Schilder Nootdorp Gezocht? Snel beschikbaar!!

schilder nootdorpSchilder Nootdorp gezocht? Wij kunnen snel terecht voor verschillende werkzaamheden aan je woning of bedrijfspand. Hi! Mijn naam is Kevin en al 16 jaar schilder. Op deze pagina wil ik je alles vertellen over mijn werkzaamheden en welke materialen/apparatuur schildersbedrijf Nootdorp gebruikt om de beste kwaliteit te garanderen.

Het was 2005:

Het was 2005 en ik zat in het laatste schooljaar van de middelbare school. De richting die ik toen had uitgekozen was de bouw, want ik wilde wel iets later in de bouw gaan doen, maar wist nog niet wat. Ook liep ik stage bij een bouwbedrijf. Nadat ik diverse schilderopdrachten kreeg ben ik erachter gekomen dat ik schilder wilde worden.

Na het halen van mijn vmbo diploma had ik mijzelf direct aangemeld voor een schildersopleiding. Deze opleiding duurde 2 jaar en naast het leren werkte je bij een schildersbedrijf. Mijn schilders diploma haalde ik 2 jaar later en toen heb ik bij verschillende schildersbedrijven geschilderd. In 2018 ben ik officieel voor mijzelf begonnen en dat is de beste keuze van mijn leven tot nu toe geweest!

Buitenschilderwerk

Wil je schilder Nootdorp laten komen voor het laten schilderen van je woning? Dan is dit geen probleem. Wij kunnen je woning weer strak in de lak zetten met een goede buitenlak van het merk Sigma. De Sigma S2u Allure Gloss is de buitenlak die wij gebruiken voor het aflakken van kozijnen, deuren, rabatdelen, ramen etc.

Gloss betekent hoogglans en meestal lakken wij af met hoogglans buiten. Indien je liever wilt dat het houtwerk wat minder gaat glanzen, dan kun je ook kiezen voor Satin. Deze lak is zijdeglans. Alle verven die schildersbedrijf Nootdorp trouwens buiten gebruikt is op terpentine basis! Buiten gebruiken wij absoluut dus geen waterbasis verf!

Het schuren doen we overigens met goede kwalitatieve schuurpapier van Festool. Deze schuurpapier bevat namelijk aluminium korrels ipv zandkorrels. Omdat er aluminium korrels inzitten, is het houtwerk veel beter en sneller glad te schuren! Wanneer wij merken dat het houtwerk eerst gegrond moet worden, gronden wij het houtwerk met Sigma S2u Allure Primer.

Klik hier om een schilder offerte aan te vragen

Scroll naar boven