Latex spuiter Alblasserdam gezocht? Wij doen jouw spuitklus

Latex spuiter Alblasserdam gezocht voor jouw spuitklus? Zoek niet verder, wij kunnen je helpen. De vraag naar professionals die een latex spuitklus van A tot Z kunnen uitvoeren wordt steeds groter, en wij doen dat graag voor je.

Er wordt steeds minder gekozen voor traditioneel schilderen, en steeds meer voor latex spuiten. Waarom? Het is sneller, goedkoper en ook mooier. Genoeg redenen dus om jouw spuitklus in Alblasserdam door ons te laten doen.

Lees in dit artikel waarom dit zo populair is. Voordat ik start met het artikel, wil ik je eerst een aantal projectfoto’s laten zien:

Latex spuiten een goede keuze

De afgelopen jaren wordt een latex spuiter Alblasserdam steeds meer ingezet. Zowel voor nieuwbouwhuizen als voor een bestaande woning is het een verstandige keuze om muren en plafonds te laten spuiten in plaats van te laten schilderen.

Wij hebben jarenlange ervaring met latex spuiten en kunnen een grote ruimte in korte tijd helemaal voorzien van een laagje verf. Omdat hier minder uren voor nodig zijn dan bij het schilderen, vallen de kosten ook lager uit. Maar de belangrijkste reden is het eindresultaat. Bij latex spuiten heb je geen banen of strepen die nog te zien zijn als de verf is opgedroogd.

Werken met de beste materialen

Er zijn veel verschillende soorten verf en type verfspuiten, maar wij werken alleen met de allerbeste materialen. Zo gebruiken we alleen verfspuiten van het merk Graco, die bekend staan om hun hoge kwaliteit. In combinatie met Sigma Superlatex verf ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat. Wij vinden het belangrijk dat jij precies krijgt wat je zoekt, en gebruiken daarom de best beoordeelde materialen.

Sigma Superlatex Schrobklasse 1 latexverf is erg goed reinigbaar en uitstekend voor wanden en plafonds in woningen. Ook is het mogelijk om houtwerk zoals trappen, deuren en dergelijke door ons te laten spuiten, maar dan moet daar wel ruimte voor zijn in onze agenda. Het spuiten van houtwerk gebeurt voornamelijk met Sigma Nova Spray. Dit is een uitstekende lakverf om te ver spuiten!

sigma superlatex

Zijn de plafonds en muren in je woning strak gestuukt? Zo ja, dan spuiten we altijd eerst een strakke redelijk dekkende voorstrijk laag van het merk Glidden. Glidden is een bij merk van Sigma Coatings en uitstekend om de zuigkracht uit de stucwanden en plafonds te krijgen. Nadat de muren in de voorstrijk gespoten zijn wachten we tot deze droog zijn. Meestal is zijn de wanden en plafonds na 3 kwartier goed droog.

Nadat de muren en plafonds goed droog zijn kitten we alle hoeken strak dicht met een professionele elastische kit. De anticrack kit van Den Brave of de non crack kit van Progold, zijn de kitten waar wij erg tevreden over zijn!

Tarieven latex spuiten Alblasserdam

Wil jij een latex spuiter Alblasserdam inzetten voor jouw spuitklus, dan kunnen wij zorgen dat we alles voor je uit handen nemen. Zo plakken we alles af, spuiten we alles, kitten we na afloop af, en ruimen we alles op na afloop.

Voor dit totaalpakket hanteren we een tarief van 7 tot 9 vierkante meter. Hoe groter het de totale oppervlakte, hoe lager de prijs. Het is ook mogelijk om ons alleen in te huren voor het spuiten, waarbij je het afplakken, kitten en opruimen zelf doet. In dat geval is het tarief 4 tot 6 euro per vierkante meter.

Dus ben jij op zoek naar een latex spuiter voor jouw klus in of rond Alblasserdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we geven je een passend advies.

Klik hier voor de spuitwerk kosten

Scroll naar boven