Latex Spuiter Hilversum? Snel Beschikbaar

Heb jij latex spuiter Hilversum nodig om jouw muren of plafonds te voorzien van een nieuwe laag verf? Dan helpen wij je graag. Zowel in nieuw te bouwen woningen en bestaande woningen wordt er steeds vaker gekozen voor een latex spuiter om op een snelle en voordelige manier prachtige wanden en plafonds te krijgen.

Ook in Hilversum zien we deze trend en schakelen mensen graag een latex spuiter in. Wij vertellen je meer over de voordelen en prijzen van een latex spuiter.

latex spuiter

Latex spuiten in Hilversum

Bij nieuwbouwwoningen moet er nog veel gebeuren voordat je er kunt gaan wonen. Ook het aantal nieuwbouwwoningen in Hilversum groeit snel, maar je moet vaak zelf nog de muren en plafonds voorzien van een laag verf. Een latex spuiter Hilversum kan dit helemaal voor je uit handen nemen.

Zo kun jij je tijd stoppen in andere belangrijke zaken rondom je woning. Het spuiten van latex doen wij op een snelle, voordelige en mooie manier. Binnen een dag kunnen wij al je muren spuiten. Een traditionele schilder doet hier waarschijnlijk meerdere dagen over, vandaar dat steeds meer mensen kiezen om het te laten spuiten.

Latex spuiten met de beste materialen

Als latex spuiter Hilversum vinden wij het belangrijk dat jij na afloop helemaal tevreden bent over het resultaat. Daarom werken wij alleen met de allerbeste materialen om te zorgen voor een stralend eindresultaat. Zo werken we met een airless verfspuit van het bekende merk

Graco, en gebruiken we verf van het merk Sigma. De Sigma Superlatex Schrobklasse 1 staat aangeschreven als een van de beste verfsoorten voor latex spuiten, en daarom gebruiken wij deze verf.

sigma superlatex

1500M2 Latex spuiten in bedrijfshal:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Prijs latex spuiten

Als jij je de muren en plafonds in je woning in Hilversum wil laten spuiten, werken wij graag een goed aanbod voor je uit. De kosten voor het spuiten van latex zijn in pakket 1 tussen 7 en 9 euro per vierkante meter, afhankelijk van de totale oppervlakte.

In dit pakket zorgen wij ervoor dat alles voor jou wordt gedaan. Afdekken, afplakken, achteraf alles kitten en alles opruimen, we doen dat allemaal voor je. Kies je voor pakket twee en zorg je zelf voor werkzaamheden als afplakken en opruimen, dan zijn de kosten 4 a 6 euro per vierkante meter.

Twijfel je nog of een latex spuiter Hilversum jou kan helpen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je vrijblijvend wat we voor je kunnen betekenen.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven