Spuitwerk Projecten

Op deze pagina kunt u verschillende spuitwerk projecten zien. Zo kunt u een indruk krijgen van hoe het er bij u uit kan komen te zien.

Kleurrijke kast netjes wit gespoten

foto kast

Dit was een leuke opdracht om te doen, omdat het eindresultaat erg duidelijk zichtbaar was.

De kast was met verschillende kleuren geschilderd en de nieuwe eigenaar wilde de kast zo snel mogelijk mooi wit gespoten hebben.

Eerst is de kast goed geschuurd, daarna is alles netjes afgplakt en een grondlaag wit gespoten. De volgende dag is alles netjes in zijdeglans wit gespoten. De kozijnen zijn trouwens ook wit gespoten.

foto spuitwerk kast

Materialen en verf:

Progold schuurpapier.
Progold maskingtape + folie.
Grondverf – Sigma S2U Nova Spray.
Zijdeglansverf – Sigma S2U Nova Spray Satin.

Bakstenen muur wit gespoten

foto bakstenen muur

Ook weer een leuk spuitwerk project waarbij het eindresultaat goed te zien was. De eigenaar van het grote pand wilde deze grijze bakstenen muur maar al te graag wit hebben.

foto spuitwerk bakstenen

=> Klik hier voor de spuitwerk prijzen.

Van opvallende oranje wand naar witte wand:

foto wand

Dit was een mooie spuitklus in een 5 kamer appartement in Amsterdam. In een kamer was een erg opvallende oranje wand, deze hebben we ook mooi wit gespoten.

foto airless spuitwerk

300M2 Houten plafond, naar donker plafond:

De eigenaar wilde van een kale houten plafond naar een donkere plafond, zodat ze sterren etc op het plafond goed kon projecteren. Als eerst hebben wij het houten plafond in de grijze voorstrijk gespoten. De volgende dag is het gelukt om het houten plafond mooi blauw te spuiten.

houten plafond

Hieronder kunt u een video bekijken van het complete spuitwerk:

YouTube player

=> Spuitwerk kosten

Nieuwbouwwoning laten spuitenWanden laten spuiten of rollen?Binnen SchilderwerkBuitenschilderwerkTrap laten spuiten?Huisschilder Nodig?Renovlies Behang
Airless VerfspuitOppervlakte Opmeten M2Deuren SpuitenPlafond Laten SpuitenMuren Laten SpuitenMuren SchilderenVerf SpuiterPrijzen Latex SpuitenSpuitwerkHuis laten spuiten?Gestucte muur schilderen?
Muren SauzenStucwerk SpuitenAirless SpuiterSpuitwerk LocatiesSchildersbedrijfSitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleidAlblasserdamAlphen aan den RijnBarendrechtBodegravenCapelle aan den IjsselDelftDordrechtHarmelenHellevoetsluisHilversumKatwijkLeiden LeiderdorpMaarssennieuwegeinNijkerkOegstgeestVinkeveenWateringen Roelofarendsveen Rotterdam Ter Aar Zoetermeer Zoeterwoude Aalsmeer Amstelveen Amsterdam Haarlem Heemstede Hoofddorp Kudelstaart Nieuw-Vennep Purmerend ZandvoortAmersfoortBilthovenHoutenMontfoortNieuwegeinUtrechtWoerdenAlmereDrontenLelystadZeewoldeBredaOosterhoutRoosendaalTilburgWaalwijkZeistApeldoornBarneveldBussumGorinchemHarderwijkPuttenSoestZaandamZwijndrechtKamerikBleiswijkNieuwerkerk aan den ijsselVoorschotenBerkel en RodenrijsBunnikDe MeernSassenheimZevenhuizen