Schilder Berkel En Rodenrijs? Wij zijn snel beschikbaar!

schilder berkel en rodenrijsSchilder Berkel en Rodenrijs gezocht? Welkom! Ik ben Kevin de schilder en kom graag jouw woning of bedrijfspand schilderen! Voordat ik vertel welke werkzaamheden ik allemaal voor je kan uitvoeren, welke materialen en gereedschappen ik gebruik wil ik graag mijn verhaal aan je kwijt.

In 2005 wist ik nog niet wat ik wilde worden. Ik zat op dat moment nog op de middelbare school in de bouwklas. Het was het laatste jaar en moest dus examen doen voor mijn vmbo examen. Omdat ik dat jaar ook stage moest lopen en iets in de bouw wilde doen, liep ik stage bij een bouwbedrijf. Uiteindelijk had ik mijn stage goed afgerond en kon ik deelnemen aan het vmbo examen. Na diverse examens goed afgerond te hebben had ik mijn vmbo examen gehaald en begon ik aan mijn schildersopleiding.

De reden waarom ik voor schilderen koos, was omdat ik op mijn stage schilderen onwijs leuk vond om te doen. De leermeesters van toen zeiden dan ook dat ik beter schilder kon gaan worden en geen bouwvakker. Lekkere vertrouwen hadden die gasten in mij.

De schildersopleiding duurde 2 jaar en tijdens de opleiding werkte ik bij een schildersbedrijf. Op vrijdag ging ik dan naar school. Tijdens de opleiding kreeg ik dankzij mijn buurvrouw verschillende schilderwerk opdrachten in de straat. Toen zat eigenlijk al het ondernemen in mij. Na 2 jaar leren schilderen had ik met succes mijn schilders diploma gehaald.

In 2018/2019 ben ik schildersbedrijf Berkel en Rodenrijs begonnen! Hieronder zal ik verder gaan over de werkzaamheden die ik voor je kan uitvoeren. Wil je liever direct een offerte aanvragen? Klik dan op de link hieronder:

Klik hier om contact op te nemen voor een schilderwerk offerte

Buiten Schilderwerk

Zodra jij op de contactpagina een offerte hebt aangevraagd kom ik bij je langs om de klus te bekijken. Tijdens het bekijken van al het houtwerk buiten maak ik een praatje en vraag ik informatie op. Ook maak ik foto’s, zodat ik een goede offerte kan maken. Zodra ik alles goed heb bekeken en heb besproken ga ik naar huis en ontvang jij snel de offerte van schilder Berkel en Rodenrijs.

Buiten maken wij altijd gebruik van de professionele verf van Sigma. De verf buiten moet van terpentine basis zijn om de beste kwaliteit en garantie te bieden! Buiten gronden wij met Sigma S2u Allure primer en lakken wij al het houtwerk van de woning af met Sigma S2u Allure Gloss.

Binnen word er door Schildersbedrijf Berkel en Rodenrijs met een water basis verf geschilderd. Dit doen wij zodat er geen schadelijke dampen in huis komen. Beter voor jouw en onze gezondheid. Straks meer over de verf die wij binnen gebruiken.

Problemen met houtrot?

Wanneer je problemen hebt met rottende kozijnen dan is dit voor ons geen probleem om dit te herstellen! Wel is het belangrijk om na het opmerken van houtrot zo snel mogelijk schilder Berkel en Rodenrijs in te schakelen, om verdere rot te voorkomen!

Het repareren van houtrot doen wij op een duurzame goede manier. Als eerst worden alle natte/uitgedroogde houtresten verwijdert. Daarna wordt de plek goed geschuurd en bij gegrond. De volgende dag word er 2 componenten plamuur op de plek geplamuurd en proberen we dit na 2 keer plamuren zo strak mogelijk te krijgen.

Schilderwerk foto’s:

Op de foto’s hieronder kun je het eindresultaat zien van diverse buiten schilderwerk opdrachten. Klik op de plaatjes om de foto’s in het groot te bekijken:

Klik hier om contact op te nemen voor een schilderwerk offerte

Binnen Schilderwerk

Kozijnen, ramen, deuren en trappen kan schilder Berkel en Rodenrijs dus binnen allemaal aanpakken met een water gedragen verf. De verf waar geen dampen vanaf komen heet Sigma S2u Nova primer en Sigma S2u Nova. Voor trappen gebruiken we Sigma Nova trap lak. Dit is een speciale verf waar antislip in zit. Wanneer de trap dus goed uitgedroogd is, zijn traptreden absoluut niet meer glad.

Spuitwerk laten uitvoeren?

Om je huis een nieuwe frisse look te geven is het verven van de wanden een goede optie. Voor veel mensen is dit echter een klus die veel tijd in beslag neemt waardoor dit wordt uitgesteld. Gelukkig zijn er tegenwoordig toch nog mogelijkheden voor deze mensen zoals het laten spuiten van je wanden en plafonds door een ervaren schilder.

Wat is spuiten met verf?

Het spuiten met verf is een manier om snel en efficiënt je wanden en plafonds te laten verven. De verf gaat in een machine die vervolgens de verf er onder druk weer uit duwt. De verf komt dan door het spuitmondje eruit waardoor de verf een soort van nevel vormt en dus heel mooi en gelijkmatig op de muur kan worden aangebracht.

Wanneer je weinig ervaring hebt kan het zijn dat je ondanks de nevel toch de verf niet mooi en gelijk verdeelt op de muur. Schilder Berkel en Rodenrijs al lange tijd ervaring met het spuiten van plafonds en wanden dus kunnen wij ervoor zorgen dat de muren en plafonds er weer strak en netjes bij komen te staan.

