Latex Spuiten Aalsmeer? Vanaf 3 euro per m2:

Beste woningbezitter, latex spuiten aalsmeer is ook bij jou mogelijk. Wij kunnen met spoed je woning voorzien van strakke banen latex.

Hier op deze pagina vertel ik je waarom latex spuiten een goed idee is, hoe wij te werk gaan en wat de kosten ongeveer zijn voor het spuiten van je woning. Maar eerst wil ik graag mijn verhaal aan je kwijt over hoe ik van schilderwerk op latex spuiten terecht ben gekomen:

Mijn verhaal

Ik ben Kevin en in 2006 heb ik mijn schilders diploma gehaald op een speciale schilders school. Vroeger op de middelbare school kon je nog naar de schilderklas gaan, maar omdat het animo voor het schilderen steeds minder werd, werd er een speciale schilders school in Nederland gestart. Dit zodat het schilderen toch nog geleerd kan worden.

Na het behalen van mijn schilders diploma heb ik bij diverse schildersbedrijven gewerkt. Vanaf het moment dat ik goed kon schilderen, mocht ik van mijn buurvrouw haar huis schilderen.

Nadat ik dit erg vakkundig had gedaan, mocht ik het huis van haar buren weer schilderen en daarna weer het huis daarna. De vrijheid van het hebben van eigen schilderopdrachten zonder het hebben van iemand boven je vond ik heerlijk en zo ben ik op een gegeven moment voor mijzelf begonnen!

Toen ik nog fanatiek voor een baas werkte, had diegene er het in de pauze vaak over latex spuitwerk. Dit is mij altijd bij gebleven en op een gegeven moment ben ik het latex spuiten gaan leren. Nu na veel ervaring te hebben opgedaan, kan ik zeggen dat ik een kwalitatieve goede latex spuiter ben!

De stappen voor een mooi eindresultaat

Als eerst plakken we alles waar geen nevel op mag komen netjes af. Zoals bijvoorbeeld ramen, deuren, kozijnen. Zodra alles goed afgeplakt is demonteren we de stopcontacten en brengen we een elastische kit aan in de hoeken. Aan het einde als alle voorbereidende werkzaamheden gedaan zijn starten we met latex spuiten.

Latex spuiten Aalsmeer is populair

Latex spuiten is vandaag de dag erg populair. Eigenlijk niet zo heel vreemd, want latex spuiten is erg mooi, snel klaar en een stuk goedkoper dan alles ouderwets met de hand laten rollen. Zichtbare banen aan het einde van de opdracht? Bij latex spuiten is dit absoluut niet het geval. Kosten kunnen wel tot 40% goedkoper uitpakken.

latex spuiter aalsmeer

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

Hier op de video die ik je zo ga presenteren, ga ik je laten zien hoe mooi het spuitwerk in een bedrijfspand is geworden. Ik moest samen met mijn team deze bedrijfspand in Harderwijk met spoed spuiten. Want de eigenaar moest snel verder met verdere bedrijfs activiteiten. Omdat er kasten, stellingen en tafels voor de wanden kwamen te staan, zijn de wanden gespoten met een goede maar niet al te dure latexverf.

Waar het personeel vaak werkt of komt zoals in kantoren, wc etc hebben we gespoten met een duurdere latex. Deze latexverf is ook goed reinigbaar! Bekijk de video hieronder om een indruk te krijgen van hoe mooi latex spuiten Aalsmeer jouw wanden kan spuiten:

YouTube player

Houten plafond spuiten in België:

Voor de opdracht in de volgende video zijn wij speciaal naar België gereden. Normaal rijden wij niet zo snel 200 kilometer voor een opdracht zoals deze, maar dit was een opdracht waarbij het echt de moeite waard was.

De eigenaar van de stal wilde het plafond namelijk erg donker hebben, zodat diegene er sterren op kon projecteren met een beamer. In de video hieronder kun je zien hoe mooi blauw het plafond gespoten is en op de foto’s in de gallerij in het begin van het artikel, kun je het plafond met sterren zien.

YouTube player

Verf en klasse apparatuur

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk. Wij gebruiken bij elke spuitopdracht dan ook de beste verf. De verf waar wij mee werken is van Sigma en goed te reinigen. Als consument heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten schrobklasse. In woningen werken wij altijd met een schrobklasse 1 latexverf. Deze is namelijk goed reinigbaar en van uitstekende kwaliteit. Sigma Sigmatex Superlatex is de schrobklasse 1 latexverf.

Wil je jouw bedrijfspand laten spuiten? Dan is de keuze voor een schrobklasse 2 latexverf vaak interessanter dan schrobklasse 1 verf. Mits er natuurlijk stellingen of kasten voor de wanden komen te staan. Zodra we komen op gesprek, kunnen wij het beste beoordelen wat het beste voor je bedrijfspand zou kunnen zijn.

Spuiten doen we met professionele machines van het merk Graco. Graco levert uitsluitend top kwaliteit apparatuur en dat is zeker te zien aan het latex spuitwerk op wanden en plafonds.

Ervaringen:

Stukadoor langs geweest?

Wanneer de stukadoor alle wanden en plafonds in uw woning of bedrijfspand heeft gestuukt spuiten wij altijd eerst 1 voorstrijk laag. Zodra de voorstrijk laag goed opgedroogd is, kitten we alle hoeken strak dicht met professionele niet scheurbare kit.

Den Brave anti crack kit is de kit waar wij vaak mee werken. Nadat alle voorbereidende werkzaamheden voor 80% goed zijn uitgevoerd, spuiten we 2 lagen latex.

Ook kunnen wij alle muren en plafonds nalopen en alle gipsrestjes of mest strepen verwijderen, maar vaak doet de klant dit zelf. Indien er namelijk een goede professionele stukadoor is geweest, is het nalopen van het stucwerk in een korte tijd zo opgelost.

Maar let op! Er moet dan wel echt een goede stukadoor geweest zijn. Er zijn zat stukadoren die het presteren om veel gips druppels, af mes strepen en gipsresten achter te laten.

Kosten van het spuitwerk

De kosten voor latex spuiten Aalsmeer kunnen nogal verschillen. Doe je zelf veel voorbereidende werkzaamheden dan zijn de kosten voor het spuitwerk een stuk lager.

Laat je ons alles van a tot z uitvoeren, dan zijn de kosten weer een stuk hoger. Je hebt de keuze bij ons uit 2 verschillende pakketten. Op de volgende pagina kun je een pakket uitkiezen dat uitstekend is voor jou.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven