Goedendag, mijn naam is Kevin, 32 jaar, en ben een gediplomeerde schilder. Mijn liefde voor het schilderen ontdekte ik in 2005:

Het was 2005, zat nog op de middelbare school in de bouwklas en liep stage bij een bouwbedrijf. Zoals iedereen weet, krijg je als stageleerling altijd de vervelende klussen.

Ik heb aan de weg gestaan als verkeersleider, ik heb mijzelf het heen en weer gelopen met kruiwagens vol bakstenen, etc. Maar ook kreeg ik kleine schilderopdrachten, opdrachten die mijn collega’s tijdens mijn stage niet wilde doen.

Ik vond het heerlijk om de planken te schilderen en dat zagen mijn collega’s. Ze zeiden dan ook tegen mij van joh Kef, jij moet geen bouwvakker worden, maar schilder.

Vanaf dat moment ben ik mijzelf gaan verdiepen in het schildersvak. (Mijn overgrootopa was ook schilder, misschien heb ik de liefde voor het vak daarvan?)

Meteen na het behalen van mijn vmbo diploma melde ik mij aan bij een schildersschool. Na 2 jaar heb ik met succes mijn aspirant schildersdiploma behaald.

Naast schilderen en latex spuiten heb ik ook een grote liefde voor:

– Bachata dansen.

– Koikarpers.

– Films en muziek.

Ik hoop dat ik binnenkort ook bij u kan latex spuiten. Vriendelijke groet Kevin.

=>> Klik hier voor alle latex prijzen per M2

Nieuwbouwwoning laten spuitenWanden laten spuiten of rollen?Binnen SchilderwerkBuitenschilderwerkTrap laten spuiten?Huisschilder Nodig?Renovlies Behang
Airless VerfspuitOppervlakte Opmeten M2Deuren SpuitenPlafond Laten SpuitenMuren Laten SpuitenMuren SchilderenVerf SpuiterPrijzen Latex SpuitenSpuitwerkHuis laten spuiten?Gestucte muur schilderen?
Muren SauzenStucwerk SpuitenAirless SpuiterSpuitwerk LocatiesSchildersbedrijfSitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleidAlblasserdamAlphen aan den RijnBarendrechtBodegravenCapelle aan den IjsselDelftDordrechtHarmelenHellevoetsluisHilversumKatwijkLeiden LeiderdorpMaarssennieuwegeinNijkerkOegstgeestVinkeveenWaddinxveenWateringen Roelofarendsveen Rotterdam Ter Aar Zoetermeer Zoeterwoude Aalsmeer Amstelveen Amsterdam Haarlem Heemstede Hoofddorp Kudelstaart Nieuw-Vennep Purmerend ZandvoortAmersfoortBilthovenHoutenMontfoortNieuwegeinUtrechtWoerdenAlmereDrontenLelystadZeewoldeBredaOosterhoutRoosendaalTilburgWaalwijkZeistApeldoornBarneveldBussumGorinchemHarderwijkPuttenSoestZaandamZwijndrechtKamerikBleiswijkNieuwerkerk aan den ijsselVoorschotenBerkel en RodenrijsBunnikDe MeernSassenheimZevenhuizenSchilder ZoetermeerSchilder Berkel en RodenrijsSchilder Bergschenhoek