Wat kunnen jullie allemaal spuiten?

Omdat wij beschikken over meerdere Graco apparaten kunnen wij ook verschillende klussen aan nemen. Zo hebben wij een groter apparaat welke geschikt is voor het spuiten van plafonds en wanden, dus de grotere oppervlaktes. Maar wij hebben ook een handheld apparaat welke uitermate geschikt is voor het spuiten van kozijnen en dergelijke.

Mocht je een andere klus hebben kan je ons altijd een berichtje doen en wellicht kunnen wij hier iets voor je betekenen! Onze klussen vinden zo wel binnen het huis als buiten het huis plaats. Tevens nemen wij zowel particuliere klussen als zakelijke klussen aan.

Wat zijn de prijzen van het laten spuiten?

Er is geen specifieke prijs te noemen voor het laten spuiten van de wanden of plafonds, echter is er wel een richtlijn. Dit komt omdat de prijs namelijk afhangt van een aantal factoren en deze zijn doorslag gevend in de bepaling.

Zo is het oppervlakte van de klus erg belangrijk! Heb jij een klus met een oppervlakte van 50 vierkante meter? Dan zal je iets meer betalen dan wanneer je 250 vierkante meter hebt of zelfs meer dan 500 vierkante meter.

Het is dan ook van belang om tijdig aan Schilder Berkel en Rodenrijs aan te geven hoeveel vierkante meter je graag gespoten wil hebben. Dan kunnen wij een goede prijsindicatie kunnen geven.

Ook is het zo dat wij meerdere pakketten hebben. Bij het ene pakket zorg je zelf voor het voorbereidende werk en het opruimen naderhand en bij het andere pakket zorgen wij voor al het voorbereidende werk en het opruimen naderhand inclusief afvoeren van de rommel.

Met het klaar maken van de ruimte bedoelen wij dan onder andere de stopcontacten verwijderen, lichtschakelaars, afplakken van kozijnen en afdekken van de vloer. Wanneer je ervoor gekozen hebt je plafond te laten spuiten dan heb je vaak geen last van lichtschakelaars of stopcontacten maar wel van lampen. De lampen dien je dan ook tijdig te hebben verwijderd.

Dan heb je nog situaties zoals nieuwbouw, beschadigingen of een klus waarbij veel nicotine aanslag of andere vlekken te vinden zijn. Bij nieuwbouw zullen wij namelijk eerst een primer moeten toepassen op de muur of op het plafond als dit nog niet is gebeurd.

De verf hecht namelijk beter met een laag primer of behang. Bij een plafond of muur met nicotine aanslag zullen wij een speciale verf moeten gebruiken. Onze standaard verf van Sigma is een prima verf echter erg grote vlekken zouden erdoorheen kunnen komen en dit is niet wenselijk.

Wij gebruiken dan ook een verf die speciaal gecreëerd is voor dit soort gevallen. En ook beschadigingen dienen van tevoren geplamuurd te zijn. Uiteraard is het mogelijk dat wij dit doen mits de beschadiging niet te heftig is maar dit is wel handig vooraf door te geven zodat schilder Berkel en Rodenrijs hier rekening mee kan houden.

Als laatst is de gekozen kleur ook van belang. Bij onze prijslijst zal je zien dat er bij de prijs een wit tint verf in zit. Wil je graag een kleur op een wand? Houd er dan rekening mee dat de kosten wat hoger zullen zijn hiervoor.

Klik op deze link om meer info over mijn spuitwerk te lezen.

De kwaliteit die Schildersbedrijf Berkel en Rodenrijs geeft:

Schilder Berkel en Rodenrijs bied de beste kwaliteit en dit kunnen wij doen dankzij onze apparaat keuze, verf keuze en jarenlange ervaring. Wij werken namelijk met professionele apparaten van Graco.

Wij zijn hier erg tevreden over en vinden dat deze de verf het mooist verspreid. Op gebied van verf hebben wij meerdere soorten geprobeerd en uiteindelijk zijn we na testen van verschillende merken uitgekomen op de Sigma verf.

De sigma verf is een goede kwaliteit verf die mooi egaal kan worden verspreid en goed dekt. Niet alleen onze wittinten maar ook onze kleuren latexverf zijn van Sigma en ook de extra dekkende verf die wij gebruiken voor sterk vervuilde muren of plafonds zijn van sigma.

De jarenlange ervaring die schildersbedrijf Berkel en Rodenrijs heeft opgebouwd van het van plafonds en muren is uiteraard ook een reden dat wij er zeker van zijn dat je een mooi eindresultaat krijgt. Om de kwaliteit te garanderen bieden wij dan ook een garantietermijn van 5 jaar op onze binnen klussen aan.

Mocht er in korte tijd iets gebeuren met ons spuitwerk wat niet door externe factoren is gekomen dan komen wij terug om de muur of het plafond weer netjes te maken. Onze buiten klussen hebben een garantie van 4 jaar.

Klik op deze link om meer info over mijn spuitwerk te lezen.

1500M2 Gespoten::

YouTube player

350M2 Houten plafond gespoten:

YouTube player

Ervaringen:

Klik op één van de plaatjes hieronder om de ervaringen in het groot te lezen:

Projectfoto’s

Zie hieronder diverse foto’s van recente spuitopdrachten. Klik op de foto’s om de foto’s in het groot te zien:

Klik op deze link om meer info over mijn spuitwerk te lezen.

Scroll naar boven