Latex Spuiter Woerden? Snel Beschikbaar Voor Spuitwerk

Latex spuiter woerden? Wij kunnen je wanden en plafonds strak latex spuiten. Op deze pagina ontdek je de vele voordelen van latex spuiten, welke latexverf er voor de spuitopdracht gebruikt wordt en wat de kosten ongeveer zijn voor het spuiten.

Tevens wil ik je straks een aantal mooie project foto’s en video’s laten zien. Maar voordat ik het artikel start, wil ik graag eerst mijn verhaal aan je kwijt. Hoe het komt dat ik schilder ben geworden, waar ik een hoop van het geleerd en waarom ik uiteindelijk voor mij zelf begonnen ben:

In 2005 startte ik met de schildersopleiding

Het was het jaartal 2005 en ik zat in het laatste jaar van de middelbare school. Daarnaast was ik 16 jaar en ik wist absoluut niet wat ik nou wilde worden. Toen de tijd was ik nog een jochie van 16 jaar en zat ik in de bouwklas. Ik leerde meubels maken, metselen, profielen stellen, beitels slijpen enz onwijs leuk! Maar ik zat maar in mijn hoofd van wat ik wilde worden.

Ik liep toen stage bij een bouwbedrijf en kreeg diverse niet leuke klussen. Klussen zoals aan de weg staan en auto’s de andere kant opsturen, stenen voor de metselaar heel de dag brengen of klein sloopwerk uitvoeren. Je kent het vast nog wel van toen jezelf stage liep, altijd kreeg je de minder leuke klussen!

Tijdens de pauzes had ik altijd gesprekken met mijn leermeesters op stage en vertelde ik dat ik metselaar wilde worden of dakdekker. Ze moesten natuurlijk vaak lachen, want dag 1 zei ik dat ik dat beroep wilde worden en op dag 2 dat beroep. Ik was erg onzeker over mijn toekomst.

Op een gegeven moment kreeg ik een opdracht balken schilderen en dat vond ik onwijs relaxed om te doen. Heerlijk in het zonnetje, gewoon chill en mijn leermeesters zagen dat ik zo genoot van het schilderen en ze kwamen dan ook met het advies om schilder te worden ipv bouwvakker. Hadden ze helemaal gelijk in!!

Naderhand heb ik mijn stage netjes afgerond en mijn vmbo diploma gehaald. Ik startte met mijn schildersopleiding en na 2 jaar schilderden bij een leerbedrijf in mijn omgeving moest ik examen doen in Rotterdam. Na 2 dagen ploeteren op het examen had ik mijn schilders diploma gehaald.

Toen was het 2018 en had ik vele schilders bazen gehad. Altijd kreeg mijn baas de complimenten als ik een huis had geschilderd en alle eer. Dit moet veranderen dacht ik en uiteindelijk ben ik in 2018 voor mijzelf begonnen met schilderen. Omdat ik het in de winter was rustiger had besloot ik om mijzelf te verdiepen in latex spuitwerk. Nu verschillende mooie projecten af heb gerond, kan ik vertellen dat ik een ervaringen latex spuiter ben geworden.

latex spuiter woerden

Waarom kiezen voor een latex spuiter

Latex spuiten is de afgelopen jaren erg bekend geworden. Niet zo gek eigenlijk! Spuitwerk is namelijk erg mooi en strak, stuk goedkoper en snel klaar. Latex spuiter woerden voorkomt dat er na het spuiten zichtbare banen strepen te zien zijn. Kosten kunnen 40% goedkoper uitpakken dan alles laten rollen/kwasten en je kan snel weer in je pand.

Professionele latexverf

De latexverf waar wij mee werken is de latexverf van Sigma. Zodra we woningen spuiten maken we gebruik van een goede reinigbare verf. De verf waar we dan mee werken is de Sigma Superlatex Schrobklasse 1 latexverf. Bij spuitwerk in bedrijfspanden maken we meestal gebruik van schrobklasse 2.

Wel doen we dit natuurlijk in overleg met de klant. Waarom we in bedrijfspanden met een schrobklasse 2 latexverf heeft te maken met of er stellingen voor de wanden komen te staan of niet.

Sigma Superlatex

Diensten

Wij kunnen verschillende diensten uitvoeren. De standaard diensten vallen onder pakket 1. Deze diensten zijn afplakken, stopcontacten en schakelaars demonteren/monteren, hoeken kitten en latex spuiten.

Wanneer we meerdere kleuren moeten spuiten, of alle wanden moeten voorstrijken worden de kosten wat hoger. Dat heeft te maken met het feit dat kleuren duurder zijn of dat er voorstrijk gebruikt moet worden. Daarnaast is latex spuiter woerden ook langer met de opdracht bezig.

Prijzen Latex Spuiten

Ervaringen:

1500M2 Latex gespoten in bedrijfpand:

In de video hieronder is te zien hoe latex spuiten woerden de wanden heeft gespoten. Alle wanden zijn gespoten in de kleur ral 9010:

YouTube player

Prijzen Latex Spuiten

Hoe wij te werk gaan:

Latex spuiten Woerden gaat als volgt te werk: onderaan deze pagina kun je op een link klikken en daarna ga je naar de spuitwerk woerden prijzen pagina. Op deze pagina kies je een pakket uit en daarna kun je doorgaan naar de contactpagina. Op de contactpagina vink je allemaal aan wat er van toepassing is. Dus voor welk pakket je gaat, of er gestuukt is, of je alles wit gespoten wilt hebben etc. Daarna maken wij een offertje op basis van wat er aangevinkt is en kan latex spuiter Woerden komen spuiten.

Kies je voor onze alles in 1 pakket, dan gaan we eerst alles waar beslits geen verfspatten of nevel op mag komen netjes afplakken met kwalitatief afplakpapier van het met Progold. Progold is van het merk Sigma en heeft uitstekend kwaliteit afplakmateriaal.

Zodra de stukadoor is langs geweest en wij alles hebben afgeplakt, starten we eerst met het spuiten van voorstrijk. Dit doen we omdat we de zuigkracht uit de muur willen halen. Glad gestuukte wanden en plafonds zuigen namelijk heel erg. Zodra we daar meteen twee lagen latex op spuiten, dan word het eindresultaat niet super strak!

Nadat de voorstrijk goed droog is kitten we alles wat open staat bij de wanden en plafonds. Dus alle hoeken worden dicht gekit met een elastische kit van Den Brave. Wanneer de kit is aangebracht starten we met het spuiten van 2 lagen kwaliteit Sigma latex. We laten na het spuiten de latexverf eerst goed drogen en daarna ruimen we al het afplakmateriaal op. Let op, het opruimen van afplakmateriaal doen we alleen bij pakket 1, bij pakket 2 doe je dit zelf. Meer informatie over deze 2 pakketten hieronder:

Kosten voor het spuitwerk

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit 2 opties. Optie 1 is dus onze all in standaard pakket. Deze pakket is duurder dan pakket 2. Kies voor pakket 2 als je zelf handig bent en alle voorbereidende werkzaamheden kunt doen. Als er niet veel afgeplakt hoeft te worden bied pakket 2 ook de oplossing. Door op de link hieronder te klikken kun je de kosten per pakket bekijken.

Prijzen Latex Spuiten

Scroll naar boven