Latex spuiter de Meern? Wij zijn snel beschikbaar!

Ben jij opzoek naar een latex spuiter de Meern? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en gebruiken alleen hoogwaardige producten zodat je altijd een mooi eindresultaat zal krijgen.

De kosten van het latex laten spuiten

Het laten aan brengen van latexverf met een spuit word steeds populairder en dat is omdat het eind resultaat veel minder kans heeft op gekke banen of strepen die pas opvallen nadat de verf volledig is gedroogd maar ook omdat het een stuk minder tijd kost en daardoor vaak tot wel 40% goedkoper kan zijn dan dat het zou kosten wanneer je het laat doen door een roller en kwast.

Om een goede indruk van jou kosten te krijgen rekenen wij per vierkante meter. Hier heb je meerdere keuzes is zoals de all-in optie waarbij je zelf helemaal geen werk meer hebt van onze klus.

Of de goedkope optie waarbij jij zelf het voorwerk doet zoals afplakken, afdekken en verwijderen van stopcontacten en dergelijk. Ook het opruimen na tijd is dan voor jezelf en mocht het veel rommel zijn dan zal je deze zelf moeten afvoeren in tegenstelling tot het all-in pakket waar wij dit voor jou doen.

Afhankelijk van het oppervlakte van jou klus kan de prijs ook verschillen. Zo is de eerste categorie van 50 vierkante meter tot 250 vierkante meter, de tweede categorie is van 250 vierkante meter tot 500 vierkante meter en de derde optie is alles boven de 500 vierkante meter. De prijs word goedkoper naar mate het oppervlakte groter wordt.

latex spuiter

Ons spuitwerk

Ons spuitwerk omvat meer dan enkel muren en plafonds maar uiteraard zijn dat wel de meest gekozen opties omdat deze klussen een heel stuk sneller gaan met de verfspuit dan dat het zou gaan met de roller.

Latex spuiter de Meern doet echter ook nog andere klussen zoals houtwerk. Bij houtwerk kan je denken aan kozijnen, deuren of trappen. De kosten van houtwerk vallen echter niet onder onze pakketten van muren en plafonds omdat hier ook schuurwerk en andere voorbereiding bij komt kijken.

Omdat wij enkel met de beste kwaliteit verf en top kwaliteit machines werken bieden wij 5 jaar garantie op ons verfwerk. Wanneer het verf loslaat zonder redenen als lekkage o.i.d. komen wij deze weer herstellen zodat jij altijd een mooie muur houdt.

Als jij interesse hebt in een van onze diensten en vallen deze buiten de pakketten op de site? Vraag dan een offerte aan zodat jij direct weet wat de klus jouw ongeveer zal gaan kosten.

sigma superlatex

Buiten schilderwerk

Ook voor schilder klussen buiten het huis kan je bij ons terecht. Veel mensen willen dit liever uit besteden omdat dit een behoorlijk klus kan zijn en je vaak op ladders of steigers moet staan om überhaupt bij de klus te kunnen komen.

Toch is het buiten schilderwerk ontzettend belangrijk als je houtenkozijnen hebt want als je deze niet onderhoudt kan het zijn dat je binnen een tijd van 5 a 6 jaar rot krijgt in je kozijnen en dit kan onherstelbare schade met zich mee brengen.

Daarnaast kan het ook een flinke klus zijn want er komt heel wat bij kijken zoals het schuren, schoonmaken, plamuren, gronden en afkitten van het kozijn. Niet iedereen is geboren met twee rechterhanden of heeft de tijd om deze klussen aan te pakken.

Wij doen deze klussen ook met onze verfspuit en daardoor kunnen wij in relatief weinig tijd de kozijnen weer strak in de lak krijgen en zijn jou kozijnen of deuren weer voorzien van een gloednieuw lakje. Wie wil dat nou niet? Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van latex spuiter de Meern neem dan contact op!

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

Prijzen Latex Spuiten

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven