Over Mij – Kevin de latex spuiter:

schilder kevinGoedendag, mijn naam is Kevin, 35 jaar, en ben een gediplomeerde schilder. Mijn liefde voor het schilderen ontdekte ik in 2005:

Het was 2005, zat nog op de middelbare school in de bouwklas en liep stage bij een bouwbedrijf. Zoals iedereen weet, krijg je als stageleerling altijd de vervelende klussen.

Ik heb aan de weg gestaan als verkeersleider, ik heb mijzelf het heen en weer gelopen met kruiwagens vol bakstenen, etc. Maar ook kreeg ik kleine schilderopdrachten, opdrachten die mijn collega’s tijdens mijn stage niet wilde doen.

Ik vond het heerlijk om de planken te schilderen en dat zagen mijn collega’s. Ze zeiden dan ook tegen mij van joh Kef, jij moet geen bouwvakker worden, maar schilder.

Vanaf dat moment ben ik mijzelf gaan verdiepen in het schildersvak. (Mijn overgrootopa was ook schilder, misschien heb ik de liefde voor het vak daarvan?)

Meteen na het behalen van mijn vmbo diploma melde ik mij aan bij een schildersschool. Na 2 jaar heb ik met succes mijn aspirant schildersdiploma behaald.

Naast schilderen en latex spuiten heb ik ook een grote liefde voor:

– Bachata dansen.

– Koikarpers.

– Films en muziek.

Prijzen Latex Spuiten

Zie in de video hieronder hoe mooi het spuitwerk van 1500 vierkante meter is geworden.

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Ik hoop dat ik binnenkort ook bij jou kan komen latex spuiten. Vriendelijke groet Kevin.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven