Latex Spuiten Aalsmeer? Snel beschikbaar voor spuitwerkzaamheden

Beste woningbezitter, latex spuiten aalsmeer is ook bij jou mogelijk. Wij kunnen met spoed je woning voorzien van strakke banen latex. Hier op deze pagina vertel ik je waarom latex spuiten een goed idee is, hoe wij te werk gaan en wat de kosten ongeveer zijn voor het spuiten van je woning.

Op de foto’s hieronder kun je alvast ontdekken hoe mooi spuitwerk is:

De stappen voor een mooi eindresultaat

Als eerst plakken we alles waar geen nevel op mag komen netjes af. Zoals bijvoorbeeld ramen, deuren, kozijnen. Zodra alles goed afgeplakt is demonteren we de stopcontacten en brengen we een elastische kit aan in de hoeken. Aan het einde als alle voorbereidende werkzaamheden gedaan zijn starten we met latex spuiten.

Latex spuiten aalsmeer is populair

Latex spuiten is vandaag de dag erg populair. Eigenlijk niet zo heel vreemd, want latex spuiten is erg mooi, snel klaar en een stuk goedkoper dan alles ouderwets met de hand laten rollen. Zichtbare banen aan het einde van de opdracht? Bij latex spuiten is dit absoluut niet het geval. Kosten kunnen wel tot 40% goedkoper uitpakken.

latex spuiter aalsmeer

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Verf en klasse apparatuur

Kwaliteit is bij ons erg belangrijk. Wij gebruiken bij elke spuitopdracht dan ook de beste verf. De verf waar wij mee werken is van Sigma en goed te reinigen. Als consument heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten schrobklasse. In woningen werken wij altijd met een schrobklasse 1 latexverf. Deze is namelijk goed reinigbaar en van uitstekende kwaliteit. Sigma Sigmatex Superlatex is de schrobklasse 1 latexverf.

Wil je jouw bedrijfspand laten spuiten? Dan is de keuze voor een schrobklasse 2 latexverf vaak interessanter dan schrobklasse 1 verf. Mits er natuurlijk stellingen of kasten voor de wanden komen te staan. Zodra we komen op gesprek, kunnen wij het beste beoordelen wat het beste voor je bedrijfspand zou kunnen zijn.

Spuiten doen we met professionele machines van het merk Graco. Graco levert uitsluitend top kwaliteit apparatuur en dat is zeker te zien aan het latex spuitwerk op wanden en plafonds.

Ervaringen:

Klik op de plaatjes hieronder om de ervaringen goed te kunnen lezen:

Stukadoor langs geweest?

Wanneer de stukadoor alle wanden en plafonds in uw woning of bedrijfspand heeft gestuukt spuiten wij altijd eerst 1 voorstrijk laag. Zodra de voorstrijk laag goed opgedroogd is, kitten we alle hoeken strak dicht met professionele niet scheurbare kit. Den Brave anti crack kit is de kit waar wij vaak mee werken. Nadat alle voorbereidende werkzaamheden voor 80% goed zijn uitgevoerd, spuiten we 2 lagen latex.

Ook kunnen wij alle muren en plafonds nalopen en alle gipsrestjes of mest strepen verwijderen, maar vaak doet de klant dit zelf. Indien er namelijk een goede professionele stukadoor is geweest, is het nalopen van het stucwerk in een korte tijd zo opgelost. Maar let op! Er moet dan wel echt een goede stukadoor geweest zijn. Er zijn zat stukadoren die het presteren om veel gips druppels, af mes strepen en gipsresten achter te laten.

Kosten van het spuitwerk

De kosten voor latex spuiten Aalsmeer kunnen nogal verschillen. Doe je zelf veel voorbereidende werkzaamheden dan zijn de kosten voor het spuitwerk een stuk lager. Laat je ons alles van a tot z uitvoeren, dan zijn de kosten weer een stuk hoger. Je hebt de keuze bij ons uit 2 verschillende pakketten. Op de volgende pagina kun je een pakket uitkiezen dat uitstekend is voor jou.

=> Klik hier voor de spuitwerk prijzen.

Scroll naar boven