Schilder Berkel En Rodenrijs? Wij zijn snel beschikbaar!

Om je huis een nieuwe frisse look te geven is het verven van de wanden een goede optie. Voor veel mensen is dit echter een klus die veel tijd in beslag neemt waardoor dit wordt uitgesteld. Gelukkig zijn er tegenwoordig toch nog mogelijkheden voor deze mensen zoals het laten spuiten van je wanden en plafonds door een ervaren schilder.
Wat is spuiten met verf?

Het spuiten met verf is een manier om snel en efficiënt je wanden en plafonds te laten verven. De verf gaat in een machine die vervolgens de verf er onder druk weer uit duwt, deze komt dan door het spuitmondje eruit waardoor de verf een soort van nevel vormt en dus heel mooi en gelijkmatig op de muur kan worden aangebracht. Wanneer je weinig ervaring hebt kan het zijn dat je ondanks de nevel toch de verf niet mooi en gelijk verdeelt op de muur, gelukkig hebben wij al lange tijd ervaring met het spuiten van plafonds en wanden dus kunnen wij ervoor zorgen dat de muren en plafonds er weer strak en netjes bij komen te staan.

Een ander voordeel van het laten spuiten is het feit dat dit een stuk minder tijd kost dan het verven met roller en kwast. Wanneer jij namelijk met roller en kwast te werk gaat moet je continue de roller in de verf doen maar ook verdeelt dit de verf minder snel en minder goed. Omdat het lastiger is om de verf te verdelen zal je ook eerder banen en strepen zien wanneer de muur of het plafond is opgedroogd.

Wat kunnen jullie allemaal spuiten?

Omdat wij beschikken over meerdere Graco apparaten kunnen wij ook verschillende klussen aan nemen. Zo hebben wij een groter apparaat welke geschikt is voor het spuiten van plafonds en wanden, dus de grotere oppervlaktes. Maar wij hebben ook een handheld apparaat welke uitermate geschikt is voor het spuiten van kozijnen en dergelijke. Mocht je een andere klus hebben kan je ons altijd een berichtje doen en wellicht kunnen wij hier iets voor je betekenen! Onze klussen vinden zo wel binnen het huis als buiten het huis plaats. Tevens nemen wij zowel particuliere klussen als zakelijke klussen aan.

Wat zijn de prijzen van het laten spuiten?

Er is geen specifieke prijs te noemen voor het laten spuiten van de wanden of plafonds echter is er wel een richtlijn. Dit komt omdat de prijs namelijk afhangt van een aantal factoren en deze zijn doorslag gevend in de bepaling. Zo is het oppervlakte van de klus erg belangrijk, heb jij een klus met een oppervlakte van 50 vierkante meter zal je iets meer betalen dan wanneer je 250 vierkante meter hebt of zelfs meer dan 500 vierkante meter. Het is dan ook van belang om tijdig aan te geven hoeveel vierkante meter je graag gespoten wil hebben zodat wij een goede prijsindicatie kunnen geven.

Ook is het zo dat wij meerdere pakketten hebben. Bij het ene pakket zorg je zelf voor het voorbereidende werk en het opruimen naderhand en bij het andere pakket zorgen wij voor al het voorbereidende werk en het opruimen naderhand inclusief afvoeren van de rommel. Met het klaar maken van de ruimte bedoelen wij dan onder andere de stopcontacten verwijderen, lichtschakelaars, afplakken van kozijnen en afdekken van de vloer. Wanneer je ervoor gekozen hebt je plafond te laten spuiten dan heb je vaak geen last van lichtschakelaars of stopcontacten maar wel van lampen. De lampen dien je dan ook tijdig te hebben verwijderd.

Dan heb je nog situaties zoals nieuwbouw, beschadigingen of een klus waarbij veel nicotine aanslag of andere vlekken te vinden zijn. Bij nieuwbouw zullen wij namelijk eerst een primer moeten toepassen op de muur of op het plafond als dit nog niet is gebeurd. De verf hecht namelijk beter met een laag primer of behang. Bij een plafond of muur met nicotine aanslag zullen wij een speciale verf moeten gebruiken. Onze standaard verf van Sigma is een prima verf echter erg grote vlekken zouden erdoorheen kunnen komen en dit is niet wenselijk.

Wij gebruiken dan ook een verf die speciaal gecreëerd is voor dit soort gevallen. En ook beschadigingen dienen van tevoren geplamuurd te zijn. Uiteraard is het mogelijk dat wij dit doen mits de beschadiging niet te heftig is maar dit is wel handig vooraf door te geven zodat wij van schilder Berkel en Rodenrijs hier rekening mee kunnen houden.

Als laatst is de gekozen kleur ook van belang. Bij onze prijslijst zal je zien dat er bij de prijs een wit tint verf in zit. Mocht jij nou graag een bepaalde kleur verf willen dan is dit zeker mogelijk alleen betaal je wel iets meer omdat deze verf duurder is in aanschaf maar ook omdat wij dan het apparaat helemaal grondig moeten reinigen van binnenuit.

Welke kwaliteit bieden jullie?

Wij bieden de in onze ogen beste kwaliteit en dit kunnen wij doen dankzij onze apparaat keuze, verf keuze en jarenlange ervaring. Wij werken namelijk met professionele apparaten van Graco, wij zijn hier erg tevreden over en vinden dat deze de verf het mooist verspreid. Op gebied van verf hebben wij meerdere soorten geprobeerd en uiteindelijk zijn we na testen van verschillende merken uitgekomen op de Sigma verf. De sigma verf is een goede kwaliteit verf die mooi egaal kan worden verspreid en goed dekt. Niet alleen onze wittinten maar ook onze kleuren latexverf zijn van Sigma en ook de extra dekkende verf die wij gebruiken voor sterk vervuilde muren of plafonds zijn van sigma.

De jarenlange ervaring in het spuiten van plafonds en muren is uiteraard ook een reden dat wij er zeker van zijn dat je een mooi eindresultaat krijgt. Om de kwaliteit te garanderen bieden wij dan ook een garantietermijn van 5 jaar op onze binnen klussen aan. Mocht er in korte tijd iets gebeuren met ons spuitwerk wat niet door externe factoren is gekomen dan komen wij terug om de muur of het plafond weer netjes te maken. Onze buiten klussen hebben een garantie van 4 jaar.

=> Spuitwerk prijzen per m2

Nieuwbouwwoning laten spuitenWanden laten spuiten of rollen?Binnen SchilderwerkBuitenschilderwerkTrap laten spuiten?Huisschilder Nodig?Renovlies Behang
Airless VerfspuitOppervlakte Opmeten M2Deuren SpuitenPlafond Laten SpuitenMuren Laten SpuitenMuren SchilderenVerf SpuiterPrijzen Latex SpuitenSpuitwerkHuis laten spuiten?Gestucte muur schilderen?
Muren SauzenStucwerk SpuitenAirless SpuiterSpuitwerk LocatiesSchildersbedrijfSitemapAlgemene VoorwaardenPrivacy beleidAlblasserdamAlphen aan den RijnBarendrechtBodegravenCapelle aan den IjsselDelftDordrechtHarmelenHellevoetsluisHilversumKatwijkLeiden LeiderdorpMaarssennieuwegeinNijkerkOegstgeestVinkeveenWaddinxveenWateringen Roelofarendsveen Rotterdam Ter Aar Zoetermeer Zoeterwoude Aalsmeer Amstelveen Amsterdam Haarlem Heemstede Hoofddorp Kudelstaart Nieuw-Vennep Purmerend ZandvoortAmersfoortBilthovenHoutenMontfoortNieuwegeinUtrechtWoerdenAlmereDrontenLelystadZeewoldeBredaOosterhoutRoosendaalTilburgWaalwijkZeistApeldoornBarneveldBussumGorinchemHarderwijkPuttenSoestZaandamZwijndrechtKamerikBleiswijkNieuwerkerk aan den ijsselVoorschotenBerkel en RodenrijsBunnikDe MeernSassenheimZevenhuizenSchilder ZoetermeerSchilder Berkel en RodenrijsSchilder Bergschenhoek