Helemaal niet zo gek, want het spuiten van muren en plafonds is erg strak, snel klaar en een stuk voordeliger dan alles laten rollen en kwasten.

Omdat je dus sneller klaar bent met het spuitwerk kan de verf op wanden en plafonds tegelijk goed opdrogen. Hierdoor worden lelijk zichtbare banen en strepen voorkomen!

Goede kwaliteit verf en machines

Latex spuiter Roosendaal wilt de beste kwaliteit behalen, dus werken wij alleen met de beste kwaliteit verf en apparatuur. Zodra we een woning gaan spuiten, maken we altijd gebruik van schrobklasse 1 latexverf. De verf waar wij vaak mee werken is van het merk Sigma. Het spuiten gebeurt met professionele machines van Graco.

In bedrijfspanden willen wij nog weleens werken met een iets goedkopere latexverf van Sigma. Sigma schrobklasse 2. Wij doen dit alleen in overleg met de eigenaar van het pand. Regelmatig is de eigenaar ons dan dankbaar voor het advies aangezien er voor de wanden toch stellingen komen te staan en de latexverf dus niet al te duur hoeft te zijn.

sigma superlatex

Stappenplan voor succes:

Om tot het beste eindresultaat te komen werken wij volgens een stappenplan. Als eerst worden alle niet te spuiten onderdelen netjes afgeplakt. Zoals, deuren, kozijnen, trappen etc. Nadat alles is afgeplakt checken we nog een keer of het goed is afgeplakt, zit het goed dan starten we met spuiten.

Latex spuiter Roosendaal maakt de spuitmachine klaar en start eerst met het spuiten van een voorstrijk laag, indien er gestuukt is. Nadat de voorstrijk laag goed gespoten is, laten we de voorstrijk goed drogen en starten we met kitten. Alle openstaande naden, hoeken worden strak dicht gekit met een goede kwaliteit kit van Progold. De kit die wij gebruiken is de non crack kit. Deze kit scheurt niet.

Vaak gaan we de volgende dag verder en spuiten we 2 lagen kwaliteit latex van Sigma. Als de verf goed droog is, gaan we alles opruimen en terug monteren.

Ervaringen:

Prijzen Latex Spuiten

Plafond thuis bioscoop gespoten:

Eerst had de eigenaar zelf zijn plafond gesaust, maar was erg ontevreden over het eindresultaat. Wij hebben ervoor gezorgd dat hetplafond super strak is geworden.

YouTube player

De prijzen

Bij ons is er de mogelijkheid om uit 2 pakketten te kiezen. Wanneer je zelf erg handig bent is pakket 2 ideaal. Je plakt dan zelf alles af en demonteerd alle lampen en schakelaren. Pakket 2 is dan ook een stuk voordeliger dan pakket 1.

Kies je voor pakket 1, dan laat je later spuiter Roosendaal al het werk uitvoeren. Afplakken, kitten, voorstrijk spuiten en latex spuiten. De complete klus van a tot z. Dit pakket is een stuk duurder dan pakket 2. Door op de link hieronder te klikken, kun je de tarieven per pakket lezen:

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